1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 17:00

1.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí nad Orlicí v obnovené premiéře prohrálo regionální derby s Letohradem


Branky


7

Třaskavé derby si mezi sebou rozehrály hned v prvním podzimním kole týmy Letohradu a Ústí nad Orlicí. Domácí, kteří se do soutěže vrátili po pádu z ČFL, museli hned na úvod zkousnout prohru, kterou sledovalo více jak 500 díváků, čemuž se sluší zatleskat. Ačkoliv domácí měli v zádech skvělé výsledky z přípravy, tak první krok k návratu do ČFL se jim nepovedl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letohrad táhl Kabourek, v prvním poločase se dvakrát prosadil

Jiskra se do zápasu pustila velmi sebevědomě a už v první minutě zápasu zahrozil Souček, ale neuspěl. Stejně dopadl i Tichý se svou dorážkou. Ústí dál soupeře tlačilo, ale došlo jen na nedůrazné zakončení Tichého. Nejvíce potíží dělal v úvodu výborně hrající Hynek, který větral pravou stranu. Jenže postupem času se hra vyrovnávala, a tak začalo být dusno i na druhé straně. Ve 21. minutě ještě Kabourka vychytal gólman Jech, ale o pár minut později už se hostující střelec prosadil. Ve 28. minutě ukázal všem záda a celý únik korunoval zakončeníkm k tyči. Domácí reagovali útočným fotbalem, ale bohužel pro ně bezvýsledně. A bylo ještě hůř. Hne za čtyři minuty od první inkasované branky zahráli domácí špatně ofsajd systém, čehož využil Šplíchal. Ten předložil míč Kabourkovi, který se do prázdné brány nemýlil. Do konce poločasu už došlo pouze na jeden závar v šestnátce Letohradu, který vyřešil gólman Martinovský.

Jiskra už stihla jen snížit, Letohrad slavil první tři body

Domácí kouč se rozhodl nepanikařit a připravil pouze jedno střídání. Zřejmě i jistá promluva v kabině přinesla svůj účel, protože v prvních patnácti minutách Jiskra soupeře zatalčila a usilovala o snížení. To se povedlo v 60. minutě, kdy domácí udeřili ze standardní situace. Roh Stránského využil Tichý, který si naskočil na dobrý centr a hlavou snížil na 1:2. Velké uznání si s přibývajícím časem získavali stopeři Letohradu, kteři jeden az druhým ničili ústecké útoky. V 70. minutě z ojedinělé akce mohli znohu udeřit letohradští, ale skvělým zákrokem se prezentoval gólman Jech. Velmi interesantní byl i úplný závěr utkání, kdy ještě stihl hlavní rozhodčí ukázat dvě červené karty. Nejprve musel do sprch po druhé žluté kartě domácí Němšovský a tři minuty po něm hasil za cenu červené karty průšvih své obrany letohradský Nágl. Následný přímý kop dával ústeckým poslední naději na zisk alespoň bodu. Souček ale trefil jen zeď, a tak pohřbil poslední naději na bodový úspěch. Jiskra si může napravit rewputaci za týden, kdy budou usilovat o body na hřišti nováčka soutěže z Bydžova.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jech [-] - A. Nemšovský [-] , O. Skalický [-] (82. T. Sokol [-] ) , L. Mikor [-] , P. Langer [-] - J. Stránský [-] , T. Hynek [-] , V. Špatenka [-] - R. Tichý [-] , J. Souček [-] , P. Tchanturia [-] -

FK Letohrad
Š. Martinovský [-] - O. Kail [-] , F. Šplíchal [-] , P. Štěpán [-] , T. Kabourek [-] , M. Lorenc [-] , A. Zbudil [-] , J. Hiller [-] (73. P. Hýbl [-] ) , R. Macek [-] (83. D. Chládek [-] ) , A. Nágl [-] , J. Jiřánek [-]

ŽK: 75. A. Nemšovský - 61. A. Zbudil . ČK: 88. A. Nemšovský - 91. A. Nágl .
Počet diváků: 520. Rozhodčí: Stieber Filip - SVOBODA Radek, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích