Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice rozstřílely Staříč osmi brankami


13

Věřňovický celek se představil naposledy v sezóně na domácím hřišti a vedl si více než dobře. Bezškodnému Staříči uštědřil osm branek a dvě kola před koncem ještě bude bojovat o třetí místo. To staříčtí jsou asi rádi, že se sezóna blíží ke konci. Do Věřňovic přijížděli bez několika opora a v okleštěné sestavě byli nuceni využít i mladé dorostence.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nebylo co řešit

Trenér domácího týmu byl nucen trochu pozměnit sestavu, protože z ní vypadli pracující Koník a Jakub Kubiš, který den před zápasem běžel ultramaraton. Po delší odmlce se tak v základu ukázal Vlček a šanci dostal i Danel. Na lavičku také usedl po dlouhé době Tomáš Josiek. 

Staříčský lodivod Šponiar sčítal nemalé absence. Namátkou chyběli Alfery, Smetana, Krpec, Király, Musálek, Janota, Kaps, kanonýr Kaulinec, Prokop, Petroš, Míček nebo Strakoš. Díky absenci Smetany se do brány postavil Baszczynski a prostor se otrkat v 1.B třídě mohli i dorostenci. Od úvodních minut si zahrál například mladý Kuča a na lavičku usedl Popluhár a spolu s ním i předseda oddílu Jiří Baran. 

Do utkání vstoupili daleko lépe věřňovičtí, které absence J. Kubiše nemusela vůbec mrzet. Už v 5. minutě Volný předvedl, že v týmu domácích je více hráčů, kteří umí zahrávat standardní situace. Na jeho rohový kop si vyskočil nejvýše David Čopík a podobně jako na podzim proti Staříči otevřel skóre. Věřňovické tentokrát brzká branka nakopla a za dalších pět minut už to bylo o dvě branky. Po nepovedené střele Vlčka byl nejpohotovější Chalkidis a načal svůj střelecký účet. Ani dvojka se na ukazateli skóre neohřála příliš dlouho. Ve 13. minutě se totiž parádně nůžkama trefil Matěj Kubiš a domácí vedli již 3:0. Navíc další pěkná Kubišova střela skončila na břevně. 

Věřňovičtí dál předváděli nádherné akce a v 30. a 33. minutě se opět trefil Chalkidis, který tak završil hattrick. Ve 41. minutě se ještě prosadil Matěj Kubiš, který doráží po Lubojackého bombě a poločas končí našim drtivým vítězstvím 6:0.

 

 

Domácí dominance, za hosty nastoupil i předseda

Do drůhe půle pošetřil Martin Kubiš Davida Čopíka a příležitost dostal Tomáš Bielan. Ve druhém dějství však tempo trochu upadlo. Přesto jsme proti odevzdanému soupeři měli další obrovské šance. Největší měl asi Vlček, ale dvakrát z hranice vápna vysoko přestřelil. Snížit mohl po naší chybě Trčka, ale Vykydal ho skvěle vychytal. Vlček se dočkal až v 72. minutě. Po další pěkné akci a dobré přihrávce Matěje Kubiše se trefil parádně s pomocí břevna. V 71.minutě se do hry podíval i předseda FK Staříč Jiří Baran, který si po pár letech opět aktivně zahrál soutěžní utkání. V závěrečné čtvrthodině utkání ještě kosmeticky upravil výsledek na konečných 8:0 v 77. minutě opět velmi pěkně Chalkidis svým čtvrtým gólem v zápase.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš: Od první minuty jednoznačný zápas. Vstřelili jsme krásné branky a mohlo jich byt daleko více. První poločas byl od nás asi nejlepší na jaře, druhá půle už slabší. Teď už se však soustředíme na Raškovice, tam to bude už o něčem jiném.

FK Staříč
Petr Jukl: Věřňovice vyhrály zcela zaslouženě. Po první půli jsme byli zralí na ručník. Bohužel poslední zápasy máme neskutečnou marodku a v této sestavě se hold vyhrávat nedá... Věřím, že na sobotní derby s Baškou vyléčíme neduhy a nastoupíme v co nejsilnější sestavě.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - F. Danel [-] (62. M. Čopík [-] ) , R. Lobodinský [-] , J. Volný [-] , K. Lubojacki [-] (71. T. Josiek [-] ) - D. Čopík [-] (46. T. Bielan [-] ) , J. Vlček [-] , F. Hruška [-] , N. Chalkidis [-] , M. Kubiš [-] - J. Ganobčík [-] -

FK Staříč
J. Baszczynski [-] - P. Jukl [-] , S. Matula [-] , M. Hromádka [-] , K. Trčka [-] - P. Klečka [-] , P. Klečka [-] , D. Kocián [-] , T. Quitt [-] - P. Velička [-] , V. Kuča [-] -

Místo: Věřňovice. Počet diváků: 157. Rozhodčí: Hrňa Petr  - HRDINA Lukáš, SEIDLER René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích