1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka mezi Rapidem a Černicemi skončila remízou


Branky


25

Špatný stav rapidského trávníku sice bránil oběma týmům v kombinačním fotbalu, i přes to se však oba týmy dostávali, hlavně v první půli, do řady šancí. Nakonec zápas skončil remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe začal domácí Rapid. Z hranice vápna mířil na zadní tyč Miroslav Čupalka. Balón ale orazítkoval pouze tyč. Branková konstrukce zvonila po chvíli i na druhé straně. Do pravé tyče mířila střela Jana Peterky. Potřetí během několika minut nastřelil brankovou konstrukci i domácí Daniel Matějka, ke kterému se odrazil balón a chtěl brankáře Černic přehodit. Jeho lob ale mířil pouze do břevna.

 

Chvíli před koncem prvního poločasu nahrával před bránu rapidský Adam Kelich. Míč vyplaval u osamoceného Matějky, který ale trefil pouze brankáře Gottwalda. Šancí tedy bylo hned několik, gól ale k vidění nebyl.

 

Skóre se poprvé měnilo v 50. minutě, kdy našel Daniel Matějka zpětnou přihrávkou Tomáše Ježka. Ten se zbavil obránce a přízemní střelou z hranice vápna poslal domácí do vedení. Rapid se ale neradoval dlouho. Centr Patrika Egera od rohového praporku si ve vápně našel Jan Peterka, na jehož hlavičku na zadní tyč byl brankář Liška krátký.

 

O pár minut později vyrazil černický gólman Gottwald tvrdou ránu pouze před sebe, včasným vyběhnutím však překazil Ježkovi ve skórování. Poté se hra směrem dopředu uklidnila a přicházely spíše fauly. Žádnou gólovou šancí se ve zbytku zápasu žádný z týmů neprezentoval, a tak si v dohrávce Rapid s Černicemi body rozdělili.

 

Reportáž zpracoval: Michal Kořenek 



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: První poločas z naší strany nebyl moc povedený a Černice byly důraznější, rychlejší a měli více ze hry. Naopak my jsme v těchto činnostech zaostávali a ani kombinačně se nám nedařilo. I přesto jsme mohli dát dvě branky, ale obě naše střely skončily na brankové konstrukci, stejně jako na druhé straně pokus hostů. 2. poločas byl z naší strany o poznání lepší a soupeře jsme začali přehrávat z čehož pramenil gól Tomáše Ježka po průniku středem hřiště a střele z vápna. Bohužel za 5 minut soupeř vyrovnal po ojedinělé akci z rohu. Po zbytek zápasu jsme byli sice aktivnější a měli několik pološancí a závarů, ale gól jsme již nevstřelili a zápas končil remízou. A i když celková hra nebyla podle našich představ, tak vzhledem k množství šancí, které jsme oproti soupeři měli, tak na konec s bodem moc spokojeni nejsme. Naopak jsme spokojeni s nasazením tří dorostenců, kteří nastoupili ve druhém poločase a naši hru výrazně oživili svojí energií.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Utkání bylo na horším hřišti bojovné a útoky se přelévaly na obě strany. Domácí měli asi o dvě vyložené šance více, ale náš brankář vše pochytal. Utkání asi remíza odpovídala.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - D. Kořenek [-] , M. Černický [-] , P. Nový [-] , T. Ježek [-] , D. Matějka [-] (87. Š. Fikrle [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , A. Kellich [-] (46. D. Pešek [-] ) , P. Řezníček [-] , J. Holík [-] (79. Š. Fikrle [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - K. Fürbacher [-] , P. Toman [-] (56. J. Pipaš [-] ) , M. Trnka [-] (56. P. Mastný [-] ) , J. Miletínský [-] - P. Eger [-] , M. Chvojka [-] (74. O. Hlaváč [-] ) , T. Hrach [-] , K. Zeliński [-] - J. Nedvěd [-] (56. M. Müller [-] ) , J. Peterka [-] (88. R. Kozák [-] )

ŽK: 50. M. Čupalka , 80. D. Kořenek , 81. P. Řezníček - 23. P. Eger , 58. J. Pipaš , 67. T. Hrach , 90. K. Fürbacher .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: ŠIMEK František - SLADKÝ Stanislav, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Kural
Tip experta: výhra hostů

Domácí hodně posílili jak hráči, tak trenérem, vše z Petřina a nám nezbývá nic jiného než dobře bránit a věřit, že dáme o jeden gól více než domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Na jaře se Rapid výkonnostně zvedl a Černice naopak pokulhávaly. Myslím, že forma zůstane na straně Rapidu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích