Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy doma sestřelily Chrást 5 góly


Branky


13

Volduchy poslední zápas zvládly a Chrást porazily vysoko 5-1. Domácí tým rozhodl už v prvním poločase, kdy soupeři nasázel čtyři branky. Po přestávce Volduchy zápas v klidu dohrávaly a přidaly ještě jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli už v prvním poločase

V 6. minutě zahrávali domácí standardní situaci, na pěkný centr si naskočil Žák a přesnou hlavičkou otevřel skóre utkání. Chrást odpověděl okamžitě, v 7. minutě obešel dva hráče hostující Šuster a po pěkné samostné akci se dostal až do malého vápna, kde přesnou střelou vyrovnal na 1-1. Hosté sice více drželi míč a hráli technicky, ale domácí jim svým důrazem a dlouhými nakopávanými balóny působili velké problémy. Ve 20. minutě se po další standardce objevil v dobré pozici domácí Rieger a zvýšil na 2-0. O tři minuty později už to bylo 3-0, když se podruhé prosadil Žák. Domácí byli při chuti a v 38. minutě to potvrdil Škarda, který zvýšil už na 4-1. 

Vladimír Žák zkompletoval hattrick

V druhém poločase se hra moc nezměnila, domácí měli zápas pod kontrolou a soupeře přehrávali. Ve 49. minutě zajel do protihráče hostující Šuster a za svůj prohřešek viděl žlutou kartu. V 54. minutě ho napodobil na domácí straně Škarda a i on dostal žlutou kartu. V 59. minutě se domácí opět gólově připomněli, pěknou akci zakončil Žák, který tak zkompletoval hattrick, čimž potvrdil výborný individuální výkon. Domácí si zbytek zápasu už v klidu pohlídali a Chrást nepustili do žádné vyložené šance. Volduchy jsou po podzimní části na 5. příčce, Chrást je čtvrtý. 



Ohlasy k zápasu



FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Volduchy patří k soupeři, který nám dlouhodobě nevyhovuje. Po celé utkání nás domácí přehrávali jednoduchou hrou dopředu a důrazem. My jsme bohužel nedokázali reagovat na vývoj zápasu a po prvním poločase jsme zaslouženě prohrávali. Ani v druhém poločase se hra moc nezměnila, my jsme sice více drželi balón, ale k ničemu to nevedlo. Soupeř přidal ještě jeden gól a zbytek zápasu si pohlídal.



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - F. Melka [-] (69. L. Aubrecht [-] ) , L. Straka [-] (46. M. Ernest [-] ) , J. Straka [-] , D. Rieger [-] , V. Žák [-] (69. L. Pokorný [-] ) , F. Škarda [-] , R. Pernica [-] , J. Brych [-] , J. Nedorost [-] (78. M. Vávra [-] ) , J. Přibík [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Bórik [-] (27. A. Mužík [-] ) , J. Špánek [-] (78. M. Nový [-] ) , J. Kostifál [-] (46. V. Černý [-] ) , P. Korelus [-] , T. Rada [-] , J. Šuster [-] , J. Vitouš [-] , D. Tupý [-] , J. Mašek [-] (68. P. Franta [-] ) , A. Brýla [-]

ŽK: 40. L. Straka , 54. F. Škarda , 72. J. Straka , 85. L. Aubrecht , 85. R. Pernica - 49. J. Šuster .
Hráči zápasu: V. Žák , D. Rieger .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - RIEGER Jiří (N), JEŽEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 13:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 04:14

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:14
Jan Keňo

Expert: Jiří Lauko
Tip experta: remíza

Volduchy jsou doma velice kvalitní a bojovný tým, ale i Chrást má výborné mužstvo.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 07:23

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích