5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota si zastřílela, Švehla se probudil ze střelecké letargie


Branky


30

Výkony Lhoty nebyly ze začátku soutěže dle představ trenéra, i samotných hráčů. Když už to vypadalo, že se zejména týmovostí začíná celek se sídlem pár kilometrů jižně od Plzně začíná zvedat, přišla sprcha v Tachově. Na svého posledního soupeře ze Zruče se ale lhotští dobře vyspali a dokonce si i pěkně zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Probíhala 12. minuta zápasu a Martin Švehla se na polovině hřiště tahal za zadní stehenní sval, přičemž nedošlapoval příjemně. Následně si ale naskočil na ostrý centr do vápna, který hlavou lízl na přední tyč a Klik na balón do protipohybu nestačil dostatečně zareagovat, aby jej vytěsnil ven. Hosté měli díky Maškovi možnost srovnat z obdobné situace, ale jeho pokus Smola zneškodnil a navíc se zdvihl praporek lajnového sudího. O pět minut později pak mohl jít zručský útočník sám na gólmana, ale předkopnutý míč mu uzmul jeho v ofsajdu číhající spoluhráč, který od něj následně dostal řádně vyčiněno. Na druhé straně se do gólovky řítil tři minuty před koncem půle Švehla, ale Klik byl tentokrát v pozoru a to i při několika následných rohových kopech, se kterými si spolu s obranou poradil.

 

V 55. minutě se ale odšpuntovala gólová kanonáda Lhoty naplno. Zakončení Kohouta zpoza vápna dokázal Klik vyrazit pouze do strany před sebe, kde byl u míče nejrychleji Zbyněk Černý a ten s dorážkou neměl problém. Neuběhly ani dvě minuty, hosté zbytečně ztratili míč a z následného rychlého autu se za obranu dostal Martin Švehla, který obešel brankáře a uklízel do prázdné brány. 

 

Po celý zápas se pískalo mnoho drobných faulů, ale jak se horšila situace pro hosty, zřejmě "tekly nervy" a v některých soubojích to podle toho bohužel vypadalo. Za velmi nepříjemný zákrok v 63. minutě obdržel žlutou kartu hostující Adam Král a zraněný Pavel Suda musel následně střídat. Střídali také hosté, a to na brankářském postu. Mezi tři tyče místo Klika šel mladý Fořt. Ale ani on nedokázal následným ještě dvěma brankám zamezit. Nejprve mohl čelit pokusu Martina Švehly z blízka, který byl vyzván Kotrnochem, jenže lhoteckému šutérovi se míč zamotal pod nohami. Míč nicméně udržel, Lhota jej obehrála dokola kolem celé poloviny hřiště, aby jej přes Kohouta dostala opět ke Švehlovi, který ale tentokrát nezaváhal a vsítil hattrick. Zruč následně vyrobila hrubku při rozehrávce a Lhota se pohledným ťukesem dostala do zakončení - pátý gól zápasu vstřelil Adam Vlček.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Trochu jsem měl po Tachovu obavy, protože ani v týdnu to nebylo úplně ono. Ale nějak jsme se dali do kupy a po hodně dlouhé době jsme po celý zápas byli jasně lepším týmem na hřišti. Hráli jsme fakt dobře, agresivně, to co prostě pořád jako trenéři chceme. A to po celý zápas. Dali jsme nádherné góly, po pěkných kombinacích, zejména pak ten poslední, který byl na jeden dotek mezi Horníkem a Vlčkem. Vážně to bylo hezké, a to jsme ještě nějaké góly nedali... Teď můžu jen doufat, že to nebyl zase jen záblesk.




Sestavy


TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - T. Diviš [-] (76. J. Eliášek [-] ) , J. Kohout [-] (76. J. Jaroušek [-] ) , J. Šroubek [-] - P. Suda [-] (66. D. Fikerle [-] ) , J. Horník [-] , Z. Černý [-] , A. Vlček [-] , O. Kotrnoch [-] (82. V. Suda [-] ) - M. Švehla [-] (76. M. Šindelka [-] ) , D. Křížek [-] -

TJ Zruč
V. Klik [-] (64. J. Fořt [-] ) - Š. Bidzilja [-] (82. J. Motyčák [-] ) , P. Riedl [-] (64. M. Pechman [-] ) , V. Pavel [-] , O. Mašek [-] (57. K. Kazda [-] ) , D. Sperl [-] , P. Korous [-] , D. Mošna [-] , O. Kastelic [-] , A. Král [-] , M. Fryček [-]

ŽK: 49. P. Korous , 63. A. Král , 65. D. Sperl , 87. V. Pavel .
Hráči zápasu: M. Švehla .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠIMEK František - KRŮS František, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Oliver Kastelic, Adam Král, Dominik Mošna, Ondřej Mašek a Radek Kubeš
Tip experta: výhra hostů

Nejde jinak. Máme Lhotě co vracet a do zápasu jdeme vždy s cílem vyhrát.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů