Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2022 14:30

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové úvody do obou poločasů zvládli lépe domácí


Branky


21

Necelá sedmdesátka přítomných diváků viděla zajímavé a gólově plodné fotbalové představení, ale i bitvu v blátivém brankovišti, které možná dopomohlo více brankám, než by si hráči přáli. Spokojení mohou být domácí hráči Zruče, kteří vsítili o dvě branky více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se nastartovali hned v úvdní desetiminutovce. Nejprve se v 5. minutě dostal po Kastelicově přihrávce k zakončení Dominik Sperl, který prostřelil brankáře Lišku a když na tuto branku hosté nedokázali reagovat, odskočila Zruč na rozdíl dvou branek. Po pravé straně zavezl míč do vápna Fryček, vyzval do zakončení Mošnu, ale před ním byl u míče dříve Petr Řezníček, který nasměroval míč do vlastní sítě. Hosté mohli záhy snížit, ale Kellich měl na zadní tyči volit možná skluz při zakončení metr od brány, aby na míč lépe dosáhl.

 

Zajímavé fotbalové představení se hrálo na obou stranách po celý první poločas, ale více gólů ani jeden z týmů nepřidal, i když k tomu své příležitosti měly. Do kabin se tak odcházelo za dvoubrankového vedení Zruče.

 

Začátek druhé půle byl ještě gólovější, než v předchozím případě. Už z první akce se domácí radovali. Dominik Mošna vybojoval na rapidském obránci míč a následnou akcí vytvořil gólovku pro svého jmenovce Sperla, jenž navýšil už na 3:0. Hosty to ale nepoložilo a už za 4 minuty to opět bylo o dvě branky. Po vytrvalé kombinaci se Rapid, i díky nešťastné "dávání si přednosti" mezi domácími obránci, dostal do gólovky, kterou zužitkoval střídající Jan Holík.

 

Zruč se ale nedala a o stejný čas později opět odskočila na rozdíl tří gólů. Fryček vystihl špatnou rozehrávku hostů, mezi dvěma hráči procpal míč na Sperla, který na zadní tyči našel Olivera Kastelice a bylo to 4:1. Aby toho gólového představení nebylo málo, tak se o slovo opět přihlásili hosté. Ti záhy dostali možnost zahrávat rohový kop, míč vyletěl od hlaviček ve vápně do vzduchu a na brankové čáře byl z důvodu předchozího vyběhnutí Fryčka nejvýše Petr Řezníček, který snížil na 4:2.

 

Jelikož se i přes aktivní hru obou mužstev směrem nahoru nepodařilo vsítit ani jednomu z nich branku, tak od 57. minuty bylo o výsledku rozhodnuto. Do pěkného fotbalového představení nemusel ani nijak výrazně zasahovat rozhodčí Říha, který si tak nemusel upatlat žádný z barevných kartónků.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Jelikož nám několik lidí ze základu chybělo, dostali šanci mladíci, kteří zápas odehráli úplně neskutečně, zodpovědně. Pochválit bych chtěl tentokrát vážně úplně všechny, kteří na hřišti byli, protože hráli přesně to, co jsme si řekli. Když se plní to, co se plnit má, tak se dá hrát s každým. Před zápasem jsem měl obavy, že to nebude dobrý, jelikož Rapid má v podstatě neměnný kádr, s minimem zraněných a změn v sestavě, kluci hrají dlouho spolu a já měl v týdnu hoňku, jak dám dohromady základ. Nakonec se kluci dali dohromady a uhráli to na hřišti famózně.

SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Zápas ve Zruči nám vůbec nevyšel. Už v 9. minutě to bylo 2:0 pro domácí, když naše defenziva vůbec nefungovala a domácím jsme to hodně usnadnili. Pak jsme se snažili se zápasem něco udělat a měli jsme asi tři celkem slušný šance, ale neproměnili jsme, a tak to bylo o poločase o dva góly. Do druhé půle jsme prostřídali a chtěli zápas trochu zdramatizovat, ale hned v první minutě jsme po hrubé chybě v obraně inkasovali. Pak jsme sice snížili, ale opět jsme naší chybou domácím nabídli 4. gól. Sice jsme pak ještě snížili, ale to bylo z naší strany vše. Domácí si závěr pohlídali a měli ještě jednu gólovku, ale tu čapnul náš gólman. Zruč si výhru zasloužila a my se budeme muset v příštím zápase hodně zlepšit, pokud chceme uhrát nějaké body.



Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - Š. Bidzilja [-] (78. J. Motyčák [-] ) , F. Korelus [-] , P. Korous [-] , D. Mošna [-] , D. Sperl [-] (90. J. Dyk [-] ) , O. Mašek [-] , P. Riedl [-] , V. Pavel [-] , O. Kastelic [-] , M. Fryček [-] (82. A. Penven [-] )

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - M. Černický [-] (46. J. Holík [-] ) , M. Jandík [-] , A. Kellich [-] (46. D. Matějka [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , V. Agapkin [-] (27. J. Kadlec [-] ) , P. Řezníček [-] , D. Kořenek [-] (67. M. Zuna [-] ) , P. Nový [-] (67. Š. Fikrle [-] )

Hráči zápasu: D. Mošna , Š. Bidzilja .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - MAZANEC Marek, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 10:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 20:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:42

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 15:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 10:53
Jakub Volák

Expert: Tomáš Hatina
Tip experta: remíza

Zruč i Rapid mají kvalitní tým a myslím si, že vzájemný duel skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 11:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 09:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 07:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:17

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 12:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 09:18

Tip: výhra domácích