A. Nágl 35. (p.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké Mýta vykradlo Letohrad, ten dál bojuje na chvostu tabulky


Branky


35. A. Nágl (p.) - 27. A. Kopřiva , 60. V. Valášek , 80. V. Hrubý
11

Vysoké Mýto si pod vedením Michala Pulpita vede tak, jak se mění počasí. Jednou vyhrajíá pak ztratí. Tentokrát si jeho svěřenci připsali výhru na půdě Letohradu, o které rozhodli až ve druhé půli. Domácí musí dál bojovat, protože spodek tabulky je velmi vyrovnaný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se dokázali jednou prosadit

V osmém kole přivítal Letohrad na domácím hřišti celek Vysokého Mýta. Úvodní šance v šesté minutě patřila hostům, když na hranici vápna zakončoval Šponarem atakovaný Mokrejš. Brankář Martinovský si však s jeho střelou poradil. Devatenáctá minuta přinesla dvě velké šance Letohradu. Šplíchal přistrčil na Kabourka, který z rohu vápna protáhl gólmana Černíka, jenž vyrazil na roh. Z rohu se na přední tyči dostal do zakončení Hiller, ale jeho hlava mířila těsně vedle levé tyče. Co se domácím z rohu nepovedlo, tak to se povedlo hostům. Ve 27. minutě rozehráli roh na krátko, Kopřiva si přistrčil míč na hranici vápna, odkud mířil přesně na zadní tyč. Ve 34. minutě si spolupráci zopakovali Šplíchal s Kabourkem. Prvně jmenovaný se šikovně uvolnil na lajně, potáhl míč do vápna, kde zpětnou přihrávkou našel Kabourka. Jeho rychlé zakončené však zastavil jeden z obránců rukou a byla nařízena penalta. K ní se postavil Nágl a s přehledem proměnil a srovnal na 1:1.

Druhá půle patřila Vysokému Mýtu

Ve druhém poločase si první slibnou příležitost připsal Letohrad. Pokorný z vlastní poloviny vyslal po levé straně Šplíchala, který ve vápně našel Kabourka, ale ten ve složité situaci zakončoval vedle. V 60. minutě zahrávali hosté z lajny standardní situaci. Centr si na úrovni penalty našel Valášek a hlavou mířil přesně. O tři minuty později mohl z rohu skoré navýšit Trnka, ale jeho hlavu z brankové čáry vykopl Kail. Na druhé straně navedl Hiller míč až k vápnu, kde ho prostrčil na Šplíchala, ale i jeho zakončení dokázal brankář Černík vytlačit na roh. V 80. minutě se zrodila konečná podoba výsledku. Hosté potáhli míč po pravé straně, před vápnem a před stopery zvolili lob, který za obranou z jedné zakončoval Hrubý. Dotlačil tak Mýta k výsledku 3:1 a připsali si tak čtvrtou výhru v ročníku.



Ohlasy k zápasu


FK Letohrad
Asistent trenéra Jandejska pro klubový web: Zápas se mě hodnotí se smíšenými pocity. Herně to z naší strany nebyl špatný zápas. Kluci na těžkém terénu dřeli. Vytvořili jsme si i dost gólových příležitosti v útočné fázi hry, bohužel v koncovce se trápíme. Co mě mrzí, jsou individuální chyby u inkasovaných branek. To mě přijde stále se opakující a nás to sráží. Je potřeba se kvalitně připravit na další důležitý venkovní zápas.

SK Vysoké Mýto
Trenér Michal Pulpit pro klubový web: Tři body z venku získávají svoji hodnotu, pokud je mužstvo potvrdí vítězstvím v domácím utkání. Plusem jsou dnes krásné branky. Ale začátkem druhého poločasu jsme přežili šanci Kabourka.



Sestavy


FK Letohrad
Š. Martinovský [-] - J. Jiřánek [-] , J. Kadlec [-] (73. P. Hýbl [-] ) , P. Šponar [-] , J. Boura [-] (19. M. Pokorný [-] ) , A. Nágl [-] , O. Kail [-] , F. Šplíchal [-] , T. Kabourek [-] , M. Lorenc [-] , J. Hiller [-]

SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - V. Hrubý [-] (86. K. Kabrhel [-] ) , A. Kopřiva [-] , V. Habrman [-] , P. Tomášek [-] , F. Wimmer [-] (65. D. Fišer [-] ) , J. Mokrejš [-] (53. D. Haladei [-] ) , M. Javůrek [-] , V. Valášek [-] , T. Lněnička [-] , L. Trnka [-]

ŽK: 34. V. Černík , 55. L. Trnka , 87. V. Habrman .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Haleš Vladan - ERLEBACH Jiří, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů