Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2022 17:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína opět spustila kanonádu, Nové Včelnici nastřílela pět gólů za poločas


Branky


5. P. Tušil - 37. M. Vonka , 40. M. Šauer (p.) , 45. D. Širhal , 52. M. Vonka , 59. D. Širhal , 64. J. Meškan , 78. M. Vonka , 88. D. Širhal
17

V utkání 26. kola Okresního přeboru si Stará Hlína vyšlápla na poslední Novou Včelnici. Hosté svůj úkol splnili beze zbytku výhrou 8:1. Náskok si vypracovali už v první půli góly Vonky, Šauera a Širhala. Ve druhé půli pak Včelnici nasázeli dokonce pět branek, přičemž hattrickem se na tom podílel Mojmír Vonka a David Širhal. Čestný úspěch domácích zaznamenal Tušil. Rezerva Nové Včelnice skončila na posledním místě a loučí se s Okresním přeborem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili nepříznivý výsledek a vyhráli první poločas

K poslednímu mistrovskému zápasu jela Stará Hlína za velkého horka do Nové Včelnice s vědomím, že pokud chtějí skončit třetí, musí vyhrát o devět gólů. V okleštěné sestavě zápas nezačali moc dobře. Hned první větší šance domácích skončila gólem Patrika Tušila a prohrávali 1:0. Po góle hosté začali hrát svůj fotbal a přišlo vyrovnání o které se postaral Mojmír Vonka. Za asi dvě minuty po faulu na Zdeňka Hrabala kopal penaltu kapitán Miroslav Šauer a bez problémů ji proměnil. Do poločasu dal třetí branku David Širhal a do kabin se šlo za stavu 1:3.

Stará Hlína nasázela Včelnici celkem osm branek

V kabině si Stará Hlína řekla, že zkusí přidat další góly a udělat potřebné skóre. Ve druhé půli byli jasně lepší a dostávali se do spousty šancí. Mojmír Vonka i David Širhal dokončili svůj hattrick a jedním gólem přispěl Jan Meškan. Bohužel hosté vyhráli “pouze“ 8:1 což jim na konečné třetí místo nestačilo. Rezerva Nové Včelnice skončila na posledním místě a sestupuje z Okresního přeboru.

Autor: Petr Dolejší (maskot týmu)



Ohlasy k zápasu



FK Stará Hlína
Petr Dolejší (maskot týmu): Za dnešní výkon musím kluky pochválit. Já osobně bych chtěl klukům poděkovat za jarní část sezóny. Bohužel kvůli zranění jsem toho moc neodehrál, ale před kluky musím smeknout. V jarní tabulce skončili první což je super. Je vidět, když se scházíme na tréninky ve velkém počtu a je skvělá parta tak to jde. Doufám, že bude stejné nadšení do tréninku i v létě a už se teď těšíme na další sezónu.



Sestavy


TJ Nová Včelnice B
M. Blažek [-] - M. Zapotoka [-] , O. Novotný [-] , F. Kolář [-] , J. Matějka [-] , D. Matějka [-] , L. Němec [-] , F. Lukš [-] , M. Neubauer [-] , M. Shelelia [-] , M. Mojžíšek [-]

FK Stará Hlína
P. Žižka [-] - R. Jičínský [-] , J. Meškan [-] , P. Makovička [-] , D. Širhal [-] - M. Šauer [-] , M. Pfeifer [-] , M. Vonka [-] , T. Maruška [-] - V. Marek [-] , S. Kadlec [-]

ŽK: 56. M. Zapotoka .
Hráči zápasu: M. Vonka , D. Širhal .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: FILÍPEK Tomáš - MACHÁČEK David, MACHÁČEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hlíně to na jaře šlape, prohrála jen na úvod jara se Strmilovem, ve Včelnici si v pohodě a klidu dokráčí pro vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza