0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drslavice vezou všechny body


Branky


6. T. Vidrman , 36. M. Vystrčil , 42. P. Suchánek (vl.) , 57. T. Vidrman
0

Drslavice přijely do Bánov v roli favorita. Této role se zhostily velmi dobře a po výhře 0:4 vezou všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drslavice si vytvořily tříbrankový náskok

Domácí nastoupili do utkání s velkým respektem a bylo to na jejich hře hodně znát.Hosté v poklidu čekali na jejich chyby, které nekompromisně trestali. Nejprve využil zaváhání brankáře Vidrman. Poté mohli i domácí vyrovnat,kdy po hrubých chybách stopera a brankáře kopali dva nepřímé kopy,ale netrefili z nich ani branku. Po rohovém kopu zvýšil hlavou Vystrčil. Třetí branku si Bánov vstřelil sám, kdy na obránce dotíral Vystrčil a ten přehodil svého brankáře. 

Hosté si v klidu pohlídali vedení.

Po poločase se utkání už jen dohrávalo, hosté si svůj náskok v klidu hlídali. Za zmínku ještě stojí hrubka domácího obránce,který namazal Vidrmanovi a ten bez problémů uklidil míč podél brankáře. Hosté zvítězili zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu



TJ Drslavice
Přemysl Přecechtěl - trenér Drslavic: V dnešním utkání jsme podali asi nejhorší výkon této sezóny, ale i tak to na velmi špatný Bánov stačilo. Díky jejich třem chybám jsme třikrát skórovali a to rozhodlo.



Sestavy


FC Bánov
R. Holomek [-] (46. D. Skalník [-] ) - L. Polanský [-] (67. R. Velecký [-] ) , J. Vaňhara [-] (81. P. Bulejko [-] ) , P. Suchánek [-] - R. Guryča [-] , P. Mahdalíček [-] , P. Horňák [-] (70. T. Polanský [-] ) - R. Lux [-] - J. Mahdalíček [-] (73. D. Mahdal [-] ) , V. Polák [-] , P. Martinka [-]

TJ Drslavice
M. Hroch [-] - T. Kňazeje [-] , R. Mikulinec [-] (65. L. Pijáček [-] ) , M. Vystrčil [-] , J. Machálek [-] , R. Máčala [-] (80. P. Přecechtěl [-] ) , T. Vidrman [-] , M. Orlovský [-] (74. D. Švajda [-] ) , I. Machálek [-] , M. Šrámek [-] , M. Zemánek [-]

ŽK: 29. M. Hroch , 85. J. Machálek .
Místo: Bánov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Martykán Štěpán - JAHODA Vojtěch, POLANSKÝ Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.