Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhotka otočila nepříznivý vývoj a Nový Hrozenkov porazila


Branky


0

Lhotka v neděli doma hostila celek z Nového Hrozenkova. Domácí mají v poslední době velice nevyrovnané výsledky, dokázali obrat doma o bod Semetín, ale v následujícím kole absolutně nestačili na Choryni. Nový Hrozenkov dokázal naposledy porazit Valašskou Bystřici a do Lhotky jel s velkým odhodláním. Vyrovnaný duel nakonec nabídl pět branek, tu rozhodující vstřelil těsně před koncem domácí František Šobora.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Orság

Od začátku utkání bylo vidět, že oba týmy chtěly bodovat. Domácí byli od úvodu mírně lepším mužstvem, hosté se především zaměřovali na pozorné bránění. I tak se Hrozenkov dostal do vedení. Po standardní situaci se v 37. minutě trefil Pavel Orság mladší – 0:1. Více se v prvním poločase neudálo, a tak šly oba celky do šaten za stavu 0:1. 

O výhře Lhotky rozhodl Šobora

V druhém dějství začali domácí opět tlakem, ale gól ne a ne přijít. Domácí tlačili, vypracovávali si šance, ale hosté si stále drželi nejmenší náskok. Tlak Lhotky byl nakonec odměněn v 74. minutě, kdy se výstavní trefou prosadil Petr Koleček – 1:1.  Hosté po vyrovnávací trefě znervózněli a také za to byli potrestání. O čtyři minuty později šli totiž domácí poprvé v zápase do vedení. Šebesta poslal pěkný balon za obranu na Miloše Chocholatého, který překonal gólmana Novosada podruhé – 2:1. Hosté se však brankou na 2:1 nenechali vyvést z míry a záhy bleskově vyrovnali, po rychlém brejku se do zakončení dostal opět Pavel Orság mladší a bylo to 2:2. Infarktový závěr nakonec přece jen nabídl rozhodující gól. V 88.minutě Koleček našel mezi obránci Františka Šoboru, jenž střelou k tyči Lhotce vystřelil tři body – 3:2. Lhotka tak výborně zareagovala na drtivou prohru v derby s Choryní a Hrozenkov porazila 3:2. 



Ohlasy k zápasu


Lhotka n.B.
Lukáš Gerla - brankář: "Zápas nabídl drama až do posledních minut. Oba týmy chtěly bodovat, ale hosté se zejména zaměřili na bránění. V infarktovém závěru nakonec skóroval Šobora a tři body tak zůstaly doma."




Sestavy


Lhotka n.B.
L. Gerla [-] - P. Koleček [-] , M. Man [-] , L. Trefil [-] - F. Šobora [-] , L. Šebesta [-] , A. Koleček [-] (90. P. Trefil [-] ) , R. Stolař [-] , J. Burda [-] - V. Hasalík [-] (46. M. Chocholatý [-] ) , K. Nohavica [-] (82. P. Bajar [-] )

TJ Sokol Nový Hrozenkov
J. Novosad [-] - P. Orság [-] , M. Orság [-] , M. Kulčák [-] , R. Kalina [-] - M. Měkyna [-] , J. Mazáč [-] , T. Štuler [-] , P. Orság [-] , L. Orság [-] - M. Kalina [-] (70. R. Ohryzek [-] )

ŽK: 43. A. Koleček - 69. T. Štuler , 80. M. Kulčák .
Hráči zápasu: F. Šobora .
Místo: Lhotka. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Holáň Drahomír - Klanica, Šarman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.