0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2022 19:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan v dohrávce jednoznačně zvítězil


Branky


38. D. Dergachov , 54. O. Litványi , 62. F. Melka (vl.)
15

Slovan potvrdil roli favorita a ve Volduchách podal výborný výkon. Ve 38. minutě otevřel skóre utkání Dergachov. Po přestávce přidali hosté další dva góly a v klidu si dokráčeli pro 3 body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Slovan byl od úvodních minut lepším mužstvem, držel míč více na svých kopačkách a soupeře přehrával přesnou kombinační hrou. Domácí hráli spíše zataženě a spoleháli na protiútoky, nicméně v prvním poločase se jim tolik nedařilo a nedokázali si vytvořit vyložené šance. Naopak Slovan několikrát nebezpečně zahrozil, ale dlouhou dobu nemohl vstřelit vedoucí branku. Čekání na gól utnul hostující Dergachov, který se prosadil pěknou střelou a otevřel skóre utkání. Poté měli domácí šanci ze standardní situace, ale vyhořeli v zakončení. Slovan si v závěru prvního poločasu vypracoval ještě jednu tutovku, avšak domácí brankář tým podržel a připsal si jistý zákrok.

Slovan přidal další branky

Do druhé půlky udělali domácí dvě změny v poli. V zápase skončili Bezděk a Rieger a na jejich místo nastoupili Pašek s Vávrou. Volduchám ani dvojité střídání v zápase nepomohlo a v 54. minutě už prohrávaly o dva góly, když se pěkně trefil Litványi. Slovan byl při chuti, rychle a přesně kombinoval a odměnou mu byl třetí gól. Domácí Melka se snažil zabránit útočné akci hostů, ale nešťastně si srazil míč do vlastní brány a zvýšil vedení Slovanu na 3-0. V druhé půlce viděli diváci i mnoho ostrých soubojů a rozhodčí nakonec udělil 7 žlutých karet. Slovan si v klidu kontroloval zápas a po výborném výkonu zvítězil 3-0.



Ohlasy k zápasu



SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Dnes jsme konečně podali bezchybný výkon. Fungovali jsme výborně dozadu i dopředu, soupeře jsme k ničemu nepustili a po zásluze jsme vyhráli 3-0.



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - F. Škarda [-] , J. Bezděk [-] (46. M. Pašek [-] ) , J. Brych [-] , D. Rieger [-] (46. M. Vávra [-] ) , L. Pokorný [-] (70. A. Šponar [-] ) , R. Pernica [-] , V. Žák [-] (84. P. Basl [-] ) , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-] , F. Melka [-] (75. L. Aubrecht [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Koranda [-] (70. A. Žák [-] ) , P. Matula [-] , O. Litványi [-] , M. Cigler [-] , D. Daniel [-] (82. M. Kolečko [-] ) , D. Dergachov [-] , M. Janoušek [-] , I. Pinke [-] , J. Nosek [-] (19. M. Ráb [-] ) , M. Makkai [-]

ŽK: 52. V. Žák , 60. R. Pernica - 52. D. Dergachov , 60. O. Litványi , 65. I. Pinke , 71. M. Koranda , 86. A. Žák .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: ŠIMEK František - ORLÍK Vladimír, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Daniel Vávra
Tip experta: výhra hostů

Slovan hraje zatím celkem suverénně, potvrdí roli favorita a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů