3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Oldřichovice berou povinné tři body


Branky


16

Mosty u Jablunkova stále marně čekají na první bod v sezoně. Tentokrát jim naděje na bodový výsledek vydržela přes hodinu hry. Mosty se i díky další prohře pomalu loučí s 1.B třídou a jsou jediným týmem v 1.B třídách napříč Moravskoslezským krajem, který ani jednou nebodoval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mostecký beton a stoperská kladiva

Mosty u Jablunkova přijely k utkání v porovnání s předchozím zápasem proti Interu bez Lýska, Kufy, Puczoka,Mirgy a Čmiela. Do brány se po zranění vrátil brankář Jopek a jeho "náhradník" Kotek se postavil opět do útoku. Do základní sestavy se dostal například i Szozkowski, který nebyl u domácího debaklu. Jinak byla sestava dá se říci standardní. 

Lodivod Oldřichovic, trenér Koloničný udělal v sestavě proti poslednímu duelu s Vendryní v sestavě několik změn. Do brány pustil mladého Czerneka, který nahradil chybějícího Bašandu. Dále nebyl ani obránce Adámek nebo Kisza. Do základní sestavy se po čase podíval například Trombik nebo Machala. 

 

Od úvodu utkání začali domácí nekompromisní ofenzivu a hra se tedy odehrávala převážně před Jopkovým vápnem, do něhož létalo mnoho centrů. Domácí se pokoušeli prolomit mostecký beton všemi směry, ale obranná stoperská kladiva centry s poklidem odvracela. První poločas byl tedy víceméně bez brankové příležitosti a mostečtí si do kabin odnášeli naději na první letošní bodový zisk při stavu 0:0.

Kapitán zvedl prapor a uklidnil domácí fanoušky

Ze zrekonstruovaných kabin oldřichovckého svatostánku po poločasové bouři vyšly z kabiny, také zrekonostruované Oldřichovice. Mosty, hrající v dresech připomínajících Aston Villu byly po poločasé namlsané odolat, tlaku domácích ještě dalších 45 minut a připsat si první čestný bodík do tabulky CANIS 1.B třídy sk.C.

Oldřichovičtí, nicméně na svého soupeře opět vlétli a nedali mu příliš prostoru k ofenzivním výpadům. Oldřichovičtí mostecký beton nakonec přeci jen prolomili. V 63.minutě, se trefil po standardní situaci hlavou Zoubek, který nachytal Jopka na hruškách a nepříliš razantní hlavičkou otevřel skóre.

Uplynulo deset minut a oldřichovický kapitán Vlachovič rozjásal přítomné fanoušky podruhé. Perfektní centr z pravé strany zužitkoval a svou hlavičkou poslal Oldřichovice do trháku o dvě branky. Mosteckým v ten moment muselo být jasné, že si na bodový zisk budou muset počkat minimálně další kolo. 

V poslední minutě přidal Vlachovič ještě druhou branku, a to když placírkou zakončil z vápna k tyči Tiki-Taka ťukec po "oldřichovicku" a nedal Jopkovi šanci.



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Jiří Cienciala: Po ospalém prvním poločase, který toho moc nenabídl jsme se nakonec 3x prosadili a zapsali 3 body do tabulky.




Sestavy


TJ Oldřichovice
T. Czernek [-] - T. Trombík [-] (71. M. Mendrok [-] ) , M. Samek [-] , O. Zoubek [-] , R. Janeček [-] - T. Vlachovič [-] , J. Cienciala [-] (71. M. Godfryd [-] ) , M. Machala [-] (33. M. Huťka [-] ) , M. Niemiec [-] , M. Walek [-] (71. J. Brůna [-] ) - L. Mendrok [-] -

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
V. Jopek [-] - P. Šafařík [-] , D. Frola [-] , J. Szotkowski [-] - J. Gazur [-] (74. M. Pospěch [-] ) , O. Jochymek [-] , M. Turek [-] , M. Samiec [-] , L. Bednár [-] (79. J. Bojko [-] ) - F. Žídek [-] (62. Š. Nieslanik [-] ) , J. Kotek [-] -

ŽK: 80. M. Huťka .
Místo: Oldřichovice. Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tým Miloše Koloničného si bude chtít zlepšit náladu, ukáže kvalitu a soupeřům z Mostů nedají šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích