1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 10:00

9.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonecká rezerva porazila tu teplickou, Skláři mohli vyrovnat, ale (ne)regůlérní branku rozhodčí neuznali


Branky


8

Teplice šly do utkání oslabeni o nejlepšího střelce Tadeáše Vachouška, který si plnil povinnosti u A týmu. Za to na druhé straně se Jablonec mohl opřít o posily ze svého áčka v podobě Michala Černáka, Davise Ikauniekse a Dominika Pleštila. Vyrovnaný zápas nakonec rozhodla šťastná střela Ondřeje Podzimka, který naklonil misky vah směrem k Jablonci. Nešťasné momenty nkonec museli Skláři zkousnout dva. Po inkasované brance jim rozhodčí neuznali vyrovnávací branku, která se zdála být regulérní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle skončila remízou

Více jak 250 přihlížejících diváků mohlo sledovat zajímavou podívanou již od úvodního hvizdu rozhodčího Kastla. Ze začátku měli navrch domácí hráči ve žluto-modrých dresech, kteří povedených prvních 30 minut korunovali vedoucí brankou Marka Beránka po parádní přihrávce kapitána Admira Ljevakoviče. Zbývajících 15 minut prvního poločasu ale Skláři nechali zkušeným jabloneckým hráčům o trochu více prostoru, než bylo nutné a ti toho dokázali využít ve 42.minutě, když vstřelil vyrovnávací branku lotyšský útočník v zeleno-bílém dresu Ikaunieks. Vše tedy bylo otevřené a druhá půle slibovala honbu za třemi body od obou celků. 

Teplice v závěru vyrovnaly, ale rozhodčí rozhodli jinak

Do druhého poločasu trenér Jamrich poslal na hřiště současně tři čerstvé hráče, kteří přinesli do hry domácích oživení a výrazným způsobem podpořili jejich ofenzivní snahu proti obrannému bloku jabloneckých. Postupem času si tak Teplice dokázali vypracovat až tři vyložené příležitosti, které ale bohužel nedokázali proměnit ve vedoucí branku. Nakonec se tak hosté v 85.minutě minutě dostali po šťastné brance Podzimka do vedení, když jeho ojedinělý pokus ve druhém poločase směřující mezi tyče skončila k překvapení všech za zády teplického brankáře Němečka. Domácí se ale nevzdávali a vrhli všechny síly do útoku se snahou alespoň srovnat skóre. A to se jim nakonec ve třetí minutě nastavení podařilo po centru Honzy Rezka a následné hlavičce Marka Beránka k levé tyči branky pouze přihlížejícího jabloneckého brankáře Surovčíka. Asistent hlavního rozhodčího Kubec ale okamžitě signalizoval postavení mimo hru teplického střelce. Videozáznam po skončení utkání ale ofsajd nepotvrdil a naopak dal za pravdu domácím, kterým tak dost možná nebyla uznána regulérní vyrovnávací branka.



Ohlasy k zápasu


FK Teplice B
Trenér Ladislav Jamrich pro klubový web: Kluci dnes opravdu dřeli a zaslouží si uznání za předvedený výkon proti zkušenému a kompaktnímu týmu Jablonce. Dnes nám z různých důvodů chybělo až 6 hráčů ze základní sestavy a to bohužel bylo znát. I když mladíci, kteří je zastoupili, podali velmi dobrý výkon a do budoucna jsou pro nás jistě příslibem a nadějí. Šťastný gól Podzimka z 85.minuty, který byl jedinou střelou hostů mezi tyče ve druhém poločase, nakonec rozhodl o těsném vítězství Jablonce a nás samozřejmě mrzí neuznaná regulérní branka v samotném závěru dnešního náročného duelu. Kluci by si dnes minimálně bod za remízu rozhodně zasloužili.




Sestavy


FK Teplice B
L. Němeček [-] - A. Tahrič [-] (46. M. Kříž [-] ) , J. Švanda [-] , V. Bulmaga [-] (46. M. Nour [-] ) , A. Ljevakovič [-] (46. V. Gornický [-] ) , M. Lukáš [-] , L. Jamrich [-] (81. M. Trnovec [-] ) , J. Rezek [-] , M. Beránek [-] , Y. Tsykalo [-] , D. Köstl [-]

FK Jablonec B
J. Surovčík [-] - D. Ikaunieks [-] , A. Ritter [-] (46. D. Breda [-] ) , D. Pleštil [-] (87. O. Velich [-] ) , D. Nykrín [-] (65. N. Daníček [-] ) , O. Podzimek [-] , O. Rozkovec [-] , M. Černák [-] , M. Chládek [-] , J. Vošahlík [-] , J. Diviš [-]

ŽK: 73. M. Kříž , 91. D. Köstl , 92. A. Ljevakovič - 58. O. Rozkovec , 81. D. Pleštil .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kastl Jan - KUBEC Václav, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů