Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci mohli v Traplicích vidět šest branek v souboji dvou velmi kvalitních týmu


Branky


0

Hosté přijeli do Traplic potvrdit svoji podzimní fazónu a urvat zde tři body, potřebné pro boj o čelo tabulky. Bohužel sami si cestu za nimi zkazili svojí neukázněností.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas chudý na branky

Do utkání vstoupili lépe hosté, jenž dokázali již v páté minutě vést, kdy po nacvičeném signálu, vhazující hráč hodil perfektní míč za obranu domácích. Hostující útočník si tam seběhl a naservíroval míč pod sebe na nabíhajícího Lukáše Belanta, jenž v poklidu zakončoval – 0:1. Domácí jim to, ale vrátili stejnou mincí. Ve třinácté minutě, po autovém vhazování, také zaběhli za hostující obranu a zakončovali do sítě Petrem Škrabalem – 1:1. Hosté byli lepší v prvním poločase na míči, ale ohrožovali branku domácích jen střelami ze střední vzdálenosti. Domácí spoléhali na rychlé kontry. Během prvního poločasu měli takové dva velmi nebezpečné, kdy dokonce šli sami dva na brankáře, ale hostující brankář je vždy dokázal ,,přechytračit“.

Rozhodčí ovlivnil druhý poločas

Do sedmdesáté minuty se na hřišti nic výraznějšího nedělo krom neustálé diskuze z rozhodčím, jenž byl velmi slabým článkem celého utkání. Grády celého zápasu nabrala poslední dvacetiminutovka. Nejprve hostující Petr Martinec v šedesáté druhé minutě využil zaváhání domácí obrany ve vápně - 1:2. Vletěl mezi ně a střelou nedal brankáři šanci. Domácí odpověděli v šedesáté deváté minutě Romanem Gelien, jenž si naběhl na rohový kop a hlavou na první tyčku zavěsil – 2:2. Domácí dokonce i v zápase vedli a to v sedmdesáté sedmé minutě se parádně trefil z voleje Ondřej Čevela, jenž dostal neméně krásný centr z pravé strany. Bohužel pro domácí jim radost dlouho nevydržela.  Za pět minut hosté srovnali Jiřím Flekačem na konečných – 3:3. Jako jediný šel hladově za vystřeleným míčem z dobrých třiceti metrů a čekal, kam ho brankář vyrazí, aby ho v poklidu dorazil.



Ohlasy k zápasu


TJ Traplice
Jaroslav Slavík - trenér domácích: Kdyby mi někdo v sobotu řekl, že budeme mít bod, bral bych ho. Hlavně z toho důvodu, že máme spoustu hráčů zraněních a tím pádem je naše síla omezena. Po zápase jsem nespokojený s bodem, jelikož jsme měli šance na vítězství.

TJ SOKOL Částkov
Jiří Veselí – trenér hostí: V první řadě je potřeba říci, že utkání dvou kvalitních týmů kazil svým výkonem sudí, který poškodil jak domácí tým, tak hostující. Dále se vyjadřovat k sudímu nebudu, i když by toho bylo na román. Částkov byl bezpochyby kvalitnějším a aktivnějším týmem v utkání, i když byl oslaben o dva klíčové hráče Zapletala a Kameníka. Opět jsem nespokojen s defenzivní činností, jelikož jsme obdrželi tři branky po vlastních chybách. Domácí po celém utkání hráli až nepřiměřeně tvrdě na klíčové hráče hostů, kdy po několika neodpískaných zákrocích byl Radim Pindryč vyloučen za kritiku sudího. Po vyloučení a inkasované třetí brance jsem stáhl obranu na tři beky abychom se pokusili o vyrovnání, což se nám nakonec povedlo. Dokonce jsme si i v deseti vytvořili tlak, ale skórovat se už nepovedlo.



Sestavy


TJ Traplice
M. Konečný [-] - T. Michalec [-] , T. Trávník [-] , R. Gelien [-] , P. Štefka [-] - L. Blecha [-] (51. O. Polách [-] ) , P. Škrabal [-] , V. Trávníček [-] - D. Dostál [-] , O. Čevela [-] - R. Beneš [-] (84. M. Novák [-] )

TJ SOKOL Částkov
R. Novotný [-] - M. Hejda [-] , J. Zvonek [-] , D. Trunkát [-] , P. Haveta [-] , R. Pindryč [-] , R. Řezníček [-] , L. Belant [-] , P. Martinec [-] , P. Pospíšil [-] , J. Flekač [-]

ŽK: 15. O. Čevela , 15. P. Škrabal - 49. R. Pindryč . ČK: 77. R. Pindryč .
Místo: Traplice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krsička Radim - OBDRŽÁLEK Roman (N), KUBÍČEK Svatoslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.