Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raškovice v utkání bohatém na góly porazily Staříč


16

Raškovice v neděli hostily celek ze Staříče. Při pohledu na aktuální tabulku, rozpoložení a formu obou celků bylo jasné, že žhavým favoritem musí být domácí vedení trenérem Skotnicou. Ten měl k dispozici prakticky skoro kompletní kádr. Hosté přecijen počítali nějaké ty šrámy na soupisce, nicméně zejména výsledek první půle mnohé překvapil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staříč rychle vedl o dvě branky, domácí první dějství aspoň zremizovali

Na utkání se Staříčem měl domácí kouč Skotnica konečně takřka kompletní tým, až na vykartovaného Jakuba Birčáka, který obdržel stopku na 2 utkání za oplácení v zápase s Nýdkem. Počasí také přálo, fanoušci došli v hojném počtu a nic nebránilo tomu vybojovat další 3 body do tabulky. Soupeř ze Staříče přijel s omlazenou běhavou sestavou a všichni si pamatovali venkovní vítězství z podzimu v poměru 1:4.

Utkání začalo pro mnohé šokem. Už ve 3. minutě prohrávají domácí 0:1, protože si nejlepší střelec týmu Staříče, Kaulinec narazil a zaběhl na hranici 16ctky za obranu a křižnou střelou nedává šanci Parmovi v brance Raškovic, který tentokrát dostal příležitost namísto Pešáka. V 5. minutě po rohu trefuje Papaj hlavou tyč. V 8. minutě zakombinovali hosté před raškovickou 16ctkou a středem hřiště z hranice 12 metrů prostřeluje Trčka Parmu 0:2. Jen o minutu později se objevují hosté opět samotní před Parmou, ale tentokrát domácí gólman vyráží na roh. V 17. minutě je sám před brankářem nejlepší střelec soutěže Ilir Preči, ale hostující Smetana vyráží. V 19. minutě kombinace Raškovic, ale Preči pouze dělovkou do břevna. Ve 27. minutě snižujeme, po centru Vojkovského se z voleje s malou tečí prosazuje dnes levý záložník Roman Koloničný 1:2. O minutu později Koloničný z rohu hlavou a Smetana neskutečně vyráží na lajně. Běžela 29.minuta a Parma dělá při vyběhnutí chybu, kterou blafákem hosté naštěstí nevyužívají. Ve 39. minutě to bylo zase o 2 góly, protože Kacíř hraje ofsajd past, která mu na polovině nevychází a Kaulinec ze samostatného úniku 1:3. Běžela 40. minuta a domácí snižují podobnou akcí na 2:3 jako na 1:2, protože Vojkovský centruje a Koloničný na zadní tyčce zasouvá míč do brány. Ve 44. minutě domácí ještě korigují poločasový výsledek na remízu, a to když Koloničný dává středem hřiště vynikající pas rozběhnutému Tobiášovi, který se štěstím prostřeluje Smetanu na zadní tyč 3:3

Raškovice se probudily

Po poločase už domácí celek dominoval na hřišti a vše začalo penaltou, kterou si zařídil i proměnil Tobiáš, 48. minuta 4:3. V 54. minutě si poradil Kaulinec v souboji s Papajem a sám na sám Parma skvěle vyráží. Běží 55 minuta a Koloničný sám před brankářem a Smetana vyráží na roh. V 56 minutě kope Janošec roh, Koloničný hlavičkuje do protihráče, odražený míč a kapitán Kožar dorážka 5:3. V 63 minutě to už je 6:3, protože kapitán Ervin Kožar chytrou střelou z střední vzdálenosti nachytal Smetanu na přední tyči. Na pravé straně kombinujeme, Křiva nastřeluje břevno, ale z dorážky se hlavou prosazuje zkušený Žáček 7:3 v 67. minutě. V minutě 77 už to je o 5 branek a to se prosazuje dnes teprve poprvé Preči, když dorazil střelu střídajícího Artura Adámka a je to branka Raškovického týmu v sezóně číslo 99. Poslední slovo si berou hosté, protože stý gól v sezóně si chcou dát všichni na hřišti, bohužel zapomnělo se na bránění a toho využívá Kaulinec, který uzavírá zápas i svůj hattrick, 89 minuta a 8:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Dejavu podzimu s Baškou se opakovalo! Opět katastrofální začátek utkání a celkově celý první poločas! Můžete 1000x mluvit o podcenění a stejně si hráči na hřišti dělali co chtěli. Kdybych mohl vystřídám 6/7 hráčů už po 20 minutách! Naštěstí jsme před koncem poločasu 2 góly vyrovnali a v druhém poločase už na hřišti bylo jenom jedno mužstvo. Doufám, že se hráči poučili a příští neděli s rezervou Petrovic budou hrát už od první minuty.




Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
D. Parma [-] - O. Janošec [-] , D. Papaj [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] - T. Žáček [-] , R. Juřica [-] (61. Š. Křiva [-] ) , A. Vojkovský [-] (69. R. Feike [-] ) , R. Koloničný [-] , P. Tobiáš [-] (76. A. Adámek [-] ) - I. Preči [-] -

FK Staříč
L. Smetana [-] - P. Jukl [-] , S. Matula [-] , M. Hromádka [-] (64. J. Baszczynski [-] ) , K. Trčka [-] - P. Klečka [-] , R. Petroš [-] , L. Kaulinec [-] , D. Kocián [-] , T. Quitt [-] - P. Klečka [-] -

ŽK: 50. M. Hromádka , 56. D. Kocián .
Místo: Raškovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvořák Martin  - PRIESOL Daniel, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Preči předvede střelecký výkon a body zůstanou v Raškovicích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích