1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání podzimu skončilo dělbou bodů


Branky


0

V posledním kole na sebe narazili na těžké kalibry, které bojují o postup. Utkání, které mohlo napovědět, kdo z týmu má blíž k postupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jedním slovem vyrovnanost.

Oba dva týmy vstupovali do utkání s tím, že si poměří svoji sílu, zda opravdu mají na postup nebo ne. Utkání začalo opatrnou hrou z obou dvou stran, bylo vidět, že nikdo nechce udělat chybu. U obou dvou týmů špičkově fungovala obrana, tak že diváci v prvním poločas moc atraktivních situacích neviděli. Jediná zajímává situace nastala ve třicáté čtvrté minutě. To domácí krajní bek v nouzi odkopl dlouhý míč, hostující obrana vystavovala domácího útočníka Radka Kašného do ofsajdu. Bohužel pro ně, delegovaný pomezní byl proti odpískání ofsajdu a tak šel Radek Kašný sám na brankáře skoro od poloviny. Jako zkušený mazák si s tím poradil 1:0. Následné desetiminutovce už si zkušený tým domácích výsledek pohlídal a tak se šlo do kabin veseleji domácím.

Druhý poločas tlak hostí versus defenzíva domácích

Do druhého poločasu vletěli hosté jako jiný tým, zřejmě přišel ,,Fergasnov fén“. Hosté začali jednoznačně domácí převyšovat svoji fyzickou připraveností a fotbalovostí. Domácí zalezli po vzoru ,,Čelzí“ na svoji polovinu a čekali na kontry. Bohužel pro domácí žádné nepřicházeli, ba naopak hosté si vytvářeli neskutečné množství šancí. Bohužel pro ně, je dokázala domácí obrana vždy vyřešit, buď razantním odkopem nebo skokem do střely, či nastavením nohy, těla. Co už prošlo tak domácí brankář Josef Vyorálek, pochytal. V poslední desetiminutovce, kdy už šlo opravdu do tuhého, se nešťastně zranil ,,mozek“ Topolné Jaroslav Hoferek. Tak že trenér hostí musel udělat razantní krok v sestavě. Posunul Stopera Adama Válka na hrot. Což se později ukázalo, jako klíčový okamžik. Jelikož to právě byl on, který v devadesáté minutě vstřelil dlouho očekávánou branku 1:1. Hosté po vstřelené brance se neuspokojili a dál bušili do obrany domácích. Šanci na zvrat měli v devadesáté čtvrté minutě, ale nedali. A tak utkání skončili 1:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Topolná
Roman Leitner – trenér hostí:: První poločas z naší strany nic moc, po poločasovém proslovu a pár změn, jsme druhý poločas ovládli. Zkušenost domácích nás trápila v tom, že jsme nemohli dát branku. I tak si myslím, že jsme měli vyhrát. Soupeř v druhém poločase byl absolutně neškodný. Škoda zranění Jardy a zahozených šancí. Pro mě osobně ztráta dvou bodů.



Sestavy


TJ Sokol Kněžpole
J. Vyorálek [-] - A. Maršálek [-] , D. Flíbor [-] , K. Blaha [-] (89. O. Kozelek [-] ) , L. Hruboš [-] , A. Otáhal [-] (87. R. Janků [-] ) , P. Hruboš [-] , R. Kašný [-] (80. A. Mazúrek [-] ) , M. Kučera [-] (58. R. Uherek [-] ) , P. Kašný [-] , O. Brázdil [-]

TJ Topolná
T. Rosík [-] - P. Hoferek [-] (46. T. Gabrhelík [-] ) , A. Pavlica [-] , P. Foltýn [-] , P. Rozsypálek [-] , J. Foltýn [-] (73. M. Stuchlík [-] ) , J. Foltýn [-] , A. Válek [-] , D. Zelinka [-] , R. Vašťák [-] , J. Hoferek [-] (80. L. Mikulka [-] )

ŽK: 23. A. Maršálek - 51. D. Zelinka .
Místo: Kněžpole. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bednář Roman - SVOBODA Tomáš, VEČEŘA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.