2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak zdolal Slovan


Branky


14

V úvodním kole změřili síly fotbalisté Chrástu a Slovanu Plzeň. Bezbrankový první poločas nenabídl mnoho šancí, ale krásný fotbalový moment přišel v 17. minutě, když se s kariérou loučil domácí obránce Tomáš Doležal. Po změně stran se ujali vedení hosté, ale Spartak se nevzdal a dokázal rychle zareagovat. Pět minut před koncem vystřelil 3 body domácím Jan Kostifál. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Doležal se loučil s kariérou

Od úvodu prvního poločasu se týmy spíše oťukávaly a vyčkávaly na chybu soupeře. Spartak držel více balón na kopačkách, kdežto Slovan hrál spíše defenzivně a spoléhal na brejkové situace. V první vážnější šanci se ocitli domácí, když se po krásné přihrávce Chládka ocitl v dobré pozici Švajcr, ale gól nevstřelil. O několik minut později se k odraženému balónu dostal opět Švajcr, avšak znovu ve vyložené šanci selhal. Hosté se rovněž dokázali dostat do jedné slibné šance, ale ani oni branku nedali. Nutno říci, že nejdůležitější fotbalový moment prvního poločasu, potažmo celého zápasu, nastal již v 17. minutě, kdy střídala dlouholetá opora domácích, obránce Tomáš Doležal. Jeho loučení s kariérou doprovázely ovace fanoušků a pěkné choreo. 

Domácí dokázali otočit nepříznivý průběh

V druhém poločase měli opět více ze hry domácí, ale i soupeř začal hrát více aktivně než tomu bylo v první půlce. Slovan nadále spoléhal na brejky a po jednom z nich v 66. minutě unikl z levé strany Cigler a rozvlnil síť domácích. Spartak zareagoval velmi rychle, v 68. minutě si krásně vyměnil balón Brýla s Vitoušem, a druhý jmenovaný prošel velkým vápnem a nekompromisně zavěsil. Domácí gól povzbudil a na soupeře vytvořili tlak. Odměnou jim byla branka v 85. minutě. Po akci z levé strany Vitouš chytře našel Kostifála, který se těžkou střelou z voleje trefil přesně k tyči. Po vstřelené brance se Chrást už nikam netlačil a zkušeně si zápas pohlídal až do konce.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Soupeř na nás byl od začátku velmi dobře připraven. Slovan hrál ze zajištěné obrany a spoléhal se hlavně na brejkové situace. Postupem času jsme na soupeře vytvořili tlak a několik dobrých příležitostí jsme neproměnili. Slovan se v druhém poločase prosadil z brejkové situace, ale my jsme dokázali z krásné akce rychle zareagovat, což bylo důležité. Po vyrovnávací brance jsme náš tlak ještě zvýšili a odměnou nám byla branka na 2-1. Do konce zápasu jsme si utkání už zkušeně pohlídali. Celkově bych řekl, že předvedená hra byla na dobré úrovni a diváci byli spokojení.

SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Po první brance jsme byli lehce v euforii a nechali se unést. Soupeř nás ihned potrestal a dokázal rychle srovnat na 1-1. Bohužel jsme před koncem dostali i druhý gól. Myslím si, že na šance to byl vyrovnaný zápas, ale my jsme závěr nezvládli. Branky jsme dostali po individuálních chybách a zápas nám nevyšel ani po taktické stránce.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - T. Doležal [-] (17. P. Korelus [-] ) , J. Špánek [-] , P. Švajcr [-] (46. M. Bórik [-] ) , M. Chládek [-] (87. V. Ranc [-] ) , A. Brýla [-] , J. Kostifál [-] , J. Mašek [-] , T. Rada [-] , D. Tupý [-] , J. Vitouš [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - A. Žák [-] , P. Matula [-] , O. Litványi [-] (70. L. Mareška [-] ) , M. Koranda [-] (70. M. Otto [-] ) , D. Dergachov [-] , M. Cigler [-] , J. Nosek [-] (82. I. Pinke [-] ) , M. Ráb [-] (80. J. Reischig [-] ) , M. Makkai [-] , M. Janoušek [-]

Hráči zápasu: J. Vitouš - M. Cigler .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Šlauf Jiří - NESVADBA Karel, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Pražák
Tip experta: výhra domácích

Dva největší favoriti soutěže, ale Chrást je pro mě tým, který letos bude nejlepší!!!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích