Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice přetlačily Pačejov


Branky


14

Blovice ve 13. kole porazily Pačejov. Divoký první poločas přinesl branky na obou stranách a po 45 minutách se šlo do kabin za stavu 2-2. Po přestávce byli o něco lepší domácí a v 72. minutě přidal svůj druhý gól v zápase Krásný, který tak rozhodl o výhře Blovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 góly v prvním poločase

Domácí tým byl pravděpodobně myšlenkami ještě v šatně a už prohrával 0-1. Hned v první minutě zápasu využil chyby domácí obrany hostující Kubáň a otevřel skóre utkání. Domácí rychlá branka soupeře vůbec nerozhodila a během pár minut si vytvořili několik zajímavých příležitostí. Ve 14. minutě se ve výborné pozici objevil Krásný a přesným zakončením vyrovnal na 1-1. Blovice sice měly v následujících minutách více ze hry, ale prosadili se znovu hosté. Ve 27. minutě využil dobrého postavení Klásek a poslal Pačejov opět do vedení. Odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat, po pěkné akci Blovic se v 35. minutě prosadil Rous a srovnal na 2-2. Fanoušci se v prvních 45 minutách určitě nenudili a týmy odcházely do šaten za nerozhodného stavu. 

Lukáš Krásný rozhodl

Prvních dvacet minut v druhém poločase bylo ve znamení aktivity domácího týmu, který si dokázal vypracovat pár nebezpečných šancí, ale třetí branku nepřidal. Pačejov si počínal velmi dobře v obranné fázi a několikrát ho podržel i brankář. Blovice zvyšovaly aktivitu a v 72. minutě toho využily naplno. Krásný se ocitl v další obrovské příležitosti ke skórování a i podruhé potvrdil, že je kanonýr. Oba týmy se ještě v závěru utkání dostaly do pár příležitostí, nicméně diváci už další gól neviděli, a tak si Blovice jednogólový náskok pohlídaly. Domácí tým je po podzimní části na 5. pozici, zatímco hosté jsou po 13 zápasech předposlední. 



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - R. Kolář [-] (58. M. Vojtěch [-] ) , A. Zdvořáček [-] (63. M. Štětina [-] ) , M. Heřman [-] - J. Rous [-] , L. Krásný [-] , R. Rous [-] , V. Šeba [-] - J. Vokurka [-] , J. Blaha [-] (82. L. Břicháček [-] ) , J. Diviš [-] -

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - J. Klásek [-] (70. T. Bláha [-] ) , D. Hradil [-] , V. Klásek [-] , J. Cikán [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] , L. Šmrha [-] , M. Mareš [-] (64. F. Sedláček [-] ) , F. Kába [-] , M. Kubaň [-]

ŽK: 12. R. Kolář , 24. V. Šeba - 9. V. Klásek , 21. M. Kubaň , 33. F. Kába , 42. J. Hlůžek .
Hráči zápasu: L. Krásný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRAUZ Jan - HUDÁK Ján (N), JIROVEC Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 10:10
Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: výhra domácích

Blovice jsou doma silné a Pačejovu nedají šanci.

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 08:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 13:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:44

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích