1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Bydžov vybojoval na hřišti favorita z Mýta bod, domácí drží nejlepší obrana soutěže


Branky


8

Pouze pět branek inkasovalo Vysoké Mýto do zápasu s Cidlinou, která je zatím jako nováček vůbec neztrácí. Domácí dokázali jít v zápase do vedení, ale nakonec jim tři body ukradl hostující Vincour, když čtvrt hodiny před konce vyrovnal na konečných 1:1. Domácí Mýto si tak připsali už třetí remízu a nedaří se jim dotáhnout se na špičku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal Mýto Tomášek

Celý první poločas se divácí ve Vysokéme Mýtě snažiíli hnát svůj tým za vstřelenou brankou, ale to se vůbec nedařilo. To samozřejmě mohlo u domácích vytvářet nejistotu, ze které by teoreticky mohli těžit hráči Cidliny. Nicméně pět minut před konce první půle se prosadil Tomášek a uklidnil stovku přítomných diváků. Do šaten šli totiž domácí s jednogólovým vedením. 

Bod Cidlině vystřelil Vincour

Klasicky se jednalo o to, zda domácí dorazí soupeře a připíšou si do tabulky tři body. Jenže jak čas postupoval, tak rostlo seběvědomí hostů, kteří toho využili čtvrt hodiny před koncem. V tu dobu se totiž dostal do šance Vincour a nabídnutou šanci nezahodil. Srovnal skóre a zařídil tak Cidlině důležitý bod ze hřiště soupeře. 

 

Trenér RMSK Petr Průcha

 

Asistent trenéra RMSK Josef Košátko

 

Trenér Vysokého Mýta Martin Pulpit



Sestavy


SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - V. Hrubý [-] (67. D. Haladei [-] ) , A. Kopřiva [-] , V. Habrman [-] (79. L. Benda [-] ) , P. Tomášek [-] , L. Trnka [-] , K. Kabrhel [-] (67. J. Mokrejš [-] ) , M. Javůrek [-] , V. Valášek [-] , T. Lněnička [-] , J. Hlavsa [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - J. Novák [-] (46. F. Drobný [-] ) , P. Pokorný [-] , M. Holec [-] , M. Vincour [-] , F. Zvěřina [-] (46. M. Marek [-] ) , M. Štajer [-] , N. Bekera [-] (58. O. Špinka [-] ) , P. Mokošín [-] , Š. Blažek [-] (65. V. Schober [-] ) , J. Trejbal [-] (92. D. Hruška [-] )

ŽK: 66. L. Trnka , 86. D. Haladei - 75. M. Vincour , 80. M. Štajer , 86. V. Schober , 92. P. Mokošín , 92. M. Marek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Stieber Filip - TRYZNA Lukáš, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích