2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichovice prožily úspěšný start jara


Branky


14

Fotbalisté z pod Javorového prožili úspěšný vstup do jarní fáze soutěže. Zdolali v přímém souboji dvou týmů ze středu tabulky TJ Petřvald a bodově se na něj dotáhli. V článku se nachází rovněž rozsáhlá fotogalerie, kde si střetnutí můžete prohlédnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefila se jediná zimní posila domácích

Oldřichovický kádr doznal přes zimní přestávku pouze kosmetických změn. Trenér Miloš Koloničný přivítal ve svém týmu Lukáše Mendroka, který zde přišel z nedalekého Nýdku. Na odchodu je naopak Lukáš Michálek, který si zkusí zahrát 1.A třídu v dresu Spartaku Jablunkov. 

Kapitán Vlachovič vedl tedy do utkání sestavu, na kterou jsou příznivci domácího celku víceméně zvyklí, jedinou novinkou byl tedy hráč číslo 17 Lukáš Mendrok.

Jak je víceméně zvykem, v úvodu jara se hrálo samozřejmě na těýkém terénu, který kombinační hře příliš nepřál. Šance ovšem byly, jen chybělo o kousíček více štěstí na obou stranách. Střelecký půst trval 31.minut, kdy domácí příznivce od piva a klobásy zvedl krásnou ranou novic Mendrok a otevřel skóre na 1:0! "Vymetl šibenici, což se nevidí ani v lize mistrů," komentoval trenér Koloničný.

Za zmínku z první půle stojí ještě zranění Davida Adámka, který musel ve 30.minutě odstoupit.

 

 

Walek domácí uklidnil

Druhá půle byla opět spíše soubojová a za domácí se postupně dostávali do šance Kisza, Walek, Samek a Fryda. Ani jeden nejprve neuspěl a čekalo se tedy až do 70.minuty, kdy se prosadil po přihrávce Kiszi Walek, který upravil skóre na 2:0. Hosté se snažili vývoj utkání zvrátit, nicméně proti byl skvěle chytající Bašanda, který se vyznamenal hlavně v 88.minutě, když velkou příležitost petřvaldských ke snížení zlikvidoval. 



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Z mého pohledu jsme vyhráli zaslouženě. Soupeř nám zahrozil dvakrát, a to jednou v prvním poločase, kdy šanci zlikvidoval skvělý Bašanda a podruhé, v samém závěru v 88 min., kde hostujícího útočníka vychytal znovu Bašanda! První gól jsme dali v 31.min., kdy trefila šibenici nová posila Lukáš Mendrok! Druhý gól, jsme přidali v 70.min kdy ideální přihrávku Kiszi, proměnil Walek! V celém průběhu jsme měli dostatek příležitostí navýšit skóre, ale bohužel jsme šance neproměnili.




Sestavy


TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - M. Huťka [-] , L. Mendrok [-] , M. Samek [-] , T. Vlachovič [-] , F. Fryda [-] (57. L. Michálek [-] ) , T. Kisza [-] (77. J. Gallitzdörfer [-] ) , M. Machala [-] , J. Cienciala [-] , D. Adámek [-] (30. M. Walek [-] ) , O. Zoubek [-]

TJ Petřvald
J. Janča [-] - R. Novotný [-] , D. Knor [-] , T. Budina [-] , M. Fismol [-] , V. Zajíček [-] (60. T. Fismol [-] ) , J. Uher [-] , O. Kostka [-] (81. D. Podhorný [-] ) , D. Kršák [-] , F. Marek [-] , O. Cudrák [-] (74. M. Sobek [-] )

ŽK: 42. T. Vlachovič - 39. O. Cudrák , 72. D. Knor .
Místo: Oldřichovice. Počet diváků: 89. Rozhodčí: DYTKO Gustav - JONSZTA David, ŠERUDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tento zápas nám přinese zajímavý souboj dvou týmu, které od sebe dělí pouhé 3 body v tabulce, proto věřím ve výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza