3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raškovice srazily Oldřichovice v závěru


Branky


17

Raškovice hostily o víkendu ve formě hrající Oldřichovice. Domácí při pohledu na tabulku platili za jasného favorita, který ještě pomýšlí na případný postup o patro výš, nicméně hosté poslední zápasy hrají trošičku v laufu a rozhodně v utkání nedávali nic zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydatná první půlka branku nepřinesla

V hezkém nědělním počasí a na dobře připraveném raškovickém pažitu, přivítal domácí celek nebezpečného soupeře z Oldřichovic. Podzimní duel vyhrály Raškovice 1:2, když byli v dosti oslabené sestavě. V dnešním utkání naopak měli takřka kompletní 11ctku, až na dlouhodobě zraněné. Forma obou celků před utkáním byla totožná 6-0-1. Domácí díky svému úzkému kádru byli rádi,  že se jim na lavičku náhradníků posadili alespoň dva hráči.

Oldřichovice od úvodních minut dokazovali, že se nebojí postupné rozehrávky, na kterou domácí chvíli hledali recept. Od úvodních minut chtěli raškovičtí hrát vysoko a nenechat tedy hosty moc kombinovat. V 7. minutě se po dlouhém autu dostal do zakončení Žáček z otočky, ale mířil nad. V 15. minutě se prosazují domácí Juřicou, bohužel z ofsajdu. V minutě 24 se hosté osmělují střelou z dálky a Pešák musí vyrážet. V 29. minutě přišli domácí o Kubu Birčáka, který pořád není fit z maratónu, a tak na hřiště vyběhl nestárnoucí Richard Feike. V 32. minutě přetažený centr na zadní tyč vrací Kacíř, ale Preči střelou nad. Běží 38. minuta a Tobiáš běží sám na brankáře, ale Bašanda v brance hostí skvěle vyráží. Do poločasu chybí 2 minutky, když hosté prodlužují nebezpečný míč na branku a Pešák opět musí vyrážet. V 44. minutě asi největší šance hostů, signál na zadní tyčku, kde osamocený hráč Oldřichovic napálil míč z voleje na bránu, naštěstí míč se štěstím odvracíme pryč.

 

Silná závěrečná dvacetiminutovka domácích

Druhý poločas začal a v 53. minutě střílí v 16ctky Preči, ale zatím Bašanda skvěle vyráží. Běžela 62. minuta a opět se osmělují hosté, když míč pod sebe nevyužívají a střílí jenom nad Pešákovou bránu. V 68. minutě odražený míč, ale Papaj z blízky hlavou jenom nad. V 70. minutě už to se skóre měnilo. Preči samostatnou akcí a důrazem procedil míč za střed obrany Oldřichovic, který se odráží do vzduchu a těsně před Bašandou uklízí míč do brány 1:0. Jen o 4 minuty později, to už je o 2 góly, protože Janošec skvěle navádí míč středem hřiště a vysílá Žáčka do samostatného úniku, ten zachovává klidnou hlavu a po zemi zvyšuje skóre pro Raškovice 2:0. Přišla 79. minuta a Preči jde z úhlu sám na Bašandu, míč mu skáče a tak lobuje, bohužel těsně vedle branky hostů. V 87. minutě dává konečnou podobu výsledku Tobiáš, když za obranu vyslal míč Juřica, Preči dobře navedl a namazal před bránu již zmíněnému Tobiášovi 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Už v minulém vzájemném měření nehráli Oldřichovice vůbec špatně. Věděli jsme, že budou ještě lepší, protože posílili o Mendroka a hrají kombinační fotbal, který nám dělal místy problémy. Myslím si, že hostům došly ke konci zápasu trochu síly a my byli hladovější po gólech. Diváci nás hnali za vítězstvím a my je doufám nezklamali. Velmi si tohoto vítězství cením a chceme, aby všichni věděli, že boj o první místo ještě nevzdáváme. Příští kolo opět vypravujeme autobus s fanoušky, tentokrát do Nýdku a chceme potvrdit vzrůstající formu.

TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Do 70. min.jsme byli domácím velice důstojným soupeřem a troufnu si říct, že v některých pasážích jsme je přehrávali. Ale bohužel fotbal je o chybách a během čtyř minut jsme dostali domácí do dvoubrankového náskoku. Byly to hrubé chyby v naší defenzívě. Třetí gól jsme dostali v závěru utkání. Bylo to o prvním gólu,ale naše šance jsme nevyužili!!



Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - O. Janošec [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , D. Papaj [-] - R. Juřica [-] , P. Tobiáš [-] (88. A. Adámek [-] ) , R. Koloničný [-] - T. Žáček [-] , J. Birčák [-] (29. R. Feike [-] ) , I. Preči [-] -

TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - M. Mendrok [-] (76. J. Cienciala [-] ) , M. Machala [-] , M. Niemiec [-] , M. Huťka [-] - M. Samek [-] , L. Rakowski [-] (46. J. Gallitzdörfer [-] ) , F. Fryda [-] , T. Kisza [-] , R. Janeček [-] (79. J. Brůna [-] ) - L. Mendrok [-] -

ŽK: 24. T. Žáček , 47. E. Kožar - 24. M. Niemiec , 41. M. Samek .
Místo: Raškovice. Počet diváků: 107. Rozhodčí: Tomšík Zbyněk  - BARTOŠ Ivan, GROSSMANN Kevin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Tomáš Majer
Tip experta: remíza

Hosté mají na jaře skvělé výsledky, Raškovice ještě určitě nevzdávají boj o první místo. Měl by to být vyrovnaný souboj s bodovým ziskem Oldřichovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza