1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice pokořily Dobřany


Branky


16

Vyrovnaný úvod zápasu narušila červená karta, kterou obdržel po druhé žluté hostující Brabec. Domácí využili oslabení soupeř téměř okamžitě a ve 22. minutě skóroval Šlehubr. Zbytek zápasu byl ve znamení vyrovnaného boje a nebezpečných šancí na obou stranách, ale diváci už gól neviděli. Chanovice si po zásluze připsaly tři body a Dobřany poprvé v sezóně prohrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí okamžitě využili oslabení hostů

První půle byla od úvodních minut vyrovnaná. Hosté měli více ze hry, ale vypracované šance zastavila dobře nachystaná domácí obrana. Ve 13. minutě obdržel za nešetrný zákrok žlutou kartu hostující Brabec. O sedm minut později to byl znovu on, kdo zajel do protihráče. Rozhodčí neváhal a vytáhl znovu žlutou kartu, což znamenalo, že Dobřany hrály od 20. minuty v deseti. Domácí využili oslabení soupeře téměř okamžitě. Po rychlé akci nalezl Kubaň pěknou přihrávkou Šlehubra a ten poslal Chanovice do vedení. Domáci byli více aktivní a dostali se ještě do několika nebezpečných šancí, ale hostující obrana si s tím poradila. Hráči odcházeli do šaten za stavu 1-0 pro Chanovice. 

 

 

 

   

Nebezpečné šance na obou stranách

Hosté vstoupili do druhé půlky lépe, nicméně domácí obrana fungovala na jedničku a všechny nabezpečné akce soupeře zvládla. Hra se poté zrychlila a zajímavé šance byly k vidění na obou stranách. Paradoxně největším nebezpečím pro domácího brankáře byla hlavička jeho spoluhráče Šlehubra, kterou ale gólman Timoshenko zlikvidoval. Následně se prezentoval pěknou střelou domácí Šabek, avšak jeho nadějný pokus nalezl rukavice připraveného brankáře hostů. Hostující gólman se vyznamenal i při přímém kopu soupeře, z kterého se snažil vstřelit branku Josef Polena. Chanovice těsný náskok udržely a vyhrály 1-0. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: V dalším domácím zápase jsme proti vedoucímu týmu tabulky předvedli zodpovědný výkon, za který jsme si po zásluze vybojovali tři body. Naši hráči si dokázali, že v jakékoli sestavě jsme konkurenceschopní, pokud budeme hrát jako tým. A to jsme dnes hráli, a proto jsme vyhráli.




Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - J. Polena [-] , D. Pavlovský [-] , J. Petřík [-] - V. Zoubek [-] , M. Šlehubr [-] , M. Šabek [-] , M. Jakub [-] (88. L. Skuhravý [-] ) , J. Šebek [-] - J. Kubaň [-] , L. Ziolek [-]

TJ Dobřany
O. Bouček [-] - P. Smetana [-] , T. Mertl [-] , J. Rajt [-] (39. R. Milota [-] ) , V. Bouček [-] (46. J. Roubíček [-] ) - L. Radič [-] (68. D. Málek [-] ) , P. Brabec [-] , M. Hájek [-] (46. J. Ebelender [-] ) , M. Hohlberger [-] , Š. Mertl [-] - O. Havlíček [-]

ŽK: 28. D. Pavlovský , 34. M. Šabek , 60. V. Zoubek , 80. J. Kubaň , 89. J. Petřík - 13. P. Brabec , 45. Š. Mertl . ČK: 20. P. Brabec .
Hráči zápasu: B. Timoshenko , J. Polena , D. Pavlovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: REIPRICH Václav - BUCHTELÍK Lukáš, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Ondřej Havlíček
Tip experta: výhra hostů

V Chanovicích jsem v životě nevyhrál, snad jednou remíza a vždycky je to tam nepříjemné a těžké, ale věřím že utkání zvládneme a konečně tu dlouhou sérii prolomím.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů