Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly v dramatické přestřelce uhájily domácí vítězství


Branky


6. E. Vohák , 13. P. Hrubý , 42. R. Poborský , 84. O. Šrom , 89. E. Vohák - 31. J. Hájek , 70. J. Hájek , 72. M. Smrž , 79. R. Novák
12

Fotbalisté Novosedel ve čtrnáctém kole Okresního přeboru přestříleli Chlum 5:4. V prvním poločase se diváci dočkali hned tří branek, Lépe vstoupili do utkání domácí, když se trefili Vohák, Hrubý a Poborský. Za hosty snižoval Hájek. Ve druhém poločase dokonce vyrovnal chlumský Novák, ale zápas na stranu Novosedel zpět zvrátil minutu před koncem Vohák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí

Začátek zápasu patřil domácím, kdy se po úniku prosadil Evžen Vohák a to i přesto, že byl faulovaný a na 2:0 pro domácí zvýšil volejem zpoza šestnáctky Patrik Hrubý. Pak sice snížil Jiří Hájek, ale těsně před odchodem do kabin zvýšil po pěkné kombinaci kapitán Roman Poborský. 

Novosedly musely otáčet nepříznivý výsledek

Ve druhém poločase hosté otočili skóre zápasu až na 3:4 z pohledu domácích, kdy se postupně trefili Jiří Hájek, Milan Smrž a Rostislav Novák. Posledních osm minut stačilo domácím na to, aby skóre zápasu otočili na svou stranu. Nejprve se trefil Oldřich Šrom po krásném volném kopu Poborského a v 89. minutě po centru Mazance se trefil k bližší tyči svou druhou trefou v zápase Evžen Vohák.

Autor: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Začali jsme dobře, brzy jsme vedli 2: 0, pak sice hosté snížili , ale gol do šatny nás uklidnil. V druhém poločase jsme si mysleli, že už to nějak dohrajeme a to se nám málem vymstilo. Za stavu 3:1 trefil Hrubý z 25 metrů tyč, hosté zachytili odražený míč a z protiútoku snížili a za minutu bylo srovnáno. To s námi otřáslo a poté jsme ještě dostali z rohu gol na 3:4. Posledních deset minut jsme zabrali a dvěma goly v závěru jsme zaznamenali vítězství, za které jsme rádi, protože Chlum hrál velice dobře. Ztrátou je zranění Voldřicha.




Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Kreim [-] , J. Marsa [-] , J. Kypta [-] , R. Poborský [-] - J. Mazanec [-] , L. Voldřich [-] , D. Kroupa [-] , M. Hladílek [-] - P. Hrubý [-] , E. Vohák [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Z. Badinka [-] - T. Smetana [-] , O. Begeshov [-] , D. Nurseiitov [-] , J. Hájek [-] , M. Němeček [-] , R. Novák [-] , M. Smrž [-] , P. Eliáš [-] , T. Kamenický [-] , L. Řepa [-]

ŽK: 55. P. Kreim - 15. P. Eliáš , 90. J. Hájek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Picka Pavel - BUMBA František, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Novosedly v domácím prostředí jen tak neprohrávají a i tentokrát zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů