V. Maxa 3.
J. Růžička 37.
J. Tůma 50. (vl.)
V. Maxa 56.
4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuriózní chyba brankáře rozhodla zápas! Votice odjíždí s prázdnou


Branky


3. V. Maxa , 37. J. Růžička , 50. J. Tůma (vl.) , 56. V. Maxa - 29. M. Sládek , 49. M. Slunečko
5

 V úvodním kole středočeské 1.A třídy hostil Hlízov SK Votice. Za poskytnutou galerii děkujeme Renému Svobodovi. Celou obsáhlou galerku z utkání naleznete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O takovém startu se domácím ani nesnilo

Hned od prvních sekund si domácí vyvíjeli tlak a bylo vidět, že to Votice překvapilo.

Již v druhé minutě tento tlak hlízov zúročil. Na roh si naběhl Maxa a bylo to 1:0. Domácí vycítili, že bránění standartních situací není vůbec silná stránka hostí a tak to zkoušeli dál. Další gól ovšem nepadl.

To se ale změnilo ve 29. minutě kdy se hosté dostali do první vážné šance a tu hned proměnil Martin Sládek, 1:1. To domácí opařilo a nedařilo se jim vůbec jako předtím. Naštěstí pro ně, tento stav netrval moc dlouho a otěžě zápasu si vzali zpět. Branka visela ve vzduchu a netrvalo to moc dlouho a domácí šli zase do vedení. Míč si vzal růžička a překonal brankáře Tůmu, 2:1. Posledních pár minutek 1. dějství se toho moc neudálo a tak se šlo do šaten za příznivějšího stavu pro domácí.

Jako na horské dráze

 Každý by očekával stejný začátek druhé půle jako tomu bylo v té první, ale nebylo tomu tak.

Lépe hned od výkopu vypadali hosté a netrvalo to dlouho a bylo vyrovnáno zásluhou Slunečka. Důležité je podotknout, že zde mu to obrana svou nepozorností dosti ulehčila.

Vedení ovšem netrvalo ani minutu a už se radovali domácí, tentokrát po nákopu z vlastní půlky se moc neblýsknul brankář Tůma, který svou chybou poslal domácí do náskoku. Hosté znovu museli dohánět, ale napotřetí se jim to už nepodařilo. V 56. minutě se k mičí dostal výborně hrající Maxa a rozdíl na tabulce gólů byl dvojitý. 

Hosté se ale nevzdali a snažili se dostat na kontakt svému soupeři a případně vyrovnat, ale to se jim bohužel nepovedlo a zápas tedy mončí v poměru 4:2. 



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart: Kluky bych chtěl pochválit za bojovnost a za to, že se po každé vyrovnávací brance zvedli a semkli se jako tým. Musíme zapracovat na obranné fázi celého mužstva, dva góly od takové soupeře jsou pro mě při vší úctě k Voticím moc.




Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - V. Maxa [-] , T. Vyhnánek [-] , M. Šváb [-] , M. Král [-] (82. O. Tomíšek [-] ) , P. Růžička [-] , J. Růžička [-] , Š. Váňa [-] (69. T. Šváb [-] ) , F. Tichý [-] (58. V. Para [-] ) , R. Tafel [-] , T. Šusta [-]

SK Votice
J. Tůma [-] - L. Navrátil [-] , P. Daniel [-] , J. Říha [-] (82. M. Hřebec [-] ) , M. Radačovský [-] , D. Königsmark [-] , M. Štork [-] (74. M. Doubrava [-] ) , M. Slunečko [-] , M. Sládek [-] , M. Baťha [-] , J. Šlejmar [-]

ŽK: 44. M. Král , 52. J. Růžička - 85. M. Sládek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - STEJSKAL Jaroslav, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Michal Lovětínský
Tip experta: výhra domácích

Hosté nemají optimální formu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích