0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 16:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj zvládli o bod lépe hosté z Rapidu


Branky


22

K překvapení se hrálo na přírodní trávě, která by po zimě válec nebo alespoň sekačku určitě snesla, a za silného větru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli více ze hry domácí, Rapidu se nedařilo navázat na dobrý výkon z minulého zápasu. Stříbro se však v čele s Lafranchim dostávalo pouze k vápnu, kde všechny akce končily. Na druhé straně měl dvě solidní příležitosti po nedorozumění mezi brankářem a obranou rapidský Ungr, ale gólem to ani jednou neskončilo.

 

Hra se pro Rapid zlepšila až po hodině hry, kdy se do hry dostal Harmady. Rozhodčí rozdal větší množství karet, ale hra k velké šanci nesměřovala. A to až do chvíle, kdy se do vápna prosmýkl Ungr a předložil do jasné šance Kadlecovi, který však v koncovce nebyl úspěšný. O druhém bodu tak musel rozhodnout až penaltový rozstřel.

 

V penaltách byl šťastnější Rapid zejména díky dvěma chyceným pokusům Lišky, který přidal již druhou nulu v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Po nějakém čase jsme se vrátili z umělky na trávu a žádná velká sláva to nebyla. Bohužel nepříliš kvalitní travnatá plocha, nepříjemně foukající vítr, plus do toho se střetly týmy hrající o každý bod. Ve výsledku z toho místy bylo až nezáživné fotbalové utkání, kdy ani jeden tým hlavně nechtěl udělat chybu. Těžko se hodnotí zápas, ve kterém se rodily gólové příležitosti jen hodně málo. Z mého pohledu jsme odehráli hodně podprůměrné utkání, náš tým by se měl určitě prezentovat mnohem lepšími výkony. Proto také utkání skončilo bez branek a při penaltách byli šťastnější hosté z Rapidu.

SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč: Hrálo se vlastně o 6 bodů, na těžkém terénu a při silném větru. Moc fotbalové krásy tedy zápas nenabídl. Myslím ale, že jsme na rozdíl od domácích měli minimálně dvě stoprocentní šance, a tak jsme si dva body nakonec zasloužili. S těmito body z venku musíme být spokojeni.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - D. Tůma [-] , G. Lanfranchi [-] , T. Bůžek [-] (67. A. Kohut [-] ) , J. Makrlík [-] (67. O. Kertis [-] ) , R. Skopový [-] , J. Korynta [-] , T. Vejvoda [-] , M. Vyšín [-] , J. Kolena [-] , O. Pavlas [-] (67. V. Gontkovič [-] )

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Kadlec [-] , J. Buček [-] , K. Veber [-] , D. Kořenek [-] , T. Ježek [-] , M. Ungr [-] , T. Drtil [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Holík [-] (61. J. Harmady [-] )

ŽK: 16. J. Korynta , 55. G. Lanfranchi - 39. M. Čupalka , 41. M. Ungr , 66. J. Buček , 71. J. Harmady , 75. D. Kořenek .
Hráči zápasu: R. Skopový - J. Liška .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Jakš Jan - RUBÁŠ Jakub, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na umělce ve Stříbře nejspíš moc fotbalové krásy nebude a díky tipu na domácí nám snad pomůžu k vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích