D. Bauer 15.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 10:15

11.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí otočilo zápas v Chrudimi a dál napravuje zpackaný začátek soutěže


Branky


11

Ústí se dál snaží napravit, co v začátku ročníku pokazilo. Po výměně trenérského štábu se Jiskra dál zvedá a začala pravidelně sbírat body. Soubojs Chrudimí už souboj sousedů v tabulce a případná výhra mohla Jiskru posunout právě před soupeře z Chrudimi. MFK začalo zápas lépe a šlo do vedení, ale stoupající kvalitu hry Ústí poznali domácí po obrátce. Hosté dvěma góly otočily vývoj utkání a odvezli si domů tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrudim šla do vedení

Týden proti ligovým B týmům mají za sebou hráči Ústí nad Orlicí. Po domácím zápase s rezervou prvoligového Liberce, přijeli hráči Jiskry na hřiště béčka druholigové chrudimi. To sice nedosahuje alespoň podle výsledků kvalit Liberce, ale na domácím hřišti pravidelně body sbírá. Bylo tedy otázkou, jak bude zápas vypadat.

 

Domácí začali velmi aktivně a svůj dobrý vstup do zápasu zúročili v 16. minutě, kdy po rohovém kopu nejdříve zvonila tyč. Odražený míč  si na velkém našel Bauer a krásnou střelou do šibenice otevřel skóre. Snad i tahle branka probudila Ústecké a jejich hra začinala mít zajimavou tvář. Postupně se rozehrála středová řada, ale brankář Mrázek potrvzoval skvělé výkony této sezóny a držel střelce Ústí na uzdě.

 

Postupem času se do šancí začala Jiskra probouzet a přicházely i šance. Neujala se střela Špatenky ve 23. minutě, neúspěšně pro Ústí skončil také pokus Součka z přímého kopu. Dokonce se v 39. minutě hráči Jiskry krátce radovali, když brankářem vyraženou ránu Stránského dopravil hlavou do sítě Tichý. Hlavní rozhodčí na pokyn asistenta branku neuznal pro ofsajd.

Obrat Ústí začal Souček

Ústí vstoupilo do druhé půle velmi aktivně a hra se odehrávala převážně na polovině Chrudimi. Několik pěkných akcí předvedl po křídle Hynek, na poslední chvíli však vždy zasáhla obrana bránícího týmu.

 

Nátlak se nakonec vyplatil a přišla nebezpečná standardní situace v 60. minutě. To byl před vápnem faulován Skalický a následný přímý kop poslal do ohně Stránský a zkušený Jan Souček na dlouhou nohu dopravil míč do sítě. Tahle branka kompletně změnila ráz utkání. V 67. minutě po přímém kopu Langera do vápna, který hlavičkoval Tichý těsně nad branku. Ale definitivní obrat přišel v 72. minutě po dalším přesně rozehraném přímém kopu Langera. Na centr nejvýše vyskočil Vojtěch Špatenka a jeho hlavička znamenala kompletní obrat ve skóre.

 

V 78. minutě dostal Špatenku do velké šance i Hynek, po jehož průniku a přesné přihrávce ústecký záložník neuspěl v souboji s brankářem. Jelikož to byla navíc poslední velká šance zápasu, došel mač do konce už  tomto skóre, což byla velká morální vzpruha pro Jiskru. Ta se po hrůzostrašném startu do soutěže dál zvedá. 



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim B
Trenér Miroslav Teplý pro klubový web: Začali jsme slušně, trefili tyčku a dobrý vstup do utkání korunovali krásnou brankou Bauera. Loňský účastník ČFL spíše čekal na naše chyby, spoléhal na standardní situace a své akce se snažil táhnout především přes Hynka. Nicméně jim dvě z mnoha ve druhé půli stačili k otočení výsledku a protože my jsme už dopředu příliš nebezpeční nebyli získalo Ústí všechny tři body. Máme mladý tým a každá absence zkušeností je znát a tady se prostě ukázal fakt, že jsme "dojeli" na červené karty z Hlinska a také to, že jedna branka proti fyzicky vyspělejšímu a zkušenějšímu mužstvu není moc. Na druhou stranu jsme se dokázali vyrovnat soupeři, který by měl být jeden z favoritů soutěže a kůži jsme určitě neprodali lacino, ale tak jako v kole minulém odcházíme o branku poraženi. Čekají nás ještě čtyři kola a k našemu podzimnímu cíli nám stále něco schází, takže se připravíme na Benátky a zkusíme na půdě dalšího favorita překvapit.




Sestavy


MFK Chrudim B
L. Mrázek [-] - T. Dostálek [-] , M. Češka [-] , D. Bauer [-] (63. R. Musílek [-] ) , V. Gregovský [-] , D. Žalud [-] (78. M. Brychnáč [-] ) , M. Šindelář [-] (78. J. Vondrouš [-] ) , M. Zvolánek [-] (63. T. Linhart [-] ) , M. Holub [-] (87. D. Kopecký [-] ) , D. Zrůst [-] , D. Vácha [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jech [-] - L. Mikor [-] , P. Chleboun [-] , O. Skalický [-] , P. Langer [-] - V. Špatenka [-] , J. Souček [-] (91. J. Bednář [-] ) , J. Stránský [-] , M. Tulach [-] (26. K. Dominique [-] ) - R. Tichý [-] (91. O. Petrjánoš [-] ) , T. Hynek [-] (87. A. Leníček [-] ) -

ŽK: 74. T. Linhart , 86. L. Mrázek - 74. P. Chleboun , 83. T. Hynek . ČK: 88. T. Linhart .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACH Aleš - BRAUN Martin, KLÍR Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 08:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 19:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 09:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 18:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 15:59

Tip: výhra domácích