0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýdek v chudém utkání na góly padl s Věřňovicemi


Branky


16

Věřňovický celek odjížděl pod horu Čantoryji značně oslaben. Z obvyklého kádru chybělo 9 hráčů. Nýděčtí, tak cítili velkou příležitost obrat celek ze špičky tabulky o body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas chudý na brankové příležitosti

Do Nýdku odjelo torzo hráčů - přesně 13! Trenér Kubiš napočítal 9 absencí a tak v základní sestavě dostal šanci Martin Čopík a navrátilec Danel. Na lavičce zůstali Makovec s Novotným.

Začátek utkání příliš zajímavý nebyl. První zajímavý moment zápasu si připsali domácí. Se střelou Szotkowského si však Ferenc poradil. Největší šanci první půle měl J. Kubiš. Po pěkné akci Volného zakončoval z šesti metrů, ale odkrytou bránu úplně minul. Nebezpečnou střelu vyslal i Danel, ale taktéž netrefil bránu. První poločas tak skončil bez branek.

Rozhodl Vlček

I ve druhé půli jsme byli nebezpečnější. Volný měl po pěkné akci bratrů Kubišů dostatek prostoru na hranici vápna, ale nezamířil přesně. J. Kubiš zase mířil těsně nad. A tak domácí museli pomoct svou nedisciplinovaností. V 78. minutě se vykartoval Szmek a musel do sprch. A tak jsme se v 85. minutě konečně, ale zaslouženě dočkali. Kantor ještě J. Kubišův přímý kop vytěsnil na břevno, u míče byl však nejrychleji Vlček a z dorážky vstřelil vítězný gól. Rozhodnout mohl po brejku Matěj Kubiš, ale v dobré pozici mířil vedle. V závěru ještě viděl červenou kartu i klasicky Tlacháč a závěrečné standartky domácích jsme přežili.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok: Po výbuchu ve Staříči jsme chtěli doma získat alespoň bod, hráli jsme sice se soupeřem z vyšších pater tabulky, ale jejich jarní forma nám dávala určitou naději na úspěch. Celý zápas jsme sahali po remíze a předvedli jsme daleko lepší výkon jak ve venkovním zápase, ale bohužel hra v deseti nám uškodila a soupeř tak těsně před koncem šel do vedení, my už se na nic nezmohli, myslím si že alespoň bod jsme si za předvedený výkon zasloužili.

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš: Po dvou prohrách jsme se tak konečně dočkali a připsali si tolik potřebné tři body. Výkon byl určitě nejlepší na jaře, ale k dokonalosti chybí ještě dlouhá cesta.



Sestavy


TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - R. Tlacháč [-] , F. Szotkowski [-] , T. Lamacz [-] (79. T. Hadrava [-] ) , V. Szmek [-] , P. Turoň [-] , P. Příborský [-] , T. Spratek [-] , M. Kluz [-] , P. Placzek [-] (64. T. Guznar [-] ) , M. Hojdysz [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
V. Ferenc [-] - R. Lobodinský [-] , M. Kubiš [-] , J. Volný [-] , F. Hruška [-] , J. Vlček [-] , J. Vondrák [-] , D. Čopík [-] , J. Kubiš [-] , F. Danel [-] (72. A. Makovec [-] ) , M. Čopík [-]

ŽK: 14. R. Tlacháč , 52. V. Szmek , 67. P. Turoň , 72. F. Szotkowski , 83. M. Hojdysz - 18. M. Čopík , 58. F. Danel , 89. M. Kubiš , 90. J. Volný , 91. D. Čopík . ČK: 78. V. Szmek , 91. R. Tlacháč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ganaj Martin - PASTERČÁK Jozef, JURYGÁČEK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oba týmy minule kolo vysoko prohrály. Tady bude rozhodovat domácí prostředí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů