Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov ovládl derby s Chanovicemi


Branky


20

Pačejov nastoupil k domácímu zápasu proti Chanovicím a v 15. minutě se ujal vedení, když se prosadil Kubáň. Hosté ve 28. minutě vyrovnali po brance Šebka, ale domácí si vzali vedení zpátky po gólu Kláska. V druhém poločase vstřelil Pačejov do 60. minuty tři góly a vytvořil si pohodlný náskok 5-1. Hosté ještě v závěru utkání dvěma góly snížili, ale na premiérové výhře Pačejova už to nic nezměnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Na domácích byla od začátku vidět chuť střílet branky a hráči se prezentovali dobrým pohybem. V 15. minutě se v dobré pozici objevil Kubáň a přesným zakončením zařídil vedení domácího týmu. Hosté se po inkasovaném gólu probudili. O několik minut později se ocitl ve velké šanci hostující Michal Polena, ale jeho pokus vychytal domácí gólman Šmrha. Ve 28. minutě už to bylo 1-1, když se po pěkné přihrávce Zoubka prosadil Šebek. Ve 36. minutě se ozvali opět domácí. Míč převzal Klásek a krásnou střelou vrátil vedení Pačejovu. Domácí měli ještě další šance, avšak gól nepřidali. 

Pačejov rozhodl v úvodu druhého poločasu

Domácí vlétli do druhého poločasu sebevědomě a odměnou jim byly góly. Ve 49. minutě přidal svou druhou branku v zápase Klásek a potvrdil tím výborný individuální výkon, 3-1 pro Pačejov. V 53. minutě se k míči dostal domácí Panuška a krásnou přihrávkou vyzval ke skórování Kubáňe, který šancí nepohrdl a vstřelil čtvrtý gól Pačejova. Pačejov byl v tu chvíli nezastavitelný a v 60. minutě to bylo už 5-1, když se trefil Klásek. Domácí si vypracovali pohodlný náskok a ve zbytku zápasu trochu zvolnili. Toho Chanovice využily. Nejdříve se v 80. minutě prosadil podruhé v zápase Šebek. V 88. minutě se stejnému hráči podařilo zkompletovat hattrick a snížit na rozdíl dvou gólů. Pačejov už další góly soupeře nepřipustil a po zásluze si připsal premiérové vítězství v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Vítek Panuška, hráč: Myslím si, že dnes jsme zaslouženě zvítězili. Po celý zápas jsme byli lepším a hladovějším týmem, pro výhru jsme si šli od úvodních minut a dokázali jsme vstřelit pět branek. Za stavu 5-1 jsme trochu zvolnili a soupeř toho dokázal ke konci zápasu využít, když se dvakrát po sobě prosadil. Premiérové vítězství nás samozřejmě těší o to víc, jelikož přišlo v derby.

TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: Ani třetí lokální derby jsme nedokázali vyhrát, ze zápasů proti Horažďovicím, Svéradicím a Pačejovu máme jen bod za remízu z minulého týdne. Navíc i v zatím teprve druhém zápasu venku jsme inkasovali velký počet branek a prohráli. Pačejov vyhrál zaslouženě, vhledem k tabulce to pro ně znamená velké povzbuzení a pro nás naopak velké zklamání.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
L. Šmrha [-] - V. Panuška [-] , A. Kolářík [-] , O. Štěpán [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Klásek [-] (82. F. Štěpán [-] ) , J. Ticháček [-] , M. Mareš [-] , F. Kába [-] , M. Kubaň [-]

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - L. Ziolek [-] , D. Pavlovský [-] , J. Polena [-] - V. Zoubek [-] , M. Šlehubr [-] , M. Šabek [-] , J. Petřík [-] , J. Šebek [-] - M. Polena [-] (70. J. Merašický [-] ) , J. Kubaň [-]

Hráči zápasu: V. Klásek , M. Kubaň .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Červený Václav - LOKAJ Pavel (N), BUDKA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Karel Veselka
Tip experta: výhra hostů

Tady si myslím, že favoritem jsou Chanovice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů