Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2022 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov doma nezaváhal


Branky


14

Odložený zápas 1. kola mezí Touškovem a Plasy vyzněl jasně pro domácí tým. Touškov měl v zápase převahu v obou poločasech a po výborném výkonu si připsal výhru 5-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích a červená karta hostů

Domácí tým vstoupil do utkání skvěle a již v 5. minutě vstřelil první gól zápasu Rolko. Hosté, zaskočeni rychlou brankou, se pouze bránili a nedařilo se jim dostat do zápasu. Ve 26. minutě už to bylo 2-0 pro domácí, když si nešťastně srazil míč do vlastní brány hostující Koudele. Domácí pokračovali v aktivní hře a jasně přehrávali soupeře. V prvním poločase to oba týmy párkrát přehnaly s agresivitou a rozhodčí udělil několik žlutých karet. Ve 39. minutě však hostující gólman Švajdlenka hasil na poslední chvíli kiks a u rohového praporku stáhl rukama jednoho z hráčů soupeře, rozhodčí neváhal a vytáhl rovnou červenou kartu. Do šaten se šlo za stavu 2-0.

 

Druhý poločas v režii Touškova

Touškov byl od úvodních minut druhého poločasu aktivní a snažil se o další branky, zatímco oslabení hosté hráli jednoduše a moc si hru nekomplikovali. V 69. minutě se po pěkné přihrávce objevil v dobré pozici Karbusický a zvýšil vedení svého týmu na 3-0. O 5 minut později ho znovu našla přihrávka spoluhráče a ani tentokrát domácí útočník nezaváhal. Domácí tým trochu polevil ze své aktivity a hosté to okamžitě potrestali. V 83. minutě snížil na 4-1 Babuška. Odpověď Touškova byla bleskurychlá, v 85. minutě vstřelil pátý gól domácího týmu Strnad a dovršil tím jednoznačné vítězství. Diváci se už další branky nedočkali, a tak si Touškov připsal pohodlnou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Úterní dohrávka s Plasy pro nás byla druhým domácím vystoupením. Od úvodu bylo vidět, že chceme zvítězit a napravit bodovou ztrátu ze zápasu s Mýtem. Do karet nám hrála vstřelená branka v úvodu utkání. Od té chvíle jsme si do přestávky vypracovali spoustu nepřesných příležitostí. Ke zvýšení skóre nám ve 26. minutě pomohl až soupeř, který si jeden z centrů srazil do vlastní sítě. Pět minut před koncem prvního poločasu zatáhl za záchrannou brzdu mimo pokutové území hostující brankář Švajdlenka a následovalo jeho vyloučení. Do druhé půle jsme nastoupili s cílem kombinační hry a přesnějšího zakončení. Z naší převahy jsme nakonec do konce zápasu vytěžili další tři branky.

TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: V dnešním utkání jsme nepředvedli vůbec dobrý výkon a domácí vyhráli naprosto zaslouženě. Rozhodl důraz, nasazení domácích hráčů a naše chyby. Tento zápas nám ukázal, že se musíme hodně zlepšit a bez zdravého naštvání se hrát nedá.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
F. Nedvěd [-] - J. Zahradník [-] (74. P. Foltýn [-] ) , F. Půta [-] , O. Karbusický [-] , A. Šimice [-] , L. Hodek [-] , Z. Rolko [-] , J. Bělohlav [-] (79. O. Strnad [-] ) , D. Trsek [-] (70. R. Voith [-] ) , M. Šiml [-] , D. Fajer [-] (79. P. Havel [-] )

TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - M. Brejník [-] , J. Kala [-] , M. Skuhrovec [-] (39. R. Kokrhel [-] ) , O. Šarlinger [-] (69. J. Babuška [-] ) , P. Jílek [-] , D. Koudele [-] , N. Švarc [-] (69. M. Kroupa [-] ) , M. Beránek [-] , Z. Jaroš [-] , M. Netušil [-] (33. P. Ryšica [-] )

ŽK: 20. J. Zahradník , 36. Z. Rolko , 77. R. Voith - 17. P. Jílek , 77. Z. Jaroš . ČK: 39. J. Švajdlenka .
Hráči zápasu: J. Bělohlav , O. Karbusický .
Místo: Touškov. Počet diváků: 85. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - ŠIMEK František, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Pražák
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou zkušený a padne určitě dost gólů. A bude jich stejně na každé straně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů