Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plasy domácí zápas zvládly


Branky


17

Plasy se po prohře s Touškovem představily doma proti Volduchám. Domácí byli v prvním poločase lepším týmem a vyhráli ho v poměru 3-1. Hosté snížili hned na začátku druhého poločasu a poté se na obou stranách hlavně bojovalo. Plasy dokázaly výsledek udržet až do konce zápasu a posunuly se v tabulce na druhé místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Hosté zachytili úvod utkání lépe a ve 12. minutě šli do vedení. Po pěkné akci se v dobrém postavení ocitl hostující Žák a potvrdil, že se v podobných situacích nemýlí. Domácí se ihned po inkasovaném gólu snažili o odpověď, vytvořili si několik dobrých šancí, branku však nevstřelili. Ve 26. minutě už bylo na domácí straně veseleji, Skuhrovec dostal přesnou přihrávku a šancí nepohrdl, 1-1. Plasy pokračovaly v tlaku a soupeře jasně přehrávaly, odměnou jim byl další gól, jenž ve 42. minutě dal Beránek. Levému záložníkovi jeden gól v zápase nestačil a již o minutu později zvýšil na 3-1. Plasům tak vyšel konec prvního poločasu a do šaten šly s dvoubrankovým náskokem. 

V druhé půlce se hlavně bojovalo

Druhý poločas zahájili gólově hosté, když ve 48. minutě snížil na rozdíl jediné branky hostující Žák a přidal tak v zápase svou druhou branku. Od této chvíle se na hřišti zejména bojovalo a diváci byli svědky několika ostřejších soubojů. Volduchy se snažily presovat, ale Plasy si počínaly v obranné fázi dobře. Několik šancí hostů domácí obrana přerušila již v samotném zárodku. Druhý poločas byl i ve znamení žlutých karet a týmy si vzájemně nic nedarovaly. V 85. minutě to ovšem s agresivitou přehnal hostující Nedorost a po druhé žluté kartě musel do sprch. Plasy si jednogólový náskok pohlídaly a vyhrály 3-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Dnešní zápas byl hodně bojovný z obou stran a my jsme byli šťastnějším týmem. Chtěl bych naším klukům poděkovat za dnešní bojovný výkon a taky za odčinění úterního zápasu, který nám vůbec nevyšel. Příští zápas jedeme k velice těžkému soupeři do Zruče.




Sestavy


TJ Sokol Plasy
R. Kokrhel [-] - M. Brejník [-] (82. M. Kroupa [-] ) , J. Kala [-] (89. O. Šarlinger [-] ) , M. Skuhrovec [-] , J. Babuška [-] (75. F. Hořejší [-] ) , P. Jílek [-] , D. Koudele [-] , J. Fidler [-] (75. P. Ryšica [-] ) , M. Beránek [-] , J. Lang [-] (46. J. Skuhrovec [-] ) , M. Netušil [-]

TJ Volduchy
P. Bílek [-] - R. Hoblík [-] , J. Přibík [-] (46. J. Nedorost [-] ) , V. Žák [-] (57. L. Straka [-] ) , J. Straka [-] (74. M. Ernest [-] ) , F. Škarda [-] , D. Rieger [-] , M. Pašek [-] , R. Pernica [-] , J. Černý [-] , J. Brych [-]

ŽK: 4. M. Brejník , 66. M. Netušil , 71. J. Babuška - 31. D. Rieger , 60. J. Nedorost , 87. L. Straka , 90. J. Černý . ČK: 85. J. Nedorost .
Hráči zápasu: M. Beránek .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: KRAUZ Jan - BRAUN Daniel (N), RIEGER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Roman Kokoška
Tip experta: remíza

Věřím sousedům z Volduch, že se o zisk bodu poperou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích