Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:00

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí nečekaně vyhráli nad favoritem


Branky


0

Na smutnou Polešovskou půdu přijel favorit soutěže Kněžpole, s cílem pokračovat dál v tažení o první místo. Pro domácí to bylo poslední utkání před svýma fanouškama tak, že chtěli urvat všechny tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácí lepší ve střílení branek

 Utkání začalo z velmi zostra. Ihned v šesté minutě zápasu vstřelil první branku utkání hostující hráč Marek Kučera, jenž svůj centrovaný míč ze strany nasměřoval do brány a domácí brankář Marek Pavela ho nešťastně nasměřoval do své brány 0:1. Za minutu bylo srovnáno. To po závaru ve vápně se nejlépe orientoval Martin Černoch a vstřelil branku 1:1. Následně se hra vyrovnala, bylo vidět, že hraje vyrovnaný s vyrovnaným. Obě dvě strany měli šance např. Blahova tyčka. Když už to vypadalo, že branka nepadne tak dvě minuty před koncem (čtyřicáté třetí minutě) natáhl z pětadvaceti metrů Ondřej Svoboda, střela vypadal jako lehké sousto pro kvalitního hostujícího brankáře, ale opak byl pravdou. Míč zaplaval a pod jeho rukama skončil v síti 2:1.

 

 

O utkání rozhodla červená karta

 Utkání začalo tam, kde skončili. Hra se přelévala ze strany na stranu. Oba dva týmy chtěli dát branku, aby rozhodli o utkání. To se podařilo domácímu celku, který v padesáté třetí minutě dokázal třetí klíčovou branku. Martin Černoch centroval z pravé strany a Radek Korvas jako to kovaný pravák se opřel do míče levou nohou, a míč skončil v šibenici hostujícího brankáře 3:1. Po třetí brance se domácí zatáhli a čekali na brejky. Hostující tým zvýšil aktivitu, ale bohužel pozapomněl, že nemá zas tak rychlé obránce. To se jim vymstilo v padesáté osmé minutě. Radim Palčik chtěl zastavit pronikajícího brejkového hráče, ale byl tam pozdě, faul. Rozhodčí neváhal a ukázal mu červenou karty. O toho okamžiku utkání ztratilo náboj a již se jen dohrávalo z povinnosti.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kněžpole
Radim Palčík – hrající trenér hostí:: Dneska jsme nepředvedli náš výkon, bylo to dané i tím, že jsme něměli hráče. Museli jít s námi dorostenci. Soupeři blahopřeji a zároveň i rozhodčímu.



Sestavy


1. FC Polešovice
M. Pavela [-] - R. Mangl [-] , M. Černoch [-] , J. Hrabala [-] , O. Stašek [-] , M. Martykán [-] , J. Běhávka [-] , O. Svoboda [-] , R. Korvas [-] , T. Bernatík [-] (82. J. Tringela [-] ) , J. Stašek [-]

TJ Sokol Kněžpole
J. Vyorálek [-] - V. Remeš [-] , A. Otáhal [-] (46. R. Uherek [-] ) , D. Flíbor [-] , K. Blaha [-] , R. Palčík [-] , R. Kašný [-] , P. Klinec [-] (46. A. Maršálek [-] ) , M. Kozelek [-] , M. Kučera [-] , P. Kašný [-]

ŽK: 73. J. Stašek - 21. M. Kučera , 70. J. Vyorálek . ČK: 58. R. Palčík .
Místo: Polešovice. Počet diváků: 56. Rozhodčí: Fišera Martin - HOUDEK Jan, RYCHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.