1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2022 15:00

13.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod si vyšlápl na Dobrovici, tři body vystřelil Krejčík


Branky


12

Zápas od zápasu a postupně sbírat body. Tak zní plán Náchoda na záchranu. Jenže do téhle doby jich měl na kontě jen šest a byl na poslední příčce tabulky. Ačkoliv výsledky Náchoda nejsou nikterak špatné, tak z toho nikdy není bodové vyústění. Tři body na úkor Doborovice jsou proto zlatým ziskem v honu za záchranou. Dobrovice naopak dál střídá skvělé výsledky s naprostými propadáky. Jeden takový přišel právě na půdě Náchoda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední akce znamenala první gól

Byl to zápas, který od úvodu vůbec nenaznačoval, že by mělo dojít k jakémukoliv překvapení. Dobrovice zamkla Náchod na jeho polovině a vytvořila si několik příležitostí, které ale brankou neskončily. Jenže když hosté nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější šance, došlo k ochabnutí jejich tlaku.

 

Další průběh poločasu se sice dál nesl ve zvýšené aktivitě hostů, ale výrazně ubylo nabídnutých šancí. Náchod snad i pod tíhou toho, že stále drží bodový výsledek, vyráběl velké množství chyb, které jen dál posilovali pozici Dobrovice. Velmi se překonával gólman Baláž, který dál držel akcie Náchoda nezvykle vysoko. 

 

Po třiceti minutách byli hosté ke vstřelní branky asi nejblíže, ale Baláž znovu vystavil stopku a o chvíli pozěji už jeho výkon připomínal neprostupnou zeď, když dokázal zneškodnit i výtačně zahraný přímý volný kop Dobrovice.

 

Snad by se chtělo říct, že když Dobrovice pohrdla s tolika nabídnutými šancemi, tak si zasloužila trest. A ten přišel. V nastaveném čase prvního poločase dostal míč za obranu Doborovice náchodský střelec Krejčík a křižnou ranou poslal domácí do vedení.

Náchod neproměnil penaltu

Kdo by čekal, že po změně stran se strhne hotový tajfun na obranu Náchoda, ten by byl zklamaný. Oba týmy totiž kupily velké množství chyb. Hra postrádala přesnost a tím pádem bylo i 160 přítomných diváků ochuzeno o nějaké fotbalové hody. Těžiště zápasu se přeleválo jen mezi vápny.

 

Jestli byl v zápase někdo opravdu vidět, tak to byl domácí gólman Baláž. ten se připomněl znovu po hodině hry, když zneškodnil další šanci Dobrovice. Díky tomu mohli domácí dál živit naději na veledůležité tři body. 

 

Razítko na výsledek mohl připnout domácí Punar, který dvě minuty před koncem dostal šanci zahrávat pokutový kop. Snad by ho za normálních okolností zahrával Krejčík, ale penalta byla odpískaná po zákroku na jeho osobu, takže si míč vzal Punar. S nabídnutou šancí ale pohrdl, a tak se všichni přítomní klepali, aby nepřišel trest.

 

Rozhodčí protáhl zápas o další čtyři minuty, které ale Náchod přežil, Díky třem získaným bodům se navíc Náchod odlepil z posledního místa tabulky a dostal se na dostřel Dvoru Králové a Čáslavi, která je první tým nad pásmem sestupu. 



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Trenér Karel Krejčík pro klubový web: Opět jsme absolvovali podobné domácí utkání, jako tomu bylo po celém podzimním scénáři jen s tím rozdílem, že dnes bereme 3 body. Přežili jsme úvodní aktivitu soupeře i jeho gólové příležitosti a podařilo se nám v závěru poločasu udeřit gólově. Ve druhé části utkání jsme měli několik možností využít brejkových situací na navýšení skóre, ale chybí nám kvalita provedení finální přihrávky, větší klid na míči při kombinaci a individuální sebevědomí. Bylo to vidět v závěru utkání, kdy po faulu na Krejčíka jsme kopali v 88. minutě pokutový kop, který jsme nedali a poslední 3 minuty mně až moc připomněly zpackané utkání se Dvorem Králové. Jsem rád, že jsme to tentokrát zvládli.




Sestavy


FK Náchod
F. Baláž [-] - D. Bičiště [-] (83. J. Fenz [-] ) , M. Punar [-] , M. Brich [-] (74. D. Král [-] ) , F. Zámečník [-] , K. Krejčík [-] , P. Simon [-] (46. J. Ansorge [-] ) , L. Světlík [-] , J. Petřík [-] , J. Locker [-] , L. Knap [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Sedláček [-] , M. Volf [-] (76. R. Tomíček [-] ) , J. Novák [-] , D. Kocourek [-] (64. M. Hubač [-] ) , O. Bora [-] , J. Horák [-] (46. P. Král [-] ) , A. Kohout [-] (64. D. Zelinka [-] ) , O. Bičiště [-] , V. Pečínka [-] , M. Sedláček [-] (64. R. Herzán [-] )

ŽK: 66. K. Krejčík , 72. D. Bičiště - 27. A. Kohout , 68. M. Volf , 73. P. Král , 87. R. Herzán .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Schmeiser Marek - BRAUN Martin, DEPEŠ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:44
Ctibor Jarkuliš

Expert: Karel Krejčík
Tip experta: výhra domácích

Tady nemohu jinak než výhra domácích.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 06:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 10:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 09:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 16:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 06:26

Tip: remíza