2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou silných týmu skončilo spravedlivou remízou.


Branky


19. P. Bureš , 90. P. Přecechtěl (p.) - 43. T. Koníček , 73. V. Truxa
0

Hostující celek jel do Drslavic s jasným cílem, vyhrát. Domácí celek naopak vědom si síly soupeře a jeho ambicí, nechtěl jen přihlížet a naopak kousat, kousat, kousat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rohy určovali skóre

Utkání velmi náročné pro oba dva týmy. Jednak z toho důvodu, že šlo o první místo a také proto, že mezi klubu panuje správná zdravá rivalita. Domácí celek nemohl využít posily z řad svého áčka, což ubralo na jejich síle. Hostující celek naopak je v plné síle, ale vědom si toho, že ,,musí“ to vždy bývá ošidné. Začátek utkání byl vyrovnaný, domácí celek držel krok z favoritem, k ničemu důležitému ho nepouštěl, to samé platilo na druhé straně. První branka padla, ale nečekaně do sítě hostujícího celku. Domácí tým zahrával v devatenácté minutě rohový kop, na který si naskočil nejvýše domácí Petrem Bureš 1:0. Od tohoto momentu převzali iniciativu hosté. Domácí se pouze bránili a bylo jen otázkou času, kdy padne vyrovnávací branka. Spoustu šancí, které si hostující celek vytvořil, ale končili mimo. Bylo na kopačkách hostí vidět, že moc chtějí. Když to vypadalo, že první poločas skoční překvapivým vítězstvím domácích tak přišla čtyřicátá třetí minutě, roh pro hostí. Na perfektně kopnutí míč si naběhl Tomáš Koníček a hlavou nedal domácímu brankáři Josefu Huňkovi šanci 1:1.

Domácí vybojovali cenný bod

I v druhé půli byli hosté po všech stránkách lepší, ale branku si museli domácí vstřelit sami, kdy si stoper Martin Hroch srazil míč do branky, branka byla, ale připsána Vlastimilovi Truxovi 1:2. Vlčnov mohl své vedení pojistit, ale hostující kapitán Radim Kužela penaltou pohrdl, když ho brankář Josef Huňka vychytal. V osmdesáté první minutě byl vyloučen hráč hostí za nesportovní chování. V osmdesáté deváté minutě utkání kopali penaltu také domácí za sražení hráče. Tu nekompromisně trefil zkušený mazák Přemysl Přecehtěl st. a ihned poté rozhodčí ukončil zápas.    



Ohlasy k zápasu


TJ Drslavice B
Přemysl Přecehtěl st. – trenér domácích:: Velmi těžké utkání. Vlčnov má velmi kvalitní tým a bod s takovým soupeřem je hodně cenný. My jsme ale dřeli, až do konce, což rozhodlo.

TJ Vlčnov B
Petr Kašpařík – trenér hostí:: Do branky byl soupeř lepší, závěr byl náš, tak že remíza odpovídala průběhu hry v prvním poločase. Druhý poločas byl více pro nás, klíčové okamžiky, které rozhodli o tom, že jsme nevyhráli tak byla červená karta, zranění Tomáše Koníčka a neproměněná penalta, která nás srazila do kolen. Soupeř toho využil a po zásluze vyrovnal. Celkově spokojenost s remízou.



Sestavy


TJ Drslavice B
J. Huňka [-] - P. Přecechtěl [-] , D. Mikulinec [-] , P. Ševčík [-] , P. Přecechtěl [-] , L. Pijáček [-] (46. T. Vidrman [-] ) , P. Vacula [-] , P. Duda [-] , M. Hroch [-] , P. Bureš [-] , P. Vacula [-]

TJ Vlčnov B
P. Zemek [-] - J. Knotek [-] , P. Kubal [-] , P. Kašpařík [-] , A. Moštěk [-] , P. Kašpařík [-] , J. Flasar [-] , K. Šabršula [-] (61. V. Truxa [-] ) , T. Koníček [-] (75. A. Pešl [-] ) , J. Tomala [-] , R. Kužela [-]

ŽK: 48. P. Přecechtěl , 89. J. Huňka - 63. R. Kužela . ČK: 81. P. Kubal .
Místo: Drslavice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Martykán Štěpán - KŇAZEJE Tibor (N), ZAPLETAL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku