2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 13:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy přišly o tři body v nastaveném čase


Branky


69. J. Blaha , 90. J. Rous - 65. D. Bálek , 71. D. Bálek
18

V 3. kole zavítaly Měcholupy do Blovic. Po nezáživném prvním poločase otevřeli skóre zápasu hosté. Domácí vyrovnali o čtyři minuty později, ale Měcholupy šly za okamžík znovu do vedení. Když už to vypadalo, že si hostující tým odveze všechny tři body, tak udeřili domácí. V 92. minutě se střelou z voleje prosadil Rous a zajistil Blovicím bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Oba týmy vstoupily do zápasu velmi opatrně. Ani jedné straně se nedařila kombinace a hrálo se spíše na nakopávané balóny. Domácí měli mírnou herní převahu, ale jejich slibné příležitosti končily na dobře postavené obraně hostů. V 18. minutě viděl po ostřejším zákroku žlutou kartu hostující Jandečka. O tři minuty později na něj pro změnu navázal domácí obránce Zdvořáček, který zajel do protihráče a jeho počínání bylo rovněž oceněno žlutou kartou. Měcholupy se snažily o protiútoky, nicméně ani ony soupeřovu branku neohrozily. V prvním poločase se rozhodně nehrál atraktivní fotbal, mužstva spíše vyčkávala a nechtěla udělat chybu. Diváci se žádné vyložené šance nedočkali, a tak hráči odcházeli do šaten za bezbrankového stavu. 

Po přestávce 4 góly

V druhé půlce se hra zrychlila a vedení se ujali hosté. V 65. minutě pěkně unikl Kaas a krásnou přihrávkou našel volného Bálka, který střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. Domácí reakce byla rychlá. V 69. minutě zahrávaly Blovice přímý kop. Jeho rozehrávka se úplně nepovedla, ale míč se šťastně odrazil k Blahovi, jenž vyrovnal na 1-1. Skóre se nám měnilo za další dvě minuty. Hostující Bečka utekl soupeřově obraně po křídle a pěknou přihrávkou před bránu našel Bálka, ten se nemýlil a přidal svou druhou branku v zápasu. Když už to vypadalo, že si hosté odvezou všechny tři body, tak udeřili opět domácí. V 92. minutě si povedený centr ze strany našel Rous a střelou z voleje zajistil Blovicím bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Gól na 2-2 v 92. minutě je pro nás obrovským zklamáním. Musím uznat, že utkání bylo po celý zápas vyrovnané, zejména v druhém poločase měly oba týmy velké šance. Vzhledem k průběhu utkání je remíza asi zasloužená, ale ztráta tří bodů v nastaveném čase vždycky hodně mrzí.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - J. Parouz [-] , A. Zdvořáček [-] , M. Houdek [-] - M. Štětina [-] (46. J. Diviš [-] ) , R. Rous [-] , M. Heřman [-] , D. Tříska [-] - L. Krásný [-] , J. Rous [-] , J. Blaha [-] (83. M. Vojtěch [-] ) -

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - S. Bečka [-] (89. D. Bálek [-] ) , J. Valečka [-] , D. Bálek [-] , T. Jandečka [-] , O. Červený [-] (64. V. Čížek [-] ) , V. Kaas [-] , J. Duchek [-] (81. K. Kovařík [-] ) , O. Novotný [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

Hráči zápasu: D. Bálek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - VELÍŠEK Jiří, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: remíza

Oba týmy mají velice kvalitní tým a myslím, že utkání bude velice vyrovnané.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů