2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice přišly o 3 body v závěru utkání


Branky


78. L. Pícka , 86. L. Pícka - 20. T. Jůda , 67. J. Pavlík
18

Hosté vstoupili do zápasu daleko lépe a odměnou jim byl vedoucí gól ve 20. minutě. Ve 42. minutě zatáhl za záchrannou brzdu hostující Šedivý a po zákroku na unikajícího protihráče viděl červenou kartu. Horažďovicím se i v 10 lidech podařilo vstřelit gól na 2-0, když se v 67. minutě prosadil Pavlík. Domácím fotbalistům vyšel zejména závěr zápasu, kdy využili početní převahy a docházejících sil soupeře. Nejdříve v 78. minutě snížil Pícka na 1-2 a v 86. minutě stejný hráč vyrovnal na 2-2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté lepším týmem

Úvod prvního poločasu byl ve znamení zranění klíčových hráčů na obou stranách. Ve 4. minutě musel střídat hostující Boček. V 10. minutě zase přišli o hráče domácí, když si zranění přivodil Černohorský. Horažďovice byly lepším týmem, dobře kombinovaly a vypracovaly si několik zajímavých příležitostí. Ve 20. minutě hosté zahrávali standardní situaci, přesný centr Pavlíka našel hlavu Jůdy a bylo to 1-0 pro Horažďovice. Domácí se dlouho nemohli dostat do zápasu a jejich útočné akce končily již v samotném počátku. Ve 42. minutě váhal s rozehrávkou hostující Šedivý, čehož chytře využil Michal Polena a vypíchl mu míč. Hostujícímu stoperovi nezbylo nic jiného než unikajícího protihráče nedovoleně zastavit, čímž si od rozhodčího vysloužil červenou kartu.

Domácí zachránili utkání v poslední 15minutovce

Domácí tým měl po přestávce vyloženou šanci, když Kubaň pěkně přihrával Šlehubrovi, ale ten v zakončení selhal a bránu přestřelil. Oslabené Horažďovice rozhodně nesložily zbraně a nadále se snažily o kombinanční fotbal. V 67. minutě domácí ztratili míč ve středu pole, balón převzal hostující Pavlík a krásnou střelou z dálky zvýšil vedení hostů na 2-0. V zápětí mohli jít do třígólového vedení, avšak krásnou střelu z dálky jednoho z hráčů zastavilo břevno. Hostující gólman Forman předvedl několik skvělých zákroků proti pokusům Kubaňe, Šabka a hlavně Šlehubra, jehož střelu fantasticky pokryl. Na fotbalistech Horažďovic bylo ke konci utkání vidět, že jim dochází síly, čehož využili domácí hráči. V 78. minutě se prezentoval střílenou přihrávkou domácí Kubaň, jeho pěkný pokus doklepl do brány Pícka. V 86. minutě zahrával Kubaň roh a byl to znovu Pícka, jenž se pěkně prosadil hlavou a vystřelil domácím bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: Derby s Horažďovicemi přineslo napínavý zápas, ve kterém si soupeři body rozdělili. Bod pro oba týmy je nejspíš zasloužený, ale spokojenost nikomu nepřinesl. Vyhrát totiž chtěli až do konce obě družstva, hosty zbrzdilo vyloučení v závěru poločasu, nás zase prospaný první poločas.

FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V 6. kole nás čekalo opět derby, tentokrát na hřišti v Chanovicích. Do Chanovic jsme odjížděli s vědomím, že se domácím na svém hřišti daří a že nás nečeká lehký zápas. Se zdravým respektem, ale aktivně, jsme vstoupili do zápasu a od začátku byli týmem, který udává rytmus zápasu. Naše herní převaha přinesla ovoce již ve 20. minutě, kdy jsme se ujali vedení gólem Tomáše Jůdy. I po vstřelení vedoucí branky jsme byli aktivnějším mužstvem, ale další vyloženou šanci jsme bohužel neproměnili. V tuto dobu jsme hráli velice pěkný, kombinační fotbal, měli jsme dobrý pohyb a domácím to dělalo velké starosti. Bohužel přišla 42. minuta a nejzkušenější hráč na hřišti Michal Šedivý se nechal vyloučit, když jako poslední hráč fauloval chanovického Michala Polenu. 2. poločas jsme odehráli také velice dobře, když jsme v 10 hráčích pozorně a poctivě bránili a vyráželi do protiútoků. Jeden takový v 67. minutě proměnil Jirka Pavlík v gól na 2:0. V tuto chvíli už si asi skoro nikdo nemyslel, že bychom z Chanovic neodvezli 3 body, nicméně ke konci zápasu nám již trochu docházely síly, domácím závěr vyšel a srovnali na konečných 2:2. Před zápasem bychom asi bod za remízu brali, po zápase to hodnotíme jako ztrátu. Na závěr je třeba říci, že nebýt mého vyloučení, zápas v Chanovicích bychom neprohráli.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
J. Václavík [-] - L. Ziolek [-] (75. J. Šulc [-] ) , D. Pavlovský [-] , J. Polena [-] - V. Zoubek [-] , M. Šlehubr [-] , M. Šabek [-] , L. Černohorský [-] (10. M. Jakub [-] ) , J. Šebek [-] - M. Polena [-] (70. L. Pícka [-] ) , J. Kubaň [-]

FK Horažďovice
J. Forman [-] - F. Marc [-] (55. A. Rojt [-] ) , T. Jůda [-] , J. Šimsa [-] (70. J. Pivnička [-] ) , J. Boček [-] (4. J. Karásek [-] ) , M. Mlnařík [-] , J. Pavlík [-] , O. Šabek [-] , A. Faltys [-] , J. Kodýdek [-] , M. Šedivý [-]

ŽK: 45. M. Šabek , 67. M. Polena , 80. V. Zoubek , 89. J. Šebek - 49. M. Mlnařík , 53. O. Šabek , 72. A. Faltys . ČK: 42. M. Šedivý .
Hráči zápasu: J. Kubaň - T. Jůda .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brůha Radek - KAŠÁK Miroslav (N), BARTHELDY Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Karel Mareš
Tip experta: výhra domácích

Chanovice jsou doma nepříjemné a hosty na svém hřišti přetlačí k domácí výhře.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza