Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drslavice doma soupeře válcují. Nezdenice si vezou "bůra"


Branky


0

Drslavice jsou k nezastavení. V dosavadním průběhu soutěže ztratili pouze tři body a i tentokrát potvrdily jednoznačnou roli favorita. Jednoznačně přehrály celek Nezdenic a usídlily se pevně na prvním místě v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí z mnoha šancí využili dvě

Drslavice na svém hřišti přivítaly soupeře z Nezdenic v roli jednoznačného favorita. Do utkání sice vstoupili domácí borci bez několika hráčů základní sestavy, ale ani to domácí nepřibrzdilo a byli od počátku jednoznačně lepším týmem, který ovládl dění na hřišti. Od úvodního hvizdu Drslavice přehrávaly svého soupeře, vytvářely si brankové příležitosti, ale využity nakonec zůstaly v průběhu prvního poločasu dvě. 16.minuta znamenala první změnu skóre v podobě branky Lukáše Pijáčka, který překonal brankáře hostí krásnou střelou z 18-ti metrů a 34.minuta znamenala zvýšení skóre na 2:0, když se autorem branky stal Vladimír Hroch, který se prosadil hlavou po rohovém kopu. Poločasové skóre bylo tedy 2:0 pro lepší Drslavice.

Ve druhém poločase byli domácí jednoznačně lepší

Průběh druhého poločasu byl naprosto jednoznačný. Hosté odpadli fyzicky a bylo jen otázkou, v jakém brankovém poměru skončí toto utkání. Domácí si vypracovávali brankové příležitosti jako na běžícím páse, ale mnoho z nich zůstalo nevyužitých. A tak branky Vladimíra Hrocha, který se prosadil podruhé z rohového kopu v 58.minutě, Vladimíra Šrámka ze 71.minuty, jehož tečovaná střela doplachtila do sítě hostující svatyně a pátá branka po individuální akci Martina vystrčila v 75.minutě byly přesnými zásahy druhého poločasu a určily konečný stav utkání v poměru 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Drslavice
Přemysl Přecechtěl - trenér: S Nezdenicemi jsme měli v minulých sezónách vždycky těžké zápasy, ale dneska jsme je vůbec k ničemu nepustili, byli jsme jednoznačně lepším týmem a byla jen otázka, kolik branek soupeři nastřílíme.




Sestavy


TJ Drslavice
M. Hroch [-] - M. Vystrčil [-] , J. Machálek [-] , R. Máčala [-] (71. D. Mikulinec [-] ) , L. Pijáček [-] , T. Vidrman [-] , M. Orlovský [-] , I. Machálek [-] , M. Šrámek [-] , V. Hroch [-] , M. Zemánek [-]

TJ Sokol Nezdenice
T. Malaska [-] - P. Kalina [-] , D. Janík [-] , R. Gabrhel [-] , T. Kociňák [-] , P. Kandrnál [-] , P. Struhař [-] , M. Kolínek [-] , P. Sviták [-] (74. J. Kopták [-] ) , J. Kociňák [-] , O. Šašinka [-]

ŽK: 21. R. Gabrhel , 44. J. Kociňák , 47. P. Struhař .
Hráči zápasu: V. Hroch , L. Pijáček .
Místo: Drslavice. Počet diváků: 87. Rozhodčí: Vlčnovský Zbyněk - MORAVANSKÝ Pavel, PINDEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.