4:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

8 branek a rozdělené body! Bitva mezi Býchorami a Úvalami končí nerozhodně


Branky


25. L. Chvojka (vl.) , 38. Š. Urban , 47. Š. Urban , 52. M. Schovanec - 43. R. Pelikán , 68. V. Chadraba , 72. A. Vyhnánek (p.) , 81. R. Pelikán
9

Býchory, které se momentálně nachází ve středu tabulky, se v 8. kole středočeské 1.A třídy sk.B utkaly se svým sousedem v tabulce a to s Úvalami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

130 diváků. Taková byla návštěva v Úvalech, která je na tuto soutěž dosti nadprůměrná.

Domácí Úvaly se této podpory snažili využít a přinést svým fanouškům radost v podobě branky svými náběhy po stranách hřiště, které se obraně hostů nedařilo pokrýt a hned dvě se jim podařilo proměnit.

V 25. minutě si po jednom takovém úniku vstřelil vlastní gól Chvojka a o 13 minut později se prosadil už hráč domácích a to Urban.

Naštěstí pro hosty přišla ve 43. minutě z jediné šance v první pětačtyřicetiminutovce branka, o kterou se postaral Pelikán.

 

„V poločase jsme si řekli chyby a že je ještě o co hrát. Nastoupíme a dostaneme branku". Hodnotí vstup do druhé půle trenér hostí Marek Chvalovský.

O tuto branku se ve 47. minutě postaral Urban, jenž se zapsal již podruhé do střelecké listiny. To ale nebylo vše, jelikož hned v 52. minutě přidal branku Schovanec a zdálo se býti rozhodnuto.

Po této brance přišla střídání na straně hostů a obraz hry se změnil. Po brankách Chadraby a Vyhnánka bylo vedení domácích pouze o jednu branku.

V 81. minutě přišla velká chyba v obraně domácích a svoji druhou branku v utkání přidal Pelikán a uzavřel střeleckou listinu utkání.

 



Ohlasy k zápasu


SK Úvaly
Marek Chvalovský: Z infarktového zápasu jsme vydrželi bod. Jako minulý týden, tak jsme začali i tento zápas. Soupeř nás přehrával, ale musím kluky pochválit, že na konci zápas nevzdali, ale hraje se devadesát minut, to si musíme uvědomit a už v příštím těžkém zápase to ukázat.




Sestavy


SK Úvaly
D. Řemínek [-] - Š. Urban [-] (80. P. Marčík [-] ) , J. Flóro [-] (65. M. Novák [-] ) , F. Hološko [-] , D. Bozděch [-] , M. Schovanec [-] , J. Lokša [-] (65. V. Vlnař [-] ) , M. Kalafut [-] , T. Mika [-] , V. Křelina [-] , M. Kubelka [-]

TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - T. Kubíček [-] , A. Vyhnánek [-] , T. Suchý [-] , J. Teplý [-] (53. J. Vyhnánek [-] ) , P. Chlumský [-] , R. Pelikán [-] , L. Kulich [-] (64. Z. Jirkovský [-] ) , A. Jehlička [-] , L. Chvojka [-] , V. Chadraba [-]

ŽK: 83. J. Vyhnánek , 86. V. Chadraba .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: PAGÁČ Tomáš - PEJŠA Tomáš, ABSOLÍN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Lukáš Vlk
Tip experta: výhra domácích

Posílené Úvaly budou doma úspěšné.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích