1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice otočily skóre ve svůj prospěch


Branky


19

Přesto, že se v první půli hrálo převážně na straně domácích, podařilo se jim po rychlém brejku dostat do vedení. Ve druhém poločase ovšem hosté otočili skóre ve svůj prospěch a tak utkání skončilo 1:3. Třebětice si tak připsaly důležité tři body a drží se stále v horní polovině tabulky. V dalším kole se Veselí pokusí uhrát body v Jistebnici a Třebětice přivítají mužstvo z Kovářova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Sokol Třebětice
Marek Černoch (trenér): V dalším zápase jsme zajížděli na půdu Loko Veselí. Od úvodu až do konce zápasu se hrálo převážně na polovině domácích. Po celý zápas jsme si vytvořili výraznou převahu a domácí sporadicky vyráželi k rychlému brejku. Bohužel po našich dvou šancích se jim jeden povedl dokonale a rázem jsme prohrávali. Obraz hry se nezměnil, ale takovou nekvalitu jakou jsme předváděli jsem dlouho neviděl a doufám, že už neuvidím. Hráči neplnili to co plnit měli, a na hřišti to bylo znát. O poločase jsme si malinko něco řekli a druhé dějství jako by nastoupil někdo jiný. K velké aktivitě jsme přidali na kvalitě veškerých činností, zápas otočili a naprosto zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Štětina [-] - F. Kirilovicz [-] (65. J. Mrzena [-] ) , P. Hájek [-] , M. Čížek [-] , M. Průcha [-] , D. Čech [-] (11. P. Šimek [-] ) , J. Bursík [-] , P. Nuhlíček [-] , M. Křiklán [-] , M. Berezný [-] , V. Návara [-]

FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - O. Černoch [-] , J. Chvátal [-] , R. Tříletý [-] , M. Trávníček [-] , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] (81. T. Přívětivý [-] ) , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] , V. Bastl [-] (75. D. Kelbler [-] ) , T. Chvátal [-] (38. V. Novák [-] )

ŽK: 24. P. Šimek , 43. J. Hejl - 89. J. Chvátal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - ONDŘEJ Adam, RYKLÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Karel JIndrle ml.
Tip experta: výhra hostů

Fotbalovější hosté si odvezou 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů