1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 10:15

9.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohrad si v Brandýse zastřílel, domácí museli strpět pětigólovou nadílku


Branky


68. M. Jahoda - 15. T. Kabourek , 33. A. Nágl , 42. F. Šplíchal , 61. A. Nágl (p.) , 64. F. Šplíchal
8

Ačkoliv při pohledu na tabulku není mezi oběma týmy tak velká propast, tak na hřišti to vypadalo zcela jinak. Pět gólů v domácí síti tomu bylo jasným důkazem. Letohrad si připsal třetí výhru, odlepil se od záchranářských příček a naopak přilepil Brandýs na poslední příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letohrad si otevřel střelnici po čtvrt hodině

Už od začátku zápasu se ukazovalo, kdo chce utkání vyhrát. Brankář Brandýsa Fiala musel hned ve 2. minutě na zem a vyrážet střelu hostujícího hráče Zbudila. O deset minut později musel opět zasahovat, když se ve velkém vápně k míči dostal Lorenc. V 15. minutě se už ale hosté dostali dovedeni. Po dlouhém autu míč propadl ke Kabourkovi a ten přesně zamířil na zadní tyč. Bohužel ani tato branka domácí neprobrala z letargie a i když byla na hráčích BRandýsa vidět snaha, tak často jejich útočné akce zastavili nepřesnosti v rozehrávce. To akce hostů byly daleko nebezpečnější. Ve 33. minutě rozehrál na krátko standartní situaci hostující kapitán Kail, Hiller nacentroval na zadní tyč na Nágla a ten hlavičkou zvýšil na 2:0. A aby toho nebylo málo tak ve 42. minutě při výběhu na míč podklouzl brankář Fiala a hostující Šplíchal toho dokonale využil. Těsně před koncem poločasu mohl alespoň snížit Jahoda, když k němu propadl centr Šamši, ale jeho hlavička zamířila pouze do rukavic hostujícího brankáře.

Domácí si připsali alespoň čestný úspěch

Do 2. poločasu vstoupili aktivněji domácí a po akci Prokopa s Folwarcznym si málem centr druhého jmenovaného srazil do vlastní branky Šponar, ale hostující brankář Martinovský byl pozorný a jeho střelu tygřím skokem zneškodnil. V 52. minutě se rychlého protiútoku hnali hosté, ale Plucha výborným skluzem zastavil přihrávku na úplně volného protihráče. O tři minuty později se do šance po standartní situaci dostal Baloun, ale jeho míč měl na dlouhou nohu a byl poměrně z úhlu, tak jeho střela skončila pouze v boční síti. V 60. minutě se opět do protiútoku dostali hosté, přihrávku Kabourka zblokoval rukou Folwarzcny a rozhodčí nařídil penaltu, kterou s přehledem proměnil Nágl. O další 3 minuty to bylo z pohledu domácích již 0:5. Hiller se zbavil kličkou v pokutovém území bránícího hráče a míč naservíroval před prázdnou branku Šplíchalovi. Ten neměl problém síť rozvlnit popáté. V 69. minutě se Brandýsu povedlo alespoň snížit. Centr Folwarczného skluzem do branky dopravil Jahoda. Ještě jednu velkou šanci měli domácí v 80. minutě, kdy se sám na brankáře hnal Malák, ale ani nadvakrát brankáře hostů prostřelit nedokázal. 



Ohlasy k zápasu



FK Letohrad
Trenér A. Majvald pro klubový web: Jsme moc rádi za důležité tři body, ale víme, že herně to hlavně do obrany nebylo dobré. Představoval bych si, že když budeme takhle brzy vést, tak budeme mít utkání víc pod kontrolou. Stal se ale pravý opak, že jsme měli ve hře výpadky, kde nás domácí zatlačili a měli velké šance ke skórování. Výsledek vypadá jednoznačně, ale pro domácí je to hodně kruté. Jestli pro nás mají mít tři body velkou cenu, tak je musíme potvrdit příští týden v domácím zápase s Trutnovem.



Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Fiala [-] - M. Jahoda [-] (68. J. Stross [-] ) , J. Malák [-] , P. Šamša [-] , J. Prokop [-] , D. Folwarczny [-] , F. Temelkovski [-] (68. S. Honcharenko [-] ) , L. Plucha [-] , D. Hrčka [-] (28. M. Baloun [-] ) , R. Janovský [-] (79. M. Vinický [-] ) , P. Zamazal [-] (28. L. Nykodým [-] )

FK Letohrad
Š. Martinovský [-] - P. Štěpán [-] , J. Jiřánek [-] , A. Zbudil [-] (62. J. Kadlec [-] ) , P. Šponar [-] (71. P. Hýbl [-] ) , A. Nágl [-] , O. Kail [-] , F. Šplíchal [-] , T. Kabourek [-] (79. Š. Klímek [-] ) , M. Lorenc [-] , J. Hiller [-] (79. D. Štusák [-] )

ŽK: 28. P. Zamazal , 32. M. Baloun , 60. D. Folwarczny - 91. P. Hýbl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koranda Tomáš - DOUBRAVA Jakub, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích