Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan vyklepl Dýšinu 6 góly


Branky


17

Slovan na svém hřišti hostil Dýšinu a v prvním poločase soupeře přejel 4-1. V druhé půlce fotbalisté Slovanu trochu polevili, ale i přesto dokázali vstřelit dva góly. Nicméně i hosté byli produktivní a a podařilo se jim vstřelit dvě branky. Divoká přestřelka skončila hokejovým výsledkem 6-3 pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za 25 minut 3 góly domácích

Domácí vstoupili do zápasu svižně. Aktivním pohybem a přesnou kombinací přehrávali soupeře z Dýšiny. Již ve 3. minutě přišel z levé strany pěkný centr do pokutového území hostů a míč doklepl do brány Litványi. Ve 22. minutě nastala téměř identická situace, akorát tentokrát domácí centrovali balón z pravé strany, míč zpracoval Losiuk, obešel dva hráče a prostřelil brankáře Dýšiny, 2-0. Domácí neslevovali ze své aktivity a ve 25. minutě to bylo už 3-0. Dergachov si pěkně narazil míč se spoluhráčem a přesnou střelou navýšil vedení Slovanu. Hosté odpověděli v 36. minutě, kdy se po nedorozumění domácí obrany prosadil Pěč. Divokou první půlku završil domácí Matula, který pěknou brankou zvýšil v poslední minutě prvního poločasu na 4-1.

Oba týmy v aktivitě nepolevily

Druhý poločas začal přesně tam, kde první skončil. Druhý gól v zápase přidal hned ve 49. minutě Losiuk a po jeho brance to bylo už 5-1. Nicméně již o minutu později se po individuální chybě domácích zjevil v dobré pozici hostující Pěč a svým druhým gólem v zápase snížil na 2-5. Reakce Slovanu byla rychlá, v 55. minutě přidal rovněž svůj druhý gól v utkání Matula a upravil skóre na 6-2. Poté domácí trochu polevili a už nebyli tak aktivní jako v prvním půlce, avšak i tak mohli po nebezpečných akcích vstřelit další branky. V 88. minutě ještě snížil za hosty Drapák, ale na vysokém vítězství Slovanu to nic nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Myslím si, že zápas byl celou dobu pod naší kontrolou. Po první půli jsme vedli 4-1 a soupeře jsme víceméně k ničemu nepustili. Po přestávce se nám podařilo vstřelit další dva góly a utkání jsme zcela dominovali. V druhé půlce jsme asi trochu polevili a nechali si dát dva zbytečné góly. I tak si myslím, že jsme podali výborný výkon a kdybychom proměnili všechny šance, tak zápas mohl skončit i vyšším brankovým rozdílem.




Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - D. Vladař [-] (65. L. Mareška [-] ) , P. Matula [-] , D. Dergachov [-] , M. Kolečko [-] , D. Losiuk [-] (55. J. Reischig [-] ) , O. Litványi [-] , O. Žák [-] (46. I. Pinke [-] ) , P. Fiala [-] , J. Nosek [-] , M. Makkai [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - M. Juha [-] (46. R. Šašek [-] ) , P. Tesař [-] (54. D. Květoň [-] ) , V. Kudrik [-] , V. Muzika [-] (79. M. Drapák [-] ) , J. Pěč [-] , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] (64. L. Hrdina [-] ) , A. Paum [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-]

ŽK: 29. P. Fiala .
Hráči zápasu: P. Matula , O. Litványi .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Orlík Vladimír - VOLF Petr (N), SOROKA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Roman Kokoška
Tip experta: výhra domácích

Slovan je velmi silný na svém hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích