3:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kabourek vstřelil stý gól v divizi, ale ani ten Letohradu na tři body nestačil. Cidlina vyrovnala v samotném závěru


Branky


57. F. Drobný (vl.) , 70. T. Kabourek , 80. T. Kabourek - 12. N. Bekera , 45. N. Bekera , 85. F. Zvěřina
12

Cidlina je zatím příjemným překvapením celé soutěže, neboť si vedle divizních stálic jako Náchod nebo Letohrad nepočinají vůbec špatně. Práve Letohrad se naposledy přesvědčil o kvalitě Nového Bydžova. Ačkoliv se oba týmy pohybují ve spodní polovině tabulky, tak jejichj zápas byl reklamou na fotbal. Více než dvě stovky diváků vidělo šest branek, skóre se přelévalo z jedné strany na druhou a napětí se nedalo změřit na žádné známé škále. Za zmínku určitě stojí dva góly Letohraského střelce Kabourka, který se díky těmto trefám dostal na celkový počet sta branek, které dokázal v divizi nastřílet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cidlina se mohla spolehnout na Bekeru

Kdo vyhraje, tak se utrhne od sestupového pásma. V tomoto duchu se nesl zápas 13. kola mezi domácím Letohradem a hostujícím Bydžovem. A opravdu se v konečném výsledku jednalo o zápas, kdy se oba týmy snažily vyhrát. Střídalo se nadšení a zklamání a zklamání a nadšení. Jen těžko si více než 200 diváků mohlo na halloweenský víkend vybrat lepší zápas. 

 

Netrvalo dlouho a skóre se mohlo měnit hned v úvodu zápasu. V páte minutě si totiž vytvořila příležitost dvojice Šponar a Kabourek. Šponar poslal míč za obranu, kde Kabourek přetlačil stopera a z dálky pálil do břevna. Skóre tudíž zůstalo neměnné.

 

Ale po dvanácti minutách už se na ukazateli skóre nula měnila na jedničku. Cidlina díky tlaku na útočné půlce získala možnost zahrávat rohový kop. Míč se ocitl na přední tyči, kde byl nejpohotovější hostující Bekera a poslal Bydžov do vedení. 

 

Dlouhé minuty se pak odehrávaly ve smyslu toho, kdo bude mít větší územní převahu, ale bez brankového vyjádření na jedné nebo druhé straně. Až se blížil konec prvního poločasu a ve 45. minutě Bydžov dokázal zvýšit na 2:0.

 

Střelec prvního gólu Bekera se uvolnil uvnitř vápna, vypálil, otřel míč o tyč a překonal domácího Janůje. Hosté tak šli do šaten posíleni dvoubrankovým vedením a nic nenasvědčovalůo tomu, že by si neměli dojít pro tři body.

Do druhé půle přišel jiný Letohrad

Domácí trenér Majvald byl s výkonem svého mužstva evidentně nespokojen, takže na úvod druhého poločasu připravil dvě střídání. To hře Letohradu prospělo a hra nabrala úplně jiný směr. Rázem byl na hřišti úplně jiný tým, než který diváci viděli v první půli.

 

V 57. minutě dal domácím naději Chládek. Ten se dostal k centru a hledal ve vápně Šplíchala, který se k míči nedostal, ale obránce Bydžova Drobný zasáhl míč dříve. K jeho smůle ale odehrál míč tak nešťastně, že si ho srazil do vlastní sítě. Kontaktní gól navíc vlil do žil domácích novou sílu. 

 

Tlak neustával a naopak se dále zvyšoval. O dalších třináct minut později navíc už bylo vyrovnáno. Zbudil poslal lobem za obranu rozběhnutého střelce Kabourka, ten přehodil vybíhajícího gólmana Strýhala a srovanl skóre. Extáze nadšení mohla propuknout naplno, ale domácí věděli, že chtějí všechny tři body. 

 

A na ty nakonec mohli dosáhnout. Deset minut před koncem se k míči dostal Lorenc, potáhl míč po pravé straně a nesměroval do vápna prudký přízemní centr. Na zadní tyči číhal znovu Kabourek, který neměl nejmenší problém zakončit do prázdné branky. Dovršil tak obrat a skvělý výkon domácích. Navíc byla jeho druhá branka taktéž jeho stou brankouv Divizi. 

 

Letohrad se vezl na vlně euforie a snad trocha nekoncentrovanosti v zadních řadách způsobila, že se hosté dostali k odpovědi. Jen čtyři minuty po vedoucí brance Letohradu se k míči dostal Zvěřina, který přišel do utkání jako střídající a za důvěru se trenéru Průchovi odvděčil vyrovnávajícím gólem. 

 

Zápas nebyl nic pro slabé povahy a i oba trenéři pěkně procvičili svůj tlak. nakonec si oba týmy body rozdělili, což v konečném důsledku není dobré nia pro jedne tým, protože jsou dál na dostřel mačaftům, které se topí v sestupových vodách. 

 

Sestřih utkání

 

Trenér FK Letohrad Aleš Majvald

 

Trenér RMSK Petr Průcha

 

Asistent RMSK Josef Košátko

 



Ohlasy k zápasu


FK Letohrad
Trenér Aleš Majvald pro klubový web: Tam, kde jsme skončili utkání v Dobrovicích, jsme pokračovali v domácím zápase s Bydžovem. Laciné ztráty míče, soupeři darované branky a naše neproměněné šance. Kluky ale musím pochválit jak druhý poločas zareagovali a zaslouženě otočili nepříznivý výsledek. Bohužel jsme udělali další lacinou chybu a soupeř ji potrestal. Remíza je pro nás zklamání, ale za první poločas a za to jak nabízíme soupeři vstřelené branky si asi víc nezasloužíme.




Sestavy


FK Letohrad
J. Janůj [-] - R. Macek [-] , P. Štěpán [-] , A. Zbudil [-] , P. Šponar [-] (46. J. Jiřánek [-] ) , A. Nágl [-] , O. Kail [-] , F. Šplíchal [-] (84. P. Hýbl [-] ) , T. Kabourek [-] (91. Š. Klímek [-] ) , M. Lorenc [-] , J. Kadlec [-] (46. D. Chládek [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - F. Drobný [-] , J. Novák [-] (5. P. Pokorný [-] ) , M. Voldán [-] , M. Vincour [-] , M. Marek [-] (64. F. Zvěřina [-] ) , M. Štajer [-] , N. Bekera [-] (74. M. Holec [-] ) , P. Mokošín [-] , Š. Blažek [-] , J. Trejbal [-]

ŽK: 33. A. Nágl , 53. D. Chládek , 80. T. Kabourek - 22. M. Voldán , 65. N. Bekera , 73. J. Trejbal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - FOJTÍK Martin, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:44
Ctibor Jarkuliš

Expert: Karel Krejčík
Tip experta: remíza

Tam si myslím, že bude remíza.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 06:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 10:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 09:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 16:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 11:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 06:26

Tip: výhra domácích