0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnovští fotbalisté udeřili gólově hned v úvodu zápasu


Branky


17

V dalším mistrovském utkání  I. A tř., sk. B  zajíždělo chýnovské mužstvo v letošním ročníku  k nejdále vzdálenému soupeři a k celku, který v letošní podzimní části soutěže podává velmi dobré výkony a odměnou za dalekou cestu mu byly tři body za perně vybojované a hodně cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zadražil dostal hostující Chýnov do vedení

Chýnovští se ujali hned ve 2. minutě zápasu vedení, když chyboval v rozehrávce domácí brankář a F. Zadražil dostal hosty do vedení 0:1. Z tohoto šoku se nemohl domácí celek dlouho vzpamatovat a chýnovští fotbalisté si ještě dokázali vytvořit dvě další vyložené příležitosti, které však neproměnili. Ke konci poločasu však přišel pro Chýnov nešťastný okamžik, kdy se při odkopu nešťastně zranil kapitán týmu a jeho velká opora v brance J. Průša – (natažený přední stehenní sval), a v poločase museli chýnovští střídat gólmana. Do branky za něj šel střelec úvodní branky F. Zadražil a nutno podotknout, že svou roli v brankářském dresu zvládl ve druhých čtyřiceti pěti minutách velmi dobře. 

V nastavení chýnovský Kavka pojistil týmu vítězství

Domácí celek si ve druhé půli sice vytvořil mírnou územní převahu, ale dobře bránící a obětavě a takticky hrající hosté, je do vyložených gólových šancí prakticky vůbec nepouštěli. V samém závěru pak dačické mužstvo vrhlo všechny síly do útoku, aby vybojovalo alespoň remízu, ale toho využili hned dvakrát hosté k rychlým brejkům. Nejprve Král v 88.minutě ještě neuspěl, ale v nastaveném čase v 91. minutě již Kavka nezaváhal a upravil po pěkné kombinační akci na konečných 0:2 pro hosty. V dalším kole zavítá do Chýnova mužstvo z Veselí a Dačice se utkají s nováčkem skupiny Třeběticemi.

 

Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jakub Chyška: Domácí zápas s Chýnovem pro nás nezačal vůbec dobře, když jsme už ve druhé minutě inkasovali. Celý první poločas jsme určitě nehráli tak, jak bychom si asi představovali, nedařilo se nám vytvořit si nějakou větší příležitost. Druhou půli jsme se sice dostali do nějakých příležitostí, ale gól jsme tentokrát vstřelit nedokázali. Hosté se v zápase od vstřeleného gólu po zbytek zápasu soustředili pouze na bránění, což jim šlo znamenitě, a uhájili tak vedení až do konce, kde dokázali z brejku vstřelit pojišťující gól na 0:2. Teď nám nezbývá nic jiného, než hodit zápas za hlavu a připravit se na derby v Třeběticích.

FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Samozřejmě, že jsme s tříbodovým ziskem z dačického hřiště spokojeni. Povedl se nám začátek zápasu, kdy jsme se hned v samém úvodu dostali do vedení, které jsme však již nenavýšili, i když jsme si vypracovali několik výborných příležitostí. Potom se nám však zranil brankář a musel za něj do branky hráč z pole. Druhý poločas jsme však velmi dobře odbránili, domácí celek jsme do gólových šancí nepouštěli a se střelami zdálky si poradil náhradní brankář F. Zadražil. Nyní nás ve středu čeká těžká dohrávka na hřišti vedoucího mužstva tabulky FC Jistebnice, na kterou se musíme, abychom uspěli, velmi dobře připravit.



Sestavy


FK Dačice
J. Marek [-] - J. Chyška [-] , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , R. Štolba [-] , J. Vacek [-] , M. Distel [-] , M. Šimánek [-] (75. D. Točík [-] ) , P. Slabý [-] (82. J. Vítkovský [-] ) , V. Leitkep [-]

FC Chýnov
J. Průša [-] (46. J. Hladík [-] ) - S. Mareš [-] , J. Doubrava [-] , A. Rytíř [-] , D. Ursacher [-] - M. Štrouf [-] , P. Kavka [-] (92. P. Janů [-] ) , F. Zadražil [-] , O. Mládek [-] , V. Hruška [-] - D. Král [-] (90. V. Hruška [-] ) -

ŽK: 87. D. Točík - 54. D. Král .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HOŠEK Jan - TUPÝ Petr, NÁPRAVA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Dačice vstoupily do nové sezóny dobře a doma určitě nebudou chtít ztratit. Myslím si ale, že Chýnov si alespoň bod odveze.

Tip: výhra domácích