0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Suchá vstoupila do jara vítězně


Branky


54. J. Janovský (p.) , 57. A. Stuchlík , 61. F. Kux
14

Podzimní vícemistři CANIS 1.B třídy sk.C -  hráči Horní Suché vstoupili vítězným utkáním ve Staříči, úspěšně do jarní fáze soutěže. Tým vedený dvojicí J.Bebenek a Z.Menoušek potvrdil roli favorita a zlomil odpor domácích brankami v druhém poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí drželi s favoritem krok

Domácí celek zaznamenal, během zimní přestávky několik zajímavých změn. V prvé řadě, zde skončil v roli trenéra známý trenér Martin Blahuta. S ním, rovněž skončila z nejrůznějších důvodů čtveřice hráčů - jmenovitě Kolář Ivo, Vandas Jakub, Malý Pavel a Zdeněk Říha, který zamířil do Vřesiny u Hlučína. 

Trenéra Blahutu nahradil na postu trenéra Jan Šponiar, kterému se v dosavadním kádru objevilo několik nových tváří. Jmenovitě přišel z Petřvaldu na Moravě Alfery Alexandr a z Hukvald Daniel Kaps. Staronovými tvářemi, které obnovily kariéru byli Kryštof Chovanec a Daniel Mudra. Trenér Šponiar ani v tomto duelu nemohl počítat s dlouhodobě zraněným Krpcem, Quittem, Volným ani s Jurkem. Nejzásadnějšími absencemi byl bezpochyby kanonýr Kaulinec a středopolař Musálek. 

 

Kádr hostí doznal během zimní přestávky prakticky jen kosmetických změn. Z Vratimova Sušany posílil Aleš Stuchlík a z dorostu se natrvalo k mužům přesunuli Kotula s Urbaníkem. Pro úvodní utkání nemohl trenér Bebenek počítat s tandemem Nový - Přichystal. 

 

Úvodní duel se nesl v bojovném duchu, kombinačnímu fotbalu terén (jinak nutno podotknout povětšinu času v perfektním stavu) ve Staříči příliš nepřál. Z pohledu hostí přišel první zásadní moment už ve 13.minutě, kdy se zranil Ševčík a musel být střídán Pietraszem. Bojovný duel mnoho šancí nepřinesl. Za zmínku stojí standardní situace kopané Pietraszem a Janovským, které ale svůj cíl nenašly. 

I proto skončil první poločas plichtou.

Na rychlé branky domácí neodpověděli

Druhý poločas už přinesl pro Sušany první jarní "ovoce." Trefil se Janovský, který v 52.minutě zužitkoval nabídnutý pokutový kop, po faulu na Kuxe. Tím defacto odšpuntoval plodnou sedmiminutovku, kdy se zpoza šestnáctky následně prosadila zimní posila Stuchlík a v 61.minutě přidal třetí branku hostů Kux, který nepohrdl brejkovou situací. 

Domácí se pak snažili hrozit z breaků, ale s těmi si hostující obrana dokázala poradit. Utkání se pak spíše jen  dohrávalo a hornosušští muži, si tak v poklidu dokráčeli pro tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Jiří Baran: 1. poločas jsme dobře bránili, soupeře jsme k ničemu nepustili. My si jednu brankovou příležitost vytvořili, branka ale nepadla. Ve druhé půli se sudí rozhodnul odpískat "hoodně" přísnou penaltu po zákroku našeho obránce. Soupeř se ujal z "pencle" vedení 0:1. Celkem nás to vzalo a za pár minut jsme dostali 2. a 3. branku. Dá se říct, že pak již bylo po fotbalu.

Sportovní klub Horní Suchá
Zdeněk Menoušek: Byl to těžký vstup do jara na těžkém terénu, který byl tvrdý a suchý, kombinační hra se na něm vytrácí. Než jsme se rozkoukali a začali pořádně hrát, byl poločas pryč. I dál jsme potom měli šance, ale už jsme je nevyužili. Soupeř nehrozil vůbec ničím, z tohoto hlediska to bylo poklidné utkání. Za tři body i výkon mužstva jsme rádi, vstup do sezony je vždycky důležitý. Zvládli jsme to kolektivní bojovností a týmovým výkonem, teď už se soustředíme na další zápas.



Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - K. Trčka [-] (86. P. Klečka [-] ) , D. Kocián [-] , P. Velička [-] , M. Míček [-] , S. Matula [-] , P. Jukl [-] , K. Chovanec [-] (86. P. Popluhár [-] ) , P. Király [-] , D. Kaps [-] (70. M. Hromádka [-] ) , A. Alfery [-]

Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - F. Kux [-] , T. Wojtyna [-] (79. F. Kulich [-] ) , A. Stuchlík [-] , S. Ryt [-] (70. J. Lukáš [-] ) , J. Janovský [-] , J. Rychtařík [-] , D. Pastušek [-] , A. Ševčík [-] (13. J. Pietrasz [-] ) , M. Urbaník [-] , R. Kubját [-]

ŽK: 28. A. Alfery , 39. D. Kocián , 54. L. Smetana .
Místo: Staříč. Počet diváků: 150. Rozhodčí: DIMUN Michal - SZKUTA Petr, SEIDLER René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Staříč přivítá na svém hřišti, druhý tým tabulky, který bude chtít potvrdit své postavení v první pětce, tudíž věřím, že to bude zápas na jednu stranu a vyhraje Suchá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů