1:1
(1:0)
69. J. Pták
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 16:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka 2. kola v Jistebnici skončila dělbou bodů


Branky


36. Z. Šváb - 69. J. Pták
21

S velkým zájmem očekávané měření sil mezi domácím nováčkem I. A tř. dobře hrající Jistebnicí, která figuruje v tabulce po odehraných šesti kolech na výborném druhém místě, vedenou bývalým chýnovským trenérem Hešíkem a chýnovským celkem se nakonec urodila zřejmě spravedlivá remíza, se kterou byli nakonec spokojeni oba dva kvalitní soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení přesnou střelou Zdeňka Švába

Hosté se museli v Jistebnici před vynikající diváckou kulisou, (zápasu přihlíželo 170 diváků…), obejít z důvodů zdravotních a pracovních bez svých tří opor, (brankář Průša, obránce Mareš a útočník Král), což se především v prvním poločase na hrací ploše projevilo, neboť domácí celek si vytvořil územní převahu, kterou také korunoval po několika zahozených šancí ve 36. minutě vedoucím gólem, který vstřelil po pěkné kombinační akci umístěnou střelou Šváb,(1 : 0). Chýnovští si však také vytvořili několik náznaků střeleckých příležitostí, ale s jejich proměňováním byli na štíru nebo je vychytal velice zkušený domácí brankář Fr. Plachý.

Josef Pták se postaral o vyrovnání skóre

Druhý poločas však přinesl na hřišti jiný obraz, neboť hosté se začali hned od 46. minuty daleko více dopředu osmělovat a začali si i oni vytvářet gólové šance. Domácí obrana však dlouho odolávala, ale v 69. minutě vysunul krásnou kolmou přihrávkou do šance výborně hrající Kavka střídajícího Ptáka, který již nezaváhal a vyrovnal na konečných (1 : 1). Ve zbytku zápasu se obě dvě mužstva ještě snažila strhnout vítězství na svou stranu, před oběma brankami bylo v závěrečných minutách ještě často rušno, ale skóre se již nezměnilo. Oba dva brankáři, jak domácí Fr. Plachý, tak i náhradník v brankářském dresu hostů F. Zadražil, se však překonávali a za svá záda již žádný míč nepustili a nebo střelci na obou stranách neměli dobře seřízenou mušku.

 

Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu


1.FC Jistebnice
František Plachý (brankář): Musím říct, že i my jsme nebyli kompletní neboť nám ve středu hřiště chyběl záložník P. Hořčička a v brance nastoupil gólman č. 2… A ještě chci podotknout, že jsme se utkali poprvé v I. A tř. po pěti kolech se soupeřem, který byl svou kvalitou určitě nejtěžší, takže i my ten jeden bod za remízu také nakonec bereme a konečný výsledek je asi spravedlivý.

FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Věděli jsme, že nás čeká velmi těžký zápas, což se také potvrdilo, ale musím své hráče především za druhý poločas pochválit, neboť jsme se v něm herně zvedli a nakonec jsme vybojovali i v okleštěné sestavě cenný bod. Myslím si, že nám vyšlo i střídání a i bez tří tradičních opor jsme podle mě po zásluze nakonec dotáhli utkání k nerozhodnému výsledku, takže jsme z Jistebnice odjížděli spokojeni. Nakonec jsme mohli dát i vítězný gól, ale musím objektivně přiznat, že i domácí celek mohl utkání z některé své šance také rozhodnout ve svůj prospěch, takže konečná remíza je podle mě zasloužená.



Sestavy


1.FC Jistebnice
F. Plachý [-] - M. Sokolt [-] , J. Stoszek [-] , V. Podzimek [-] , A. Buchtele [-] , P. Turnovec [-] (57. M. Mrzena [-] ) , Z. Šváb [-] , V. Vacek [-] , A. Sváček [-] , M. Fara [-] , T. Ruber [-]

FC Chýnov
F. Zadražil [-] - J. Doubrava [-] , J. Hruška [-] (77. M. Lhoták [-] ) , P. Kavka [-] , V. Hruška [-] , J. Hladík [-] (60. J. Pták [-] ) , O. Mládek [-] , D. Havlík [-] , D. Ursacher [-] (46. J. Petrů [-] ) , A. Rytíř [-] , V. Hruška [-] (84. M. Štrouf [-] )

ŽK: 26. D. Ursacher , 66. V. Hruška , 76. J. Hruška , 82. J. Doubrava , 82. V. Hruška .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: VICAN Miroslav - PRINZ Štěpán, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Jiří Průša
Tip experta: výhra hostů

U nováčka v Jistebnici nás opět nečeká vůbec nic lehkého. Domácí mají velice kvalitní tým, o čemž jsme se mohli v minulosti přesvědčit při vzájemných přátelských zápasech. Věřím ale, že tohle derby zvládneme a odvezeme si všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích