F. Král 8. (vl.)
M. Sokolt 12.
M. Sokolt 60.
M. Sokolt 79. (p.)
4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 13:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák opět bez bodu


Branky


8. F. Král (vl.) , 12. M. Sokolt , 60. M. Sokolt , 79. M. Sokolt (p.) - 84. L. Zvánovec
20

Podobně jako na mužstvu z Lišova, tak i na Čtyráku leží stále deka a zatím se ani jednomu týmu nepodařilo se z ní dostat. Jistebnice si body doma uhájila a drží se tak v horní polovině tabulky. V dalším kole pojede Jistebnice loupit body do Nemanic, které se také stále trápí na spodku tabulky a Čtyrák čeká budějovické derby u Malého jezu se Slávií.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


1.FC Jistebnice
Pavel Kubec (předseda klubu): Zápas jsme začali aktivně, hned v 8. minutě jsme vedli 1:0 po vlastním gólu hostů. Hned o čtyři minuty déle si v zápase otevřel gólový účet náš Michal Sokolt a už ve 12. minutě to bylo 2:0. Zbytek poločasu se nesl v podobném duchu, měli jsme více ze hry, bohužel jsme ale nevyužívali šance, které jsme si vytvořili. V druhém poločase se prakticky nic nezměnilo, v 60. minutě jsme odskočili na rozdíl tří gólů a bylo to 3:0. V 79. minutě Zdeněk Šváb vybojoval penaltu a šel jí kopat Michal Sokolt, který proměnil a zkompletoval tak hattrick. V 84. minutě už soupeř jen korigoval výsledek na 4:1.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Martin Lafata (trenér): Co k tomu říct? Hrálo se na těžkém terénu a bohužel jsme nechytili začátek zápasu, ač jsme na to hráče upozorňovali a to nám v dalším vývoji vůbec nepomohlo. Šancí na skórování jsme sice měli několik, ale góly dávali pouze domácí, nám se podařilo snížit až v závěru. Něco na nás leží, i když nehrajeme úplně špatně, nic nám tam nepadne.



Sestavy


1.FC Jistebnice
L. Novák [-] - T. Ruber [-] , J. Stoszek [-] , M. Sokolt [-] (81. D. Ruber [-] ) , R. Hejlík [-] (46. T. Popelka [-] ) , V. Vacek [-] , A. Buchtele [-] (85. O. Dušek [-] ) , P. Horčička [-] , Z. Šváb [-] , V. Podzimek [-] , M. Fara [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
D. Pecha [-] - T. Dubský [-] (75. P. Jirák [-] ) , L. Hartl [-] , M. Rachač [-] , L. Hofmann [-] , D. Trča [-] (46. L. Zvánovec [-] ) , V. Houška [-] (71. S. Klimeš [-] ) , K. Jindrle ml. [-] , M. Matušek [-] , F. Král [-] , M. Pavlík [-]

ŽK: 89. J. Stoszek - 18. L. Hartl , 35. V. Houška , 79. M. Rachač .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - TALÍŘ Milan, RYNEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jistebnice jako nováček soutěže ukazuje svou kvalitu, kdežto Budějovičtí se zatím nemůžou chytnout, zde zvítězí tým z Jistebnice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích