M. Macek 78.
1:1
(0:1)
15. D. Průcha (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bojovné utkání mezi Jinočany a Klecany skončilo dělbou bodů


Branky


78. M. Macek - 15. D. Průcha (p.)
8

Klecany, které mají zatím na kontě dvě výhry a dvě prohry, přijely na půdu Jinočan. Ty dokázaly zvítězit hned v prvním utkání sezony, od té doby ale na další výhru čekají. Zlomit to chtěly právě proti Klecanům, to se jim ale nepodařilo a byla z toho stejně, jako před týdnem v Nelahozevsi, remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů z penalty

Hned od začátku nebylo utkání příliš pohledné. Šancí bylo po málu a šlo spíše o nakopávané balóny. Moc kombinací ve středu hřiště k vidění nebylo.

 

V 15. minutě zahrávali fotbalisté Klecan pokutový kop po faulu na Viktora Hordashka. Penaltu bezpečně proměnil kapitán David Průcha a poslal svůj tým do vedení.

 

Fotbalisté Jinočan hráli velice důrazně a zápas se celkově nesl ve velicém soubojovém duchu.

 

Domácí se snažili o vyrovnání, několikrát ale ztroskotali na hostujícím Kelemenovi.

 

První poločas tak skončil výsledkem 1:0 pro hostující mužstvo.

 

Červená karta a vyrovnání Jinočan

Druhá půle pokračovala ve stejném trendu, jako ta první. Šancí bylo málo a hrála se spíše taková "překopávaná."

 

Z ojedinělé příležitosti se mohli do dvougólového vedení dostat hosté. Po rohovém kopu propadl balón až na zadní tyč, kde byl připravený Lukáš Urban. Klecanský fotbalista ale branku soupeře těsně minul.

 

Domácí se pokoušeli vyrovnat, v 72. minutě ale přišla červená karta. Tu obdržel jinočanský Sedláček, který při přerušené hře strčil do hostujícího Zuskina.

 

Domácí červená karta paradoxně nakopla a v 78. minutě se jim podařilo srovnat stav utkání. Po tečované střele se prosadil Martin Macek.

 

Ve zbytku utkání se oba celky snažily strhnout vítězství na svou stranu, ani jednomu z mužstev se to ale nepovedlo, a bojovné utkání mezi Jinočany a Klecany tak skončilo smírně 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Pavel Gregor: V prvním poločase jsme měli dle mého navrch. Vytvořili jsme si některé šance, které jsme ale neproměnili. Klecany se ujaly vedení z penalty. Ve druhé půli jsme se pokoušeli stav zvrátit, nicméně jsme šli v 72. minutě do deseti. V oslabení jsme ale soupeře dostali pod tlak, hráli jsme v tu chvíli nejlépe za celý zápas a tečovanou střelou se nám podařilo vyrovnat.

MSK Klecany
Jiří Kruťa: Před zápasem bychom bod brali, po zápase jsme asi trochu zklamáni. V týdnu nám vypadlo pět hráčů, což k těm dvěma dlouhodobě zraněným byl poměrně velký zásah. Z utkání jsme tedy měli strach. Byť se o fotbale moc mluvit nedá, tak jsme celkem dobře bránili a byla to spíše taková překopávaná. Ve finále jsme byli připraveni bod brát, teď je to ale smutné, jelikož soupeř žádnou vyloženou šanci neměl a ten gól padl po naší chybě.



Sestavy


FK Jinočany
P. Rams [-] - P. Vávra [-] , M. Pospíšil [-] , P. Kalaš [-] , J. Cháb [-] (46. Š. Scharf [-] ) - I. Bogár [-] (85. F. Vostracký [-] ) , T. Volek [-] , A. Milner [-] (89. A. Petrouš [-] ) , J. Nový [-] , M. Macek [-] - J. Sedláček [-]

MSK Klecany
O. Kelemen [-] - F. Vaktor [-] , V. Hordashko [-] (90. P. Josefus [-] ) , O. Dvořák [-] , F. Malý [-] , F. Mančal [-] , L. Urban [-] , D. Průcha [-] (80. F. Tůma [-] ) , P. Svoboda [-] , D. Žampach [-] - P. Zuskin [-]

ŽK: 9. A. Milner , 14. P. Vávra , 17. J. Cháb , 74. P. Kalaš - 19. L. Urban , 70. O. Kelemen . ČK: 72. J. Sedláček .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Matouš Vránek

Expert: Radim Vavroch
Tip experta: remíza

Klecany jsme si ozkoušeli, mají kvalitní tým. Jinočany jsem zatím neviděl, ale vycházím z tabulkového postavení. Jsou na tom tak nějak stejně, takže zkusím remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza