Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:30

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plasy vyprášily Dýšinu 7 góly


Branky


16

Domácí tým byl od začátku utkání aktivnější a první poločas skončil jednogólovým vedením. V druhé půlce Plasy absolutně dominovaly a zničily Dýšinu 6 góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli aktivnější

Plasy začaly zápas aktivněji a po pěkných kombinacích si vytvářely nebezpečné šance. Dýšina, zaskočena soupeřovou aktivitou, byla od začátku utkání nervózní a kupila chyby. V 10. minutě obdržel první kartu zápasu hostující obránce Nový, který nešetrně zajel do protihráce. Ve 24. minutě se v dobré pozici objevil domácí Matěj Skuhrovec a poslal Plasy do vedení 1-0. Hosté se po inkasované brance chtěli dostat více do zápasu, ale kombinace se jim nedařila a několikrát zbytečně ztratili balón. Plasy ještě měly do konce prvního poločasu několik šancí, ale druhou branku nepřidaly. 

Domácí zničili soupeře 6 góly

Do druhého poločasu vlétli domácí naplno a odměnou jim byl brzký gól. Ve 49. minutě se po pěkné akci prosadil Jakub Skuhrovec a zvýšil vedení týmu na 2-0. O 10 minut později využil dobrého postavení Beránek a vstřelil gól na 3-0. Domácí v druhém poločase hýřili aktivitou a vůbec nepouštěli soupeře k míči. V 66. minutě si nešťastně srazil míč do vlastní brány balón Mužík a Dýšina prohrávala už o čtyři branky. Hosté v druhé půlce hráli pasivně a nedařilo se jim dostat do zápasu, po inkasovaných brankách vytvářeli další chyby. V 70. minutě přidal další gól domácích Sudík a hned o dvě minuty později skóroval Koudele. Gólovou smršť domácího týmu dokonal v 75. minutě Babuška, který zvýšil na 7-0. V 86. minutě zbytečně fauloval protihráče domácí Jílek a po druhé žluté kartě musel do sprch. Zbytek zápasu týmy už dohrávaly a ani jeden z nich se netlačil dopředu, v utkání tak jednoznačně zvítězily Plasy o sedm branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: V sobotu to bylo naše první utkání sezóny, protože první kolo bylo odložené. Kluci se na zápas výborně připravili a to se projevilo zejména ve druhém poločase. Chtěl bych za předvedený výkon klukům poděkovat.




Sestavy


TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - J. Kala [-] (76. T. Hloušek [-] ) , M. Skuhrovec [-] (71. J. Babuška [-] ) , J. Fidler [-] (55. M. Brejník [-] ) , P. Jílek [-] , D. Koudele [-] (76. O. Šarlinger [-] ) , N. Švarc [-] (46. J. Skuhrovec [-] ) , M. Beránek [-] , Z. Jaroš [-] , M. Sudík [-] , M. Netušil [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Soroka [-] , A. Paum [-] , V. Nový [-] , D. Tureček [-] (53. R. Šašek [-] ) , J. Mužík [-] , D. Květoň [-] (79. P. Makovička [-] ) , V. Muzika [-] , P. Tesař [-] (68. L. Hrdina [-] ) , M. Juha [-] , V. Totzauer [-] (46. L. Holka [-] )

ŽK: 74. P. Jílek - 10. V. Nový , 53. V. Muzika , 85. J. Soroka . ČK: 86. P. Jílek .
Hráči zápasu: M. Skuhrovec , J. Skuhrovec .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - KOUDELE Kamil (N), VODVÁŘKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Zdeněk Dubček
Tip experta: výhra domácích

Plasy na domácí půdě umí, Dýšina to bude mít těžké.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích