6:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěnovice přejely Pačejov


Branky


23. T. Belan , 33. T. Belan , 41. T. Belan , 44. M. Boček , 57. M. Boček , 63. J. Jůza - 45. V. Klásek
16

Do Štěnovic přijel v rámci čtvrtého kola Pačejov. Domácímu týmu vyšel zejména první poločas, který opanoval v poměru 4-1. Po změně stran Štěnovice přidaly ještě dvě branky a dokráčely si pro první vítězství v sezóně, zatímco hosté utrpěli čtvrtou porážku v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Belan vstřelil 3 góly za 18 minut

V úvodních minutách se hrál celkem vyrovnaný fotbal, hosté měli mírnou herní převahu a prezentovali se několika nebezpečnými útoky. Ovšem od 20. minuty bylo na hřišti už jen domácí mužstvo. Ve 23. minutě hostující brankář špatně vykopl a míč prakticky přihrál domácímu Belanovi, který šance využil a otevřel skóre utkání. Hosté trochu zpanikařili a po inkasované brance dělali zbytečné individuální chyby. Po špatně rozehraném autu Pačejova se míč dostal opět k Belanovi a ten svým druhým gólem v zápase zvýšil vedení Štěnovic. V 41. minutě domácí útočník zkompletoval pěkným zakončením hattrick a upravil skóre na 3-0. Již o tři minuty později navázal na svého spoluhráče Boček a přidal čtvrtou branku domácích. Hosté se v 45. minutě dočkali snížení, když se po standardní situaci ze strany prosadil Klásek.

Domácí přidali další dvě branky

Kvůli zranění kolena byl hned na začátku poločasu vystřídán hostující brankář. Nešťastná situace nastala o několik minut později. Náhradní brankář Pačejova utrpěl po souboji s domácím útočníkem krvavé zranění hlavy a do branky hostů musel zamířit hráč z pole. Od tohoto momentu už nebyl zápas v tak vysokém tempu a oba týmy se nikam netlačily. Domácí si v klidu hlídali pohodlný náskok a v 57. minutě přidali po pěkné akci další gól, když se opět trefil střední záložník Boček. V 63. minutě završil gólový účet domácích šestou brankou Jůza a definitivně pojistil premiérové vítězství Štěnovic. V závěru se ještě nechal zbytečně vyloučit domácí Kokoška, ale na výsledku to už nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: V úvodních minutách se hrál celkem vyrovnaný fotbal. Hosté těžili ze hry svého kapitána a několikrát nebezpečně zahrozili. Poté si vzal slovo náš Tomáš Belan a třemi góly během 20 minut víceméně rozhodl zápas. V těchto chvílích jsme měli velkou převahu, drželi jsme balón a snažili se kombinovat, bohužel jsme opět neudrželi vzadu nulu. Druhý poločas ovlivnilo zranění hostujícího brankáře, který se srazil s naším útočníkem. Zápas se potom už víceméně dohrával a soupeř už neměl moc sil vzdorovat. Nám se podařilo přidat ještě dvě branky a výhru jsme si pohlídali. Kaňkou je vyloučení Milana Kokošky, který na konci neudržel nervy a zbytečně oplácel. Chtěl bych pochválit celý tým za předvedený výkon a snad na toto představení navážeme příští neděli na půdě Klatov.

TJ Sokol Pačejov
Vítek Panuška, hráč: Myslím si, že v dnešním zápase se nám nepovedlo skoro nic. Naše špatné výkony jsou dlouhodobě ovlivněny skutečností, že pravidelně netrénujeme, což se pak samozřejmě promítne do jednotlivých zápasů. Soupeř byl v obou poločasech jednoznačně lepší a po zásluze vyhrál.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - . Koželuh [-] , M. Fabián [-] , P. Volf [-] , T. Belan [-] (86. L. Kohút [-] ) , M. Boček [-] , J. Jůza [-] , M. Kokoška [-] , J. Nový [-] (75. F. Kobza [-] ) , P. Kopecký [-] (81. T. Fink [-] ) , M. Matoušek [-]

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] (46. F. Sedláček [-] ) - V. Panuška [-] , D. Hradil [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , T. Bláha [-] , J. Ticháček [-] , M. Mareš [-] , F. Kába [-] , M. Kubaň [-] , L. Šmrha [-] (23. F. Štěpán [-] )

ŽK: 52. T. Belan , 80. J. Jůza - 28. J. Ticháček , 39. F. Kába . ČK: 90. M. Kokoška .
Hráči zápasu: M. Boček , T. Belan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - MINAŘÍK Zdeněk (N), JIROVEC Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Ondřej Havlíček
Tip experta: výhra hostů

Další utkání, kde to bude hodně vyrovnané, ale jelikož jsem hrál v Pačejově, tak budu přát klukům, aby utkání zvládli vítězně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů