Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2022 18:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

8.0

Zruč si poradila s Bolevcem, který skončí poslední


Branky


12. A. Král , 15. D. Mošna , 24. V. Tobrman
17

Fotbalisté Zruče nastoupili na svého soka od prvních minut a neuběhlo ani 25 minut zápasu a už bylo o výsledku utkání rozhodnuto. Bolevec, stejně jako v minulém kole s Chotíkovem obdržel 3 branky za poločas, ale ve druhém tentokrát stále tahal za kratší provaz, zejména díky dvěma vyloučeným hráčům a nedokázal ani snížit. Po výsledku 3:0 se tedy Zruč umístí nejhůře na 12. příčce a pravděpodobně by se jí díky postupu Domažlic měla vyhnout baráž. Bolevec naopak kvůli horším vzájemným zápasům se Staňkovem skončí poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Adam Král, kapitán: Poslední zápas v sezóně jsme si chtěli užít a vítězstvím potvrdit udržení v krajském přeboru, což se povedlo. V první půli jsme po úvodních nepřesnostech dokázali dát 3 slepené branky a Vašek Tobrman měl další velkou příležitost, kterou neproměnil. Nutno říci, že i hosté měli velkou šanci, kdy skvělé zasáhl Vilém Pavel. Ve druhé půli se hosté po dvou jasných vyloučeních zatáhli do bloku a zápas se jen dohrával. Kluci zaslouží velkou pochvalu za celé jaro a snad na to na podzim navážeme.

SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: Do Zruče jsme přijeli s poslední možností, jak zvrátit náš přímý sestup, ale opět po katastrofálním dvacetiminutovém výpadku v prvním poločase jsme naše šance na baráž o záchranu v kraji definitivně pohřbili. Druhý poločas se pak jen prakticky dohrával a domácí tým si zkušeně kontroloval výsledek do posledních minut zápasu. Pro nás to znamená sestup, ale také nová etapa, kdy budoucnost klubu bude nyní záležet zejména na mladých odchovancích, pro které, myslím, bylo celé jaro velkou zkouškou z dospělého fotbalu a nyní budou mít možnost o svoji budoucnost pořádně zabojovat a ukázat, že SSC Bolevec se nikdy nevzdává bez boje!!



Sestavy


TJ Zruč
M. Zach [-] - F. Korelus [-] (50. O. Mašek [-] ) , D. Mošna [-] (37. D. Sperl [-] ) , M. Lang [-] (66. J. Šulan [-] ) , A. Král [-] , V. Tobrman [-] , D. Král [-] , R. Kubeš [-] (66. J. Dyk [-] ) , P. Korous [-] , V. Pavel [-] , M. Fryček [-]

SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - S. Krchov [-] (31. M. Zítek [-] ) , D. Ngo [-] (60. K. Loula [-] ) , D. Humpál [-] (31. K. Kepl [-] ) , O. Šnaider [-] , J. Kovář [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-] , L. Volek [-] (66. J. Pelnář [-] ) , M. Pelnář [-] , P. Winkelhöfer [-] (66. J. Körner [-] )

ŽK: 57. A. Král - 36. P. Winkelhöfer , 43. O. Šnaider , 86. K. Loula . ČK: 59. O. Šnaider , 66. L. Tolkner .
Hráči zápasu: V. Tobrman , V. Pavel .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - PRESSL Václav, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 6. 2022 22:34
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Peterka
Tip experta: výhra domácích

Zruči jde ještě o hodně a udělají vše pro to, aby vyhrála.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích