1:2
(0:0)
58. T. György (p.)
80. I. Varga
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina v závěru zápasu!


Branky


71. D. Humpál - 58. T. György (p.) , 80. I. Varga
27

Podle tabulkového postavení se mohlo zdát, že to bude jednoznačné utkání, ale opak byl pravdou. Bolevec o své místo mezi krajskou smetánkou na umělce chce bojovat a bojuje do posledního dechu, mnohdy i za ne příliš sportovních okolností. Ty právě v tomto utkání vyvolaly závěrečnou divočinu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas vůbec nenapovídal postavení obou mužstev v tabulce. Bojovní a odhodlaní domácí hráli na hraně svých možností, bojovali, byli důrazní a nepříjemní. Odměnou jim byly náznaky šancí, které ovšem neskončily gólem. Na druhé straně se občas do zakončení dostali i hosté, kdy za zmínku stojí obrovská šance Vargy, který v podstatě tváří tvář gólmanovi poslal míč naprosto chladnokrevně 3 metry vedle.

 

Druhá půle začala velkým zlepšením hostů, kteří se začali prosazovat po krajích. Tento tlak způsobený menším promlouváním do duší o poločase vyústil v penaltový zákrok na Vargu. Penaltu proměnil György. Místo toho, aby hosté zklidnili hru a drželi balon, pouštěli domácí blíže ke své bráně a po pěkné akci přišlo i vyrovnání o teré se postaral David Humpál. Zápas nadále pokračoval vyrovnaným průběhem. Pak přišla obrovská chyba domácího gólmana a Nýrsko šlo zásluhou Vargy do vedení. Závěrečný tlak domácích už nic nepřinesl a hosté vyhráli.

 

Nicméně za zmínku stojí poslední minuty zápasu. V 86. zahrávali domácí standardku z velké dálky a na hranici hostující šestnáctky se štosovali hráči obou mužstev a bezdůvodně zde strčil do svého soka domácí Černý, který jej následně ještě před rozehráním situace přišlápl. Tato situace zbytečně rozdmýchala vášně na obou stranách a následovalo několik dalších nesportovních momentů. Posledním záchvěvem nervozity a zmaru byla po závěrečném hvizdu Hiblerova (Bolevec) dohrávka Maška u rohového praporku, kterého navíc následně udeřil hlavou do hlavy. Svého spoluhráče se pak aktivně zastával nýrský kapitán György, který si do Hiblera strčil. Oba si pak od sudího vykoledovali červenou kartu a bude je čekat disciplinární trest.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner: V prvním poločase zápas probíhal přesně podle našich představ a soupeře jsme nepouštěli do vážnějších šancí, až na jednu situaci… Nám se dařilo držet tempo a mít více ze hry. Do druhého poločasu Nýrsko přidalo na intenzitě z kterého vytěžilo penaltu. Na první gól jsme dokázali odpovědět pěknou kombinací na jejímž konci zakončoval Humpál. Bohužel pro nás zápas rozhodla chyba v závěru, při které jsme dostali druhý gól a už nedokázali odpovědět, jinak si myslím, že by zápas skončil remízou… Dále bych se chtěl vrátit k incidentu z konce zápasu, který byl úplně zbytečný a kdyby rozhodčí ukončil zápas po prvním náznaku střetu, tak by se předešlo zbytečnému vyhrocení situace, která pak za cca 30 vteřin skončila zbytečnými ČK na obou stranách.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Špatně odehrané utkání. Ačkoliv jsem si vědom toho, jak zrádné tyto zápasy s posledním mohou být, my si musíme příště poradit daleko lépe. Většina kluků hrála hluboko pod své možnosti, možná to bylo způsobeno jiným povrchem, ovšem technické nedostatky by se měly napravit nasazením a bojovností, což se nyní nedělo. Summa summarum zlaté 3 body, ponaučit se a jedeme dál. Dovolím si ještě menší vyjádření k situaci po konci utkání. Ještě před konečným hvizdem jsem byl z pár metrů svědkem toho, jak příliš nechybělo k tomu, aby se Čanecký po dlouhém zranění opět dostal zpět na marodku po pokusu o brutální faul. Pár vteřin na to, po odpískání konce utkání dostal další můj spoluhráč úder do obličeje. Zápis o utkání úplně neodpovídá tomu, co se následně dělo. Nejlépe o tom vypovídá video z utkání. Za moje odstrčení soupeře, které je vidět po přiblížení kamerou jsem vyfasoval červenou kartu, stejně jako člověk, který se provinil jak proti fotbalovým pravidlům, tak proti pravidlům slušného chování.



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - D. Ngo [-] (56. J. Jaroš [-] ) , R. Černý [-] , J. Šedivec [-] , T. Tran [-] (80. J. Thomayer ml. [-] ) , L. Volek [-] (77. J. Kovář [-] ) , J. Hibler [-] , M. Pelnář [-] , D. Humpál [-] , P. Winkelhöfer [-] , O. Šnaider [-]

FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - M. Trumpeš [-] (82. J. Čanecký [-] ) , D. Kotlan [-] (72. P. Výtisk [-] ) , M. Brož [-] , J. Brabec [-] (25. M. Bastl [-] ) , M. Vlček [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , I. Varga [-] (82. Z. Mašek [-] ) , J. Pavlík [-] , A. Antonovics [-]

ŽK: 53. J. Šedivec , 69. R. Černý - 36. M. Brož . ČK: J. Hibler - T. György .
Hráči zápasu: I. Varga .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠIMEK František, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Adam Král
Tip experta: výhra hostů

Bolevci bude chybět duše týmu Michal Bublík a to se na něm podepíše. Nýrsko sice zaváhalo v poháru, ale kvalita je na jejich straně a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů